סיפור קצר

קורטי

New member
סיפור קצר../images/Emo129.gif

יש לו את המבט החלול הזה. הוא לא מרגיש כבר כלום- אין כאב בחיים שלו- זה הפך להרגל- זה הגיע לרמה שבה הכאב הצורב הזה מענג אותו בתת המודע שלו. השקט הזה מסביב גורם לסחרורת קלה- הוא מחפש משהו במבט בוחן- מוצא פיסת נייר מעופשת וקורא אותה- לאחר דקות מספר שהוא משנן מילים מספר בעל פה- הוא זורק את הנייר למי האגם. הוא מתחיל להריץ תמונות בראשו- פנים אנושיים, מקומות, אירועים- לבסוף נעצר על תמונה מספר 153- בחורה צעירה בשם מיכאלה. הוא פגש אותה ביום הולדתו של דני- חבר משותף. שערה הגלי עף ברוח ושמלתה השחורה הבליטה את גופה המעוצב- היא הייתה כה מושלמת- יותר מושלמת מ... "לא זה לא יכול להיות..", הוא מלמל. "אני חייב להפסיק את הטירוף הזה- אף אחת לא..., כן, זה רעיון טוב...". הוא קם מהאבן עליה ישב, הביט פעם אחרונה למים הצלולים והתקדם לכיוון בית המלון. האויר בלילה היה חמים. הוא התלבש במלוא הדרו- באחת מהחליפות שהיא נהגה לקנות לו- הוא אהב אותה כל כך. הוא נזכר כיצד נהגו לשבת על גג ביתם, לשתות שמפניה ולשיר- הוא אהב את קולה הערב... הוא חוזר למציאות- מביט על השתקפותו במראה, מסדר את עניבתו ויוצא מהבית. וכעת אתם נכנסים לתמונה- כן, כן- בדיוק אתם- עליכם לעקוב אחריו, כי אחרי הכול עייפתי... אל תחמיצו את פניכם- אתם חייבים לעשות לי את הטובה הזו. אז אתם מסכימים? מעולה- אז לעבודה. רק היזהרו שלא יחשוד בכם- יש לו חושים מפותחים ביותר- נסיונו רב משנדמה. רק אל תשכחו ליידע אותי במתרחש- אהאה... אז אתם נמצאים באמצע היריד הלילי... הוא קונה פרחים? אילו? חמניות? משקיע... הוא נכנס למונית- אל תאבדו איתו קשר, הכינסו למונית שנמצאת בצד השני, ליד דוכן הנרות... אוקיי, עכשיו, תבקשו ממנו לעקוב אחר המונית- מה זאת אומרת אתם לא רוצים? אין לכם בחירה. הבטחתם. טוב נו... בסדר- אם זה פוגע בכם... נשכח מכול הסיפור. "גופתה נמצאה בסמוך לאגם הגדול. על גופה נראו סימני דקירה ולאחר בדיקה נתברר כי נאנסה באכזריות. האשם המעשה אינו ידוע. אם יש למישהו פיסת מידע- אנא עזרו לנו." -לפעמים צדק זה רק עוד כוכב בשמיים...

Cobe1982

New member
בלה, את מתבזבזת במוזיקה...

את צריכה להיות סופרת. ואם כבר, אז תשאלי את איתמר אם הוא רוצה אותי במקומך (בלהקה, אני מתכוון...) אני מנגן כבר 10 שנים... זהו.

קורטי

New member
אני לא מנגנת בלהקה...../images/Emo4.gif

אני לומדת גיטרה כתחביב- ואף פעם לא שמעת אותי מנגנת, אז אתה לא יודע אם אני מתבזבזת או לא.. חח ואני? סופרת? חח זה עוד תחביב לאוסף... לא יותר מזה...
קורטי הפאנקית המטורפת שקר לה מאוד מאוד מאוד

למעלה