סיפור שהיה כך היה...

סיפור שהיה כך היה...

רציתי מאוד לעשות עציץ עם פרחים... אך בגלל פורים לא היה לי זמן להכין את הפרחים ולייבש אותם בזמן ולכן ויתרתי... ואז חשבתי על עציץ נחמד עם תותים.... הכנתי את העוגות המתבקשות מרחתי בקרם ואפילו הספקתי לייצב אותן בצורה שנראתה לי הכי דומה לעציץ.... התחלתי ללוש את בצק הסוכר כדי לצפות את העציץ... ושוד ושבר... התעקמה לי האגודל.... המשכתי לעשות את כל העוגה (כי לא היתה לי ברירה אחרת) ביד אחת בלבד...מכיוון שלא מצאתי דרך אחרת להסתיר את כל הפגמים... ניסיתי להסתיר אותם בעזרת האבנים... אז העציץ לא יצא משהו, או יותר נכון... ממש ממש על הפנים... אבל בהתחשב בזה שהוא נעשה ביד אחת בלבד... התוצאה לא עד כדי כך נוראית נכון?

t a l talim

New member
נוראה?

מה פתאום! יופי של עוגה יצאה לך. אמנם זה באמת לא נראה ממש עציץ... אבל זה יפה וזה מה שחשוב! כל הכבוד על התוצאה- ועל הגבקות במטרה... מקווה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו, טל צפריר.

על הפנים...

מתחתי כנראה גיד... בנתיים זה נורא כואב ואני מוגבלת ביד אחת.... את העוגה שהייתי אמורה להכין ליום חמישי דחיתי כמובן....

מרי-לו

New member
מקסים!

מתי תתנו כאן הסבר על פיסול בבצק סוכר?

קוקיס...

קחי יום אחד של חופש... בואי אלי נעשה יחד עוגות מפוסלות ותזכי אפילו בסדנה פרטית וחינם...

מרי-לו

New member
דווקא יכול להיות מתאים

אבל תחשבי יותר בכיוון של לבוא אלי... אני מבטיחה להכין לך ארוחת צהריים כזאת שלא תשכחי מהר

t a l talim

New member
הסבר מסודר יגיע במאמרים,

יש לנו אפילו מתנדבת נפלאה שהתחילה לטפל בנושא המאמרים. בנתיים אפשר "לחטט" בשירשורים ובקישורים ולמצוא הרבה תשובות וטיפים.

למעלה