סיפור שהיה כך היה

סיפור שהיה כך היה

הכרתי מישהי בלימודים
גיליתי שיש לה המון חברות מהקהילה
אני סקרנית לדעת אם היא בקטע
אני לא מסוגלת לשאול אותה
מה דעתכן?

41מיקה

New member
קודם כל ...

חסרה לי כאן ביתא המכשפה לסגור שלישיה ...

אחר כך ... שבכלל לקחת למכשפה את התואר כי אין עוד מכשפה אחרת מלבדה

וכדי לענות לשאלתך - תצרי איתה קשר ודברי איתה על הא ודא הזמיני אותה לקפה ותוך כדי תבררי מה הלך הרוחות
בקיצור אין ברירה , את צריכה לשאול אותה .
חג שמח !

ראשית

תודה על התגובה :)

שנית הייתי בהצגה נהדרת מבית "התיאטרון שלנו" על עמי ותמי, ששיחקו שם את המכשפה בצורה מקסימה

והמכשפה קוראת בשמה ומבטאת בצורה מצחיקה , אלפא , ביתא, גמא ,ודלתא המכשפה, ומשם לקחתי את השם ולא מחברתינו לפורום....

שלישית, נראה לי שהיא לא בעניין אחרת היא ממזמן היתה מוצאת דרך להכיר אותי לא?
אני תמיד חושבת בצורה כזאת שאם מישהי היתה מעוניינת היא היתה מוצאת דרך , אולי טעות לחשוב ככה, לא יודעת...

פאמקי

New member
כן... זו דרך חשיבה נפוצה

אך זו טעות (כמה קל להגיד?:)).

ייתכן והיא חוששת מדחייה בדיוק כמוך, לכן לא מעיזה.
ואולי דווקא זה שמנופפת מולך בכ"כ הרבה שמות
שלהן מכנה משותף ברור, אומרת משהו?

בוודאי

שהמכנה המשותף בין החברות הוא ברור,
אבל אני חושבת שהיא יודעת עליי ובכל זאת אינה מנסה,
אולי היא תפוסה..אולי היא לא מעוניינת...

כלעוד

New member
לדעתי את אולי בכלל

מתחזה.
שום מכשפה אמיתית, (ולא שאני מתחנפת לאלפא, רק שומרת על יחסים טובים) - לא היתה מבלבלת את הביציות עם דבר כל כך שקוף. ואתגר יחסית כל כך קל. בפעם הבאה שהיא מאזכרת חברה מהקהילה, תשאלי אותה שאלה חצי ישירה בנושא: "את גם באה למסיבת נשים של..." או : את פנויה? יש לך חבר? חברה? וחיוך כלפיה. או: "התקלקל לי הדילדו, מכירה מוסך טוב? " ןכן הלאה.

תארי לעצמך שאני ביררתי עם מנהלת הבנק, לראות אם היא בקטע. בדיפלומטיות אך בבירור. והרגשתי שהיא היתה כל כך מוחאת,,,ממ ש מדושנת עונג. מה שלא גרם לה כמובן ללכת לקראתי בשום תנאי תשלום.
פאמקי צודקת. פאסיבית זה אח"כ אולי. בהתחלה אקטביים קצת. גם במחיר דחייה ועלבון כביכול.

וכל זאת לדעתי, ואל תכעסי, לא רוצה בעיות עם מכשפות משום סוג.

כלעוד

New member
כמובן

מתחזה למכשפה. יש עוד כאלו. יש אחת שהיא פיה טובה, וטוענת שהיא מכשפה. כדי שלא יטעמו לה מהוויסקי שלה.

למעלה