סיפור קשור

backdoorgirl

New member
סיפור קשור

אנחנו נכנסים לדירה שלו,מתנשקים כבר מהמעלית. הוא לא מדליק את האור ואנחנו מתגלגלים על הקירות,כמעט נופלים.
"היום את פאסיבית", הוא אומר לי,ואני צוחקת.מצא לעצמו פאסיבית...
אבל הוא לא צוחק. הוא מדליק את האור הרך בחדר שינה ומוציא מהמגירה המיוחדת שלו כיסוי עיניים מבד נעים,אוסף לי את השיער לקוקו ומלביש עלי את הכיסוי. הוא סוגר לי את העיינים כך שלא אוכל לראות כלום. הוא נותן לי רגע להתרגל. השפתיים שלו עוברות לי על הצוואר, והחושים שלי מתחדדים-אני מרגישה את הרכות של העור שלו, הרטיבות של הלשון שלו, את הריח העמוק של הבושם שלו. הוא מפשיט אותי תוך כדי נשיקות-פותח לי את השמלה השחורה מאחור והריצ'רץ מדגדג לי את הגב.אני מצטמררת והוא מנשק לי את הגב תוך כדי שהוא מוריד לי את כתפיות השמלה,עד שהיא נופלת לקרסולי.אני נשארת בתחתון ברזילאי כחול וחזיה לבנה שקופה,ובעקבים. הוא מתרחק קצת ואני מרגישה את המבט שלו עלי. הוא מתקרב שוב מאחורי ומורד לי את החזיה לאט, לא מאפשר לחזה להחשף ומייד מכסה אותו בידיו, שוקל אותו, עוטף אותיאני מרימה קצת את הכיסוי רק כדי לראות את הידיים שלו על החזה שלי.זה מחרמן אותי בטירוף ואני מרגישה איך אני נרטבת. הוא נושך אותי בעדינות בגב ומתרה בי לא להוריד את הכיסוי. הוא מושידב אותי על המיטה ואני מרגישה איך הזין שלו מתחכך בי דרך המכנס,אבל הוא לא נותן לי לגעת בו. הוא פותח שוב את המגירה ואומר לי להתקדם עד למשענת המיטה. ואז אני מרגישה את הידיים שלי נקשרים ברצועות בד. אני קצת נבהלת,לא אוהבת את ההרגשה של חוסר האונים. הוא מוריד לי את התחתונים ואני קצת נאבקת כשגם רגלי נקשרות.אני קשורה,פשוקה קלות,למיטתו,מכוסת עיניים.
פתאום מגרד לי האף, השיער מפריע לי... אבל אני מתעלמת מהתחושות האלה ושומעת אותו מסתובב בחדר.
משהו ריחני מטפטף עלי.שמן? הוא מורח אותי בו כתפיים,חזה,בטן,אגן,רגליים,נוגע-לא נוגע באיזורים המשתוקקים אליו. הנשימות שלו מואצות,הידיים שלו חמות.ואז אני מרגישה את הפה שלו על הכוס שלי,יונק אותי, ואני לא יכולה להתנגד.אני מתמכרת לתחושה, מושכת בקשרים שכובלים אותי. הוא נשען עלי ואומר שאם אמשוך זה רק יתהדק וישאיר רלי סימן...אני מפסיקה.צריכה בעיות בבית?

משהו מזמם, כמו מברשת שיניים חשמלים. משהו סיליקוני וקטן עובר עלי,ויברטור קטן? עובר לי על הפטמות, על הכוס,על הדגדגן,שולח בי זרמים,חודר לתוכי חהרטב במיצים שלי ואז שוב חוזר למעלה. ואז הבחור חודר אלי כשויברטור משחק בי ואני מפושקת,חסרת אונים.ההרגשה מדהימה, הוא כובש אותי בסערהננעץ בי,אוחז בומלטף אותי ומנשק אותי ואני מחפשת באוויר את שפתיו נושכת אותן מתסכול לגעת בו. אחרי הפעם הראושנה שאני גומרת עליו הוא משחרר לי את הרגליים כדי שאוכל להניח אותן על כתפיו כשהוא חודר אלי עמוק, כמעט קשה לי לנשום והוא מוריד לי את הכיסוי כדי שאוכל לראות את המבט שלו עלי, חורך,שורף, רוצה,חושק, הוא לא מסיט את עיניו לרגע ואני שמחה שלפחות הפה שלי לא חסום כדי שאוכל לצעוק ולהאנח.הוא משחרר לי יד אחת כדי לקשור אותי בחזרה כשאני עומדי עלי ברכי והוא חודר אלי בדוגי כשידיו על חזי,מוחצות אותי.אני מכווצת עליו,מרגישה את הפעימות שלו וגומרת שוב בדיוק לפני שהוא גומר בצעקה.

אני נשענת על מסגרת המיטה והוא שוכב על גבי,עדיין בתוכי,מתנשף וליבו פועם במהירות כנגד גבי.
"אני חושב להשאיר אותך קשורה פה. כמו בובת מין פרטית משלי".

אני מחייכת. הייתי שמחה,אבל צריך לחזור לשגרה. הוא מכין לי קפה וחזק ומאכיל אותי בשוקולד. מעסה לי את הידיים ומוודא שאין לי סימנים.
"אני מקווה שבפעם הבאה תהיי קצת פחות צייתנית", הוא מחייך. "זה יותר מאתגר".
אני מחייכת בחזרה. הוא לא יודע למה הוא נכנס.

למעלה