סיפור שחיברתי

סיפור שחיברתי

היי, אני מקווה שזה בסדר לשתף פה סיפור שחיברתי. (כמובן שהוא אינו מכיל תוכן בעייתי עבור קטינים) http://salatmaionezimkruv.blogspot.com/2007/07/blog-post.html

אולי כדאי שאספר קצת עלי

אני חדש, בערך גולש פה בשקט כבר שבועיים. בעקבות מצב רגשי טיפה קשה שאני נכנס אליו בתקופה האחרונה, חשבתי שכדאי שאני אביע את עצמי - את מה שהולך לי כרגע בראש. אני לא מוכן לספר על עצמי יותר מדי, כי הרעיון של להיפתח לחלוטין מאוד מפחיד אותי. אבל אני מעוניין לבטא את מי שאני בפנים, כדי שאנשים ידעו יותר מי אני כבנאדם ופחות מי אני כשם+תמונה. כמו שניחשתם אף אחד לא יודע עלי, ובעצם זו הפעם הראשונה שאני כותב על כך או מדבר על כך - אפילו אם זה בצורה כל כך אנונימית ומציקה. הסיבה לכך היא שאני מרגיש שאני חייב לעשות שינוי בחיים שלי. אני מקווה שאני אוכל לגלוש פה עוד הרבה פעמים, עד עכשיו נראה שממש כיף פה.

שלום לך....

זה כינוי מאוד משעשע שבחרת לך פה....
ברוך הבא לפורום

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

הכינוי זה בדיחה פרטית ישנה מאוד. משום מה זה הדבר היחידי שעלה לי לראש בזמן ההרשמה (בכלל יש לי בעיה בבחירת כינויים מתאימים). תודה

טוב,

גם לי זה היה נראה לי הדבר הראשון שקפץ לי לראש.... וזה היה לפני שנים!! ובחירת כינויים מתאימים זה סתם בעיה... בדר"כ נראה לי פשוט בוחרים מה שעולה לראש, במקום להסתבך ולהתחיל לחשוב ממש על רעיונות טובים/יצירתיים/מקוריים/משעשעים... לך זה יצא ככה בפוקס :)

למעלה