סיפור שכדאי לקרא.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
סיפור שכדאי לקרא.

מדוע לא כדאי להחזיק נחשים ממינים שונים ביחד.

BabaGee

New member
תמונות יפות.

לא יודע אם אתה זוכר אבל לפני תקופה הבאתי לפה לינק מהפורום ב kingsnake על איזה אחד שסיפר שהבואה שלו אכלה איזה נחש ואתה אמרת שהסיפור קצת מפוקפק (למרות שבאמת הוא היא מפוקפק ואני לא בא להגיד משהו בסגנון אמרתי לך או משהו כזה חס וחלילה) אבל קיבלנו הוכחה מצולמת ודיי מעניינת הייתי אומר לכך ש never say never
אמנם חבל על המתכדרר אבל מאורע מיוחד בפני עצמו

salingre

New member
לא היבנתי משהוא

בתמונות האחרונות היא חירבנה אותו??

BabaGee

New member
הקיאה

חירבון של בואה נראה ככה ? איפה תהליך העיכול ? איך הוא יכול לצאת ככה מהביב ? קצת גדול לא ?

galvin

New member
לפלצנים שביננו, התרגום לטקסט הוא

העלתה גירה. מן הסתם זה לא העלאת גירה, אבל זה משעשע..

naja

New member
לא מדוייק.

אצל בע"ח מעלי גירה התרגום הוא "העלאת גירה". אצל זוחלים זה נקרא פליטה.

naja

New member
זוכר את הסיפור ההוא.

הוא היה לחלוטין מפוקפק. הבחור(בחורה?) לא ממש היה בטוח אם הבואה טרפה בואה אחרת או שהשניה פשוט ברחה או שהוא שם אותה בכלוב אחר. בכל מקרה עכשיו אתה יכול לראות לפי התמונות שכשנחש אוכל נחש שהוא בערך בגודל שלו, זה ניכר עליו הייטב. ודרך אגב, זה לא המקרה הראשון ששמעתי עליו שבואה צעירה טורפת נחש אחר ששמו איתה באותו כלוב, זה בהחלט יכול לקרות למרות שהנחשים האלה לא נחשבים לקניבלים ואפילו לא לחובבי זוחלים.

BabaGee

New member
אכן זה בולט

וזה אפילו נראה אכזרי הצורה בה המתכדרד מקופל בתוך הבטן שלה בניגוד למכרסם עם מבנה אליפטי פחות או יותר. תמיד עניין אותי לראות באיזה צורה בבטן מסתדר נחש בגודל שווה לגודל של הקינג שאכל אותו (התשובות האלה סיפקו לי תשובה עם הגדלה ניכרת
)

salingre

New member
לא יודע.. נראה כאילו הוא מנשק לה את

את הביב אז חשבתי שהיא חירבנה אותו מהר במקום להקיא...

למעלה