סיפור קצר

ohcanada

New member
סיפור קצר

התחלתי לצאת עם בחורה חמודה. קטנה ממני בכמה שנים. בת 22.
הבחורה הייתה בקשר של שנתיים עם בחור ובגלל שאמא שלה לא אפשרה לה (גרה עם אמא שלה), הם לא ישנו ביחד אפילו פעם אחת במשך כל הקשר.
למעשה הם גם לא שכבו אף פעם, והיא עדיין בתולה. היא לא בטוחה כל כך לגבי הנושא הזה של מתי לשכב, או אולי אחרי החתונה אפילו.

אני רוצה להמשיך להכיר אותה, נחמד לי איתה, ויש לנו את אותם שאיפות לעתיד.
מצד שני אני לא רוצה קשר של כיתה ו. כי לעשות אהבה זה משהו שמקרב את הקשר, ומחזק את האינטימיות, ומבחינתי חייבים את זה בקשר, אני לא אומר את זה רק בגלל שאני גבר.
אני רוצה לתת לה את הזמן שלה. לא רוצה ללחוץ. אבל אני לא יכול לחכות שנתיים או אפילו שנה, עד שנשכב..

תודה לכל מי שיגיב, מוכן לקבל כל ביקורת. :)

מאוד פשוט בעיניי

אם היא רוצה לחכות עד לחתונה ולך זה לא מתאים אז תיפרדו.

יש דברים שאי אפשר לגשר עליהם....

אם היא מספיק טובה עבורך

בשביל להמתין חודשיים שלושה וגם אז לא בטוח שהיא תרצה אז תמתין.

אבל כך בחשבון שכרגע אתם בתחילתו של הקשר. בעוד 3 חודשיים הרגשות יתפתחו ואז יהיה קשה יותר להיפרד....

ohcanada

New member
כדי לעשות איתה שיחה על זה עכשיו או לחכות?

ככה או ככה אני אצטרך לדבר איתה על זה.
אמרתי לה כבר את הדעה שלי לגבי סקס כחלק ממערכת יחסים. אני חושב שהיא הבינה במובן מסויים.

השאלה היא האם ממש לעלות את השאלה של לאיפה הקשר הזה מוביל? כבר עכשיו כשאנחנו כבר אחרי 4 דייטים, או לחכות עם זה עוד?

תלוי מה היחסים שלכם

אחרי 4 דייטים....

כרגע אפשר לדבר על זה אולי ברמה התיאורתית יותר....

Mr Blue Sky1

New member
סיפור מוזר

ניסית לברר אתה מדוע אמא שלה לא הסכימה שהיא והחבר לשעבר ישנו ביחד ויקיימו יחסי מין ?
אם הסיבה לכך היא שהבחורה לא הייתה בוגרת מספיק, יכול להיות שעכשיו היא כבר בוגרת מספיק בשביל להיכנס לקשר אינטימי, וגם אמא שלה מרגישה ככה.
אני מציע לך לבדוק אתה את הנושא, ואם היא מתכוונת לקיים יחסים רק אחרי החתונה וזה לא מתאים לך, זכותך לחתוך.אתה צודק לגמרי בכך שיחסים אינטימיים מאוד מקרבים את הקשר, וקשה להיות בקשר לאורך זמן שאינו כולל אותם.
אתה יכול לומר לה עד מתי תהיה מוכן לחכות.אם היא לא תהיה מוכנה גם אז, אתה ממש לא חייב להישאר בקשר אתה.

בהצלחה !

ohcanada

New member
זה ישמע מוזר לקבוע זמנים לסקס..

זה יהיה כאילו אני מציב לה אולטימטום, אם עוד שלושה ארבע חודשים של קשר, אנחנו לא שוכבים, אני עוזב..

אתה צודק, אבל אני לא רואה דרך לעלות את זה... איך שאני לא יעלה את זה זה ישמע כאילו אני רק רוצה לשכב איתה, או משכנע אותה לשכב איתי.

אי אפשר לתת אולטימטום של זמן לסקס...

n l m

New member
תקשיב, מצטער לומר לך

אבל זו לא אמא שלה
בחורה בת 20+ היא אדון לעצמה ואם היא חושקת במין ובלישון אם מישהו היא תעשה את זה
יש לה הרבה דרכים לעשות דברים, אפשר אצל החבר, אפשר בבית מלון, אפשר, כך שאמא שלה זה לא נראה לי העניין
זה עניין שתבוע בה

הייתי מציע לך אבל כן לעשות איתה שיחה ולהבין את הגישה שלה

יכול להיות שהיא רוצה סקס אחריי החתונה כי זה מה שלימדו אותה וזה עקרון שמנחה אותה
ואם זה המקרה אתה תצטרך לחשוב מהר האם אתה מוכן להתחתן אם הבחורה הזאת
ולא להתחתן בשביל סקס. להתחתן כי למרות חוסר הסקס התאהבת בה בצורה כזאת שאתה רואה אותה כאשתך לעתיד
אין אם זה בעיה אבל השאלה אם אתה מסוגל.
יכול להיות במקרה הזה שאחריי שהיא תראה שאתה רציני הסקס יבוא גם לפניי

אבל יכול להיות גם שהיא רוצה סקס אחריי החתונה כי היא מפחדת מזה ולכן הגדרת הזמן אחריי החתונה נראית לה מספיק רחוקה בשביל לא לדבר על זה
יכול להיות שהיא רואה את עצמה כילדה נצחית של אמא ואבא ופתאום יחסיי מין יגדירו אותה אחרת
יכול להיות שהיא חושבת שמין הוא אמצעי להבאת ילדים לעולם ותו לא.
במקרים האלו גם חתונה לא תפתור את העניין כי היחס למין עצמו אצלה פגום

ובלי קשר, אם אתה שואל אותי בכללי, אפשר לחכות עם יחסיי מין, לתת את הזמן וזה יכול להיות שווה את זה
אבל שינה עם בן אדם, להתעורר ליידו, זה דבר מאוד בסיסי במערכת יחסים והוא כבר לא קשור לערכים כאלו ואחרים
תבדוק גם למה מזה היא נמנעת

Megie

New member
היי

האמת, אני מסכימה עם הכתוב...
ואני קרובה לנושא הזה-יש לי חברה בת 22 עם מצב זהה לחלוטין לשלה (אולי אנחנו מדברים על אותה בחורה?!הסיפוק מדוייק לגביה, רק שהיא לא עדכנה אותי שהכירה מישהו לאחרונה
)

אני יודעת שלמשל הבחורה שאני מדברת עליה, לא עוברת שלב-כי פשוט קשה לה לעשות צעד כזה עם מישהו שלא הוכיח את עצמו מספיק..והיא עוד לא הכירה אחד שהיה איתה בקשר ארוך ואהבה ופרפרים וכו'..

אני בטוחה שהכל משתנה, ברגע שהקשר מתחזק-דברים משתנים, היה לה רק חבר אחד..היא כבר גדולה, היא כבר לא תרוץ לשאול את אימא..ואם נראה לך שיש פה סיכוי למשהו בעתיד-אז תן צ'אנס, מקסימום לא יילך, אבל לפחות ניסית.

בהצלחה

שלום

קשר חומרי חשוב קודם כל בגלל היצרים והצרכים שצריך לספק, וההנאה שמבוגרים זקוקים לה. יחד עם זה, אם אתה באמת אוהב אותה, כדאי שתתאים את הקשר באופן מיוחד למצבה האישי ולא תזרז אותה. האמן לי, ישתלם.

למעלה