סיפור שלי .. מפחיד

Maor alfasi

New member
סיפור שלי .. מפחיד

קרה בערך לפני 9 שנים שהייתי בכיתה א' לילה אחד אמא שלי ישנה, והיא בחלום חלמה שדודה שלה (שנפטרה אגב ב-92 השנה שנולדתי, והמקרה קרה ב98/99, שהייתי בכיתה א') היא חלמה שדודה שלה שלא הכירה אותי אגב, כי היא נפטרה חצי שנה לפני שנולדתי, דודה שלה, צעקה מאור!! תיזהר! מאור! באותו בוקר אנחנו הלכנו לבצפר (אני ואחותי התאומה, ואחותי הגדולה שאז הייתה בכיתה ד') ואמא שלי לא סיפרה לנו על זה, אמא שלי הרגישה שהיא חייבת ללכת לבית העלמין לדודה שלה והיא בדרך לשם עם אבא שלי באוטו, ואחותי הגדולה התקשרה אליה מהבצפר וסיפרה לה ששברתי את כל השיניים, היה לי ביסודי ירידה ענקית כזאת של מכוניות כדי לרדת למגרש, וכמה ילדים שהיו בכיתה ו' הפכו שולחן של כיתה ואמרו לי בוא תתגלש זה כיף.. התגלשתי עם אחותי התאומה, ולה לא קרה כלום, אבל אני נתקלתי במעקה שבסוף הירידה ושברתי את כל השיניים שלי. אמא שלי לא הלכה לבית עלמין באותו יום ובאה לבצפר ואספה אותי והלכנו לקופת חולים שיעקרו לי את השיניים והכל היה דם וזה .. מה אתם אומרים ? (סיפור אמיתי למי שלא הבין)

קוראים לך מאור?

או שהחלום על הדודה בעצם אמר להזהר ממשהו אבל לא היה מספיק ברור ממה?! כי זה נשמע כמו אזהרה לא מספיק ברורה.
לינוי

למעלה