סיפור שכתבתי!!!

סיפור שכתבתי!!!../images/Emo41.gif

מקווה שתהנו, ו...תגיבו לי בבקשה..: "היקארווו היקארווו! אתה חי? מהר תקום!! בבקשה!! אם אין לי אותך אין לי כלום!"צעקה בבכי אימו של היקארו...היקארו שכב על הכביש מרוח כולו כמות דם עצומה... האמבולנס הגיע ולקח את היקארו למחלקת טיפול נמרץ שם הוא גסס לו וכמעט מת!! כל יום אימו באה אליו ואומרת לו:"תקום בשבילי,אם אין לי אותך אז אין לי כלום (חוזרת שנית)" היא ידעה שהוא שומע אותה אבל הוא לא היה יכול לענות לה, הוא היה יכול רק להחזיק מעמד ולהלחם על חייו! "כן,היקארו שלי,הכל בגלל הגו הזה"אמרה אימו והוסיפה:"לא היית צריך להיות מושפל מהפסדים! תראה מה קרה לך מתוק שלי" הוא שמע אותה והיה חייב לענות אז התאמץ מאוד ואמר:"אמא,אני לא יכול יותר אני רוצה למות!" אומרת אימו:"לא,אל תדבר שתויות! יש לך מזל שעוד אתה בחיים!,נראה שאדם אחר ללא מזל היה מת ממשאית שנכנסת בו ברוב העצמה" הוא לא ענה,הוא נרדם... לפתע נכנס אקירה לחדר! אמר:"אני מצטער! בבקשה היקארו! תקום! הכל בגללי!! הכל באשמתי!!" אימו של היקארו לא החזיקה מעמד ופרצה בבכי...ואקירה טויה עמד שם,ולא ידע מה לעשות!! לפתע בלי שום הודעה מוקדמת...פתאום!!...נכנס הרופא ואמר: "סליחה, אני צריך אותך אימו של שינדו בבקשה". היא יצאה והחזיקה אבצעות, אקירה עמד שם ולאט לאט בלי לשים לב הדמעות זלגו, הוא לא ידע למה הוא בוכה אבל נראה לו כאילו שהיקארו חשוב לו כחבר טוב... *בחזרה לאימו של היקארו והרופא* הרופא:"הדבר היחידי שיכול להציל אותו זה רק אם יעבור 2 ניתוחים וייסים גבס כ-שנה,אני מאוד מצטער, אחוזי ההצלחה של הניתוח להלן הוא כ-40%" אימו של היקארו הסכימה עם הרופא ויצאה מהחדר... ~היקארו נכנס לניתוח 1~ אקירה:"גברת שינדו, אני מאוד מצטער, רק אם יכלתי לעצור אותו שלא ירוץ לכביש!!" היא לא ענתה היא חיכתה למשהוא שיקרה...אחרי כשעתיים וחצי יוצא הרופא פניו היו לטובה וכבר הבינו האם ואקירה שהוא בסדר! הרופא אמר:"הניתוח הצליח ב-100% יש לבנך מזל, ועוד יותר טוב שהוא לא צריך לעבור את הניתוח השני, כי במהלך ניתוח זה גילינו שהעצמות שלו עדיין מחוברות ולא התפרקו" !מוציאים את היקארו מחדר הניתוח והוא מעולף (כמובן)! כשהיקארו התעורר אימו אמרה לו:"תנוח תנוח, הכל בסדר עכשיו!" הוא אמר:"כואב לי, כואב לי מאוד!" ולפתע אימו של היקארו ראתה שליבו נדם, היא רצה לרופא ואמרה לו זאת , במהירות רבה מסביב להיקארו התייצבו 12 רופאים ונלחמים על חייו ולמזלו הרב ליבו חזר לפעום! כולם היו מאושרים והיקארו עבר סידרת בדיקות וכמעט בכולם הכל תקין חוץ מזה שנשבר לו היד השמאלית והרגל השמאלית... היקארו מתעורר ורואה סביבו מלא רופאים הוא מוצא עצמו שוכב בידייה של אימו גופה חימם אותו והיה לו נעים, הוא פקח 2 עיניים לאט לאט ואימו חיבקה אותו ואמרה לו:"אני אשמור עליך, תמיד!!" הוא חזר הביתה למרות שיה לו קשה, חבריו בבצפר עזרו לו עם הכיסא גלגלים והוא לאט לאט הבריא חזר למוטב..! וככה נגמר סיפורו של היקארו,הוא היה בסדר,ואל תשכחו את סאי הוא כבר חזר לעולמו אבל הציל את היקארו מלמעלה..! נו איך יצא?? אממ, כפי שאתם לא יכולים לראות זה אחד מהסיפורים הראשונים שלי אז אני רוצה (בבקשה) שתתנו לי כמה טיפים כדי שאוכל להשתפר בכתיבת סיפורים!!

CibiHeart92

New member
זה סיפור נחמד אני מניחה...

יש לי בעיה קלה עם דרך הכתיבה (והעובדה שאת מכניסה לעדי כל מני רעיונות לראש עכשיו >->; ) כל הסימני קריאה והעובדה שקצת מיהרת, זה היה יכול להיות הרבה יותר טוב לדעתי בסגנון כתיבה קצת יותר ספרותי או משהו כזה.. אבל אהבתי את הרעיון טוב חוץ מהעובדה שיש שם היקארו גוסס, אבל ניחא P:

../images/Emo15.gif וההמנון הנושן לי "אול יו ניד

איז בטא!" אזהרת מגילה! אזהרת מגילה! מכאן מגיע פירוט עצום לכותבי פיקים! ולכול אלו שאינם שורצי פורום פאנפיקים אני גם אסביר: ה"סיפור" שכתבת נקרא בעצם פאנפיק- מעשיית מעריצים. לפני שמפרסמים פאנפיק נהוג ומומלץ להעביר עליו קורא בטא- שזה יכול להיות כל אחד שיתקן שגיאות פיסוק ודיקדוק, יעיר הערות לגבי הניסוחים ויעשה קצת סדר. למתחילים בתחום מומלץ להעביר גם בטא שנייה, למרות שאני מסתפקת בבטא אחד, אבל זה בגלל שאני ותיקה וגם יש לי את טומו
בתור בטא, והיא בטא נהדרת^.^ דבר שני: פרטים. שם הפיק, מה האורך (ספירת מילים בוורד), וגם הגדרת האורך כדוגמאת: דראבל- מאה מילים בערך, דראבל וחצי- מאה חמישים מילים בערך, דראבל כפול (200) דראבל משולש (300) וואנשוט- פיק שמפורסם בפעם אחת והוא ארוך יותר מדראבל, ופיק בהמשכים- שמפורסם בכמה פעמים. ז'אנר כגון: רומנטיקה, אנגסט (פיק שבו דמות אחת או יותר סובלות מבחינה נפשית ו/או גופנית) הומור, דרמה, פילוסופיה, הרפתקרות, הזוי (שלך נראה הזוי^.^ הזויים הם דברים נחמדים) וגם AU (פיק שמוגדר כ"עולם אלטרנטיבי"- לדוגמא- פיק שבו היקארו ואקירה הם בעצם מכשפים, או שסאי באמת חי וכ"ו(. דירוג: לאיזה גילאים הפיק מיועד? G- לכול הגילאים PG- דומה לG מעט יותר חזק NC8- הגבלת גיל 8 NC13/T- הגבלת גיל 13, לנוער R- הגבלת גיל 15 NC17- הגבלת גיל 17 איך קובעים דירוג של פיק? אם הוא כולל: נשיקות ו/או תכנים מיניים לא מפורטים ו/או תיאור של סבל גופני/ אלימות/ קללות/ סבל נפשי- הוא T/ NC13 אם הוא כולל: תכנים מיניים מפורטים בצורה עדינה ו/או קללות קשות/ אלימות/ סבל נפשי ו/או גופני קשה- הוא R אם הוא כולל- מין מפורט /או/ סבל קשה, תיאורים של מוות, תיאורים של פציעות קשות, טראומות, סבל נפשי גדול מאוד, אלימות קשה וכ"ו- הוא NC17 ג'אנרים יוצאי דופן: א. ליים/ לימון- פיקים שהכול בהם זה נשיקות ותכניים מניים- לימון הוא הקשה, ליים הוא מצונזר ועדין יותר. ב. פלאף- לפי ההגדרה של פורום פאנפיקים "פיק שכל מטרתו להשאיר את הקורא עם חיוך ענקי מטומטם על הפנים ותחושת סוכר גדולה ודביקה". ברך כלל מכיל הרבה גילויי חיבה קטנים של "פאפי לאב" (אהבת ילדים/ נערים צעירים) ולא מכיל תכנים קשים יותר מאחר שהם פוגעים בערך ה" חמוד" של הפיק. ג.PWP- יש לזה שני משמעוית. אחד זה לפי "פורנו ללא עלילה (ידוע כלימון)" והשני והמקובלך יותר ז "עלילה? איזו עלילה?" (ידוע גם כ"הזוי" הדרך כלל) ובא לתאר פיקים חסרי הגיון ו(כשמם) חסרי עלילה שכל מטרתם היא צחוק ועוד צחוק (יש סדרה כזו בשם פוריקורי. מתה עליה. סדרה הזויה שכזו) ד. AU- קודם נתתי פירוט קטן. אבל פיק של "עולם אלטרנטיבי" יכול להיות הכול. תקופה אחרת, עולם אחר, שילוב עם סדרה אחרת (כמו לדוגמא: שיניגאמי בליצ'י טיפוסי בא לאסוף את סאי לסול סוסאיטי) או ספר/ סרט (לדוגמא: היקארו ואקירה משחקים בתפקידי בין ואנדר ב"משחק של אנדר" וה"צל של אנדר") אם קראתם את כל זה- קבלו ע.ו.ג.י.י.ה.! (או אוזן המן אם אתם מתעקשים)

../images/Emo15.gif כמעט שכתי בפרטים! חשוב!

שיפים! שיפ- מריליישנשיפ- מערכת יחסים. עכשיו- יש 1. מערכת חברות. מסומן בסימן & לדוגמא: וואיה&היקארו 2. מערכת של בני זוג סטרייטיים שמסומנת ב/ לדוגמא אקרי/טסוטסוי 3. מערכת יחסים לסבית/ הומוסקסואלית מסומנת ב\- סלאש הפוך לדוגמא: היקארו\אקירה. הערה: כשמערכת היחסים היא חד כיוונית. לדוגמא: אקרירה אוהב את היקארו והיקארו לא או לא ידוע שהוא כן (לא מוזכר בפיק) צריך להוסיף הערה "חד צדדי מכיוון..." תקופת זמן: לדוגמא- אם כותבים NC13 לתחילת הסדרה זה יחשב כפיק של "שוטה"- מערכת יחסים רומנטית של קטינים, מה שיעלה את הדירוג אוטומטית לR. אבל אם אותה מערכת יחסים מתוארת בפיק "אפילוג" (אחרי תום הסדרה) הדירוג המקורי יישמר. יש לציין תקופות כגון "תקופת המועדון" "תקופת האינסיי" וכ"ו. יש גם פיק "פרולוג" או "פרו"- שמתאר דברים שקרו לפני תחילת הסדרה.

Ferma

New member
WOW../images/Emo70.gif קבלי ח"ח עצום ו../images/Emo24.gif גדול

על ההשקעה - עכשיו פתחת בפנינו את עולם הפיקים^_^

../images/Emo15.gif שמחתי^.^ חסרים פיקים של

היקאגו בעיברית, ובינינו- למי יש כוח לחרוש בפאפיקשן נט על יצרות באנגלית ובאורך הגלות? כתבתי איזה היקארו/אקירה בעל שני חלקים. אחד- אנגסט רצחני והשני שנוסף בשלב מאוחר יותר כולל יאוי (נכתב למען חברה סוטה {פאנגרל} ונפלאה שלי)

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif מנסיון של שנים

בפורומים של אנימה, fangirl סוטה היא אחת שאין לה שום עניין ב-shounen ai או yaoi

Yosh Yosh

New member
../images/Emo6.gif ובקשר לפיקים

בפאנפיקשן אפשר למצוא כמה מעולים. הנה המלצה לשניים: Brightly Burning- שזה אמור להיות שונן-איי, אבל בינתיים זה לא. היקארו מעולם לא נכנס לסלון הגו של טויה מייג'ין... Seance de Go- לא בטוחה בקשר לאיות השם. גם סיפור מעולה
שניהם של אותה אחת, אגב.

../images/Emo15.gifאצלה הכול יאוי

כולל הבנים בכיתה שהולכים מכות ("ווה ודניאל אונסים את רייכמן!"), בנים ראנדומאלים ("תראי הבישי הזה מכיתה י/ הוא כל כך אוקע של הבישי ההוא!) והומואים מזדמנים ("תראי שני בנים מתנשקים! כמה חמוד!")

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif ל-Furikuri יש עלילה

אם לא פענחת אותה, לא ראית את זה מספיק פעמים
that said, מחמאות על ההסברים המפורטים. מי יתן ואנשים יתחילו לכתוב fanfiction לרוב (שאותה אני לא אקרא בגלל שהיא תהיה מלאה באקיהיקא; אבל ספרות זה טוב
)

../images/Emo15.gif ראיתי פוריקורי חמש פעמים!

ועדיין לא ראיתי את העלילה... אבל זה בגלל שזה האמצעי שלי לצאת מהרעלת-אנגסט (אני קוראת אנגסט, כותבת אנגסט, אוהבת אנגסט, הרבה הרבה אנגסט.)

למעלה