סיפור קצר

פברואר68

New member
סיפור קצר

הוא שלא היה "רואה" את הילדים שלו ממטר.....(ביטוי שכזה ) והיחסים איתם היו כל כך מובן מאליו כל כך לא מושקעים מחשבה או תיכנון או הקשבה הגרושים גרמו לשינוי מעצם ההסדר של זמנים קבועים באמצע שבוע וסוף שבוע פתאום נאלץ לתכנן עבורם להשתדל עבורם לבטל דברים אחרים ולשים אותם בסדר עדיפות עליון הילדים כבר לא בגדר ברור מאליו הם הם הדבר אליו הוא משתוקק שינוי מרענן וטוב שלא היה קודם

גברים רבים

גברים גרושים רבים אותם אני מכירה אומרים "שהרוויחו" את הילדים שלהם "בזכות" הגירושים. כנראה מאותן הסיבות אותן את מציינת. פתאום הם כן מצליחים לצאת פעם/פעמיים בשבוע מוקדם מהעבודה, מה שהם כמעט מעולם לא עשו לפני כן.

לא כל הגברים דומים לאקס שלך ../images/Emo141.gif

לא כולם "אנשי עסקים מצליחים" ששמים את הקריירה לפני הכל, ורואים את המשפחה כעוד היבט של הקריירה, כזה שלא מטפלים בו כל עוד "הכל מתקתק". לי, למשל, היו שעות ארוכות לבד עם הילדים גם לפני הגירושין. לא אומר שכל הזמן הזה היה "זמן איכות" של לונה פארק ומוזיאון הילדים, אבל שעות ארוכות היו גם היו. אני משתגע מנשים שבוחרות להן מצליחן, אחר כך מתלוננות שהוא לא איש משפחה.

d a n i e l s 5

New member
ומתי הן נזכרות לבכות.....

כשהן מתגרשות :) גם אותי זה מדהים......כל פעם מחדש .

נו ב'מת...

אם הייתי בוכה כשהייתי נשואה...הוא לא היה נותן לי גט. לא הייתה לי ברירה אלא להתאפק... אז זהו...כמה זמן את חושבת שאפשר להתאפק????????????

לא, כבר בילד הראשון ../images/Emo141.gif

כבר בילד הראשון הן מתחילות לבכות. אני זוכר, כשהייתי נשוי, ישבה אצלנו בסלון חברה של המתלוננת וקיטרה על בעלה המצליחן שעובד כל הזמן, לא עוזר לה בכלל עם הילדים, לא מזיז אצבע בבית ו"למה הוא לא יכול להיות כמוך?". אמרתי לה, תשמעי, הבית שלך יותר גדול מהבית שלנו, אתם נוסעים לחו"ל יותר מאיתנו, כל זה לא היה מתאפשר לך אם הוא היה כמוני. "אני לא בטוחה מה עדיף", היא אמרה. אבל למיטב ידיעתי, הם עדיין ביחד. כל אחד והבחירות שלו.

פברואר68

New member
אני לא חשבתי שהוא מצליחן ...להפך...

אני לא יודעת איך הגעת למסקנה הזו אולי בגלל שכתבתי שהוא עושה המון כסף? אני לא מתרגמת זאת למצליחן כלל

פברואר68

New member
ואני לא בטוחה מי בוכה

יותר אחרי הגרושים..... אני עושה הרבה מאוד כסף בזכות עצמי ואינני מתרגמת כסף להצלחה ההסתכלות שלי שונה ההערטות שלי היו עיניניות ביותר שאלות בנוגע למערכת יחסים עם הילדים אחרי הגרושים וכלל לא התכוונתי להעביר ביקורת סליחה עם אלו שהבינו זאת כך

N D R

New member
אולי הגירושין גרמו לשינוי ולא הסדר

שהרי שהאב והילדים כבר לא חיים יחד באותו הבית, כל רגע שלהם יחד יכול להפוך לרגע איכות גם אם הוא לא מושתת על הסדרי ראייה קבועים (ימים, שעות או כמות הזמן)

אני

אומרת לכל מי שמוכן לשמוע,עד כמה בגירושין שלי הילדים זכו. באבא!!! איכפתי,נותן,אוהב,משקיע,מתעניין זה חדש לי ומפתיע ורק מחזק בי שההחלטה להתגרש היתה נכונה גם עבור הילדים ולא רק עבור עצמי.

יערית

New member
יש שהגרושים

הטיבו עימם ומערכת היחסים עם הילדים השתפרה, יש אחרים שתמיד היו שם ונלחמו על יותר מהסדרי הראייה על פי חוק.

noam weissman

New member
ךצערי אצלי זה ממש הפוך ../images/Emo10.gif

אני לא הרווחתי בת, מרגיש שהתרחקתי ממנה ולא בגללי
. גידלתי את ביתי מגיל אפס והייתי צמוד אליה. כחלק מתהליך הגרושים אני רואה אותה פחות ממקודם ויש לי פחות השפעה עליה, המצב אף גרוע מכך. אם הייתי מרגיש ואו חושב שגרושתי היא אמא טובה, אחראית ושדאגתה העיקרית היא לילדה הייתי מוטרד פחות. לצערי לא כך הדבר !. היא לא אמא רעה אבל בהחלט רחוקה מלהיות טובה. הרבה פעמים היא משאירה את הילדה בידי הסבתא ואו ביבי סיטר ויוצאת לעיסוקיה. לא פעם הילדה אינה נקיה, לא מברישים את שערה וכו וכו... סביר להניח שברוב המקרים הללו הייתי מוכן להיות עם הילדה אבל היא אינה מעוניינת. כאב מסור זה משגע אותי ואין אני יכול לעשות כלום. לכל אותם אבות שגילו את ילדיהם/ן כמו שהגיבו בשירשור הנ"ל ההפסד כולו שלהם שהיו צריכים לעבור גירושים על מנת לגלות את האושר שבגידול וטיפוח ילדיהם. מאחל לכולנו ילדים בריאים, שמחים מאושרים ועשירים
. שבת שלום, נועם.

פברואר68

New member
אני מצטערת בשבילך

ומקווה שעם הזמן כן תשתפר ותעמיק מערכת היחסים שלך עם הבת האהובה

קטי30

New member
עצוב שזה ככה../images/Emo10.gif

לקרוא ולהבין וזה כואב כי אם אני יכולה לקרוא ולהנהנן סימן שגם אני מכירה את זה ולכן זה עצוב ב
אבל מנחם אותי שראיתי מיקרים טובים ויפים שלפתע פתאום נכנס טיפל'ה שכל בקודקוד וקוראים ניסים והם משתנים מבינים את הטעות שהם עושים לא מצפה לכלום
אבל תקווה תמיד נמצאת שאולי יבוא היום ו... ובמידה ולא ??? ההפסד כולו שלו

למעלה