סיפור קצר לשעת בין ערביים

dannygoosh

New member
סיפור קצר לשעת בין ערביים ../images/Emo13.gif

מעשה בטרולים שלושה, הנמנעו ממגע אישה, השעמום בהם חבט, והתסכול צבט, וכך, על מבצר התפוזים שלנו השתלטו ללא בושה. האחד קרוי על שם ג'ובר אשר צבע ירוק ניתז מפיו. למה דווקא ירוק? כי זה צבע הטרולים, קהל חביב. השני החליט על שם הכולל גיבוב אותיות באנגלית. אך למה באנגלית? הרי גם בעברית הוא כושל. אולי כדי שנחשוב שהוא משכיל, כאשר על הודעותיו נסתכל? אינך עובד עלינו, טרול מבעית, הרי ראינו אותך גונב מצתים מהדוכן ליד הכרמלית! והשלישי, קהל נחמד, הוא באמת תעלומה, זוהי זהותו ה12345, ואף אחת מהן לא תרמה מאומה. הוא מחליף זהויות, אך לא תחתונים והוא טרול מצחין ביותר, כפי שאתם ודאי מדמיינים. הוא היה כבר נגר, לסבית, וילד שאיבד את כלבו, ומה הוא הפעם? האם גנן או מוכר שוקובו? לא, כינויו הוא על שם סיומת של גיבור אשר עליו שנוא, כדי לבלבל אתכם - שתחשבו שהוא זה לא הוא. את מבצרנו הוא מחריב בתדירות יומית הופך דעות לעובדות, ותמונות תמימות - לאובססיה מינית. הטרול המצחין וחברו העילג זוממים להוציא את כולנו להורג: הם יחפרו ויקדחו עד שכלום לא יְוותר וכל זאת באמצעות הנשק הסודי: אבן. לא פחות ולא יותר. אמנם, אבן מיוחדת היא, מחשמלת, ובעלת יכולות, ל7 שנים היא נעלמה כדי לככב כתפאורה בהצגות כושלות. כאשר לבסוף חזרה לתפקידה המקורי – לחצוב עטו עליה צמד הטרולים הנלוזים וניסו את כוחותיה לגנוב; מברברים הם ללא הרף על גדולתו ועוצמתו של החפץ המאובן בדיוק כפי שעושַה אותָה האבן בעצמה מדי שבוע בעזרת לויין. אך כמו בכל חברה, הטרולים את עצמם מאזנים; נחזור לראשון, הג'ובר הירקרק, זוכרים? מתרברב כי מבלה הוא בין מסיבה אחת לשנייה, בעוד שבמציאות – פרצופו בוודאי נראה כמו פיצה עגבניה. לא יעבור סלקציה אפילו במרתף של יוזף פריצל, מתעקש לדבר בגנות האבן הגדולה, וחשב שאת תמימותנו ניצל. ברור לכל שהוא כותב רק לשם פרובוקציה זולה והודעותיו הן כמו של שני חבריו: משעממות, ילדותיות, ומעוררות בחילה. אך הרשו לי לגלות לכם סוד, קהל נכבד: שלושת הטרולים? הם בעצם אותו האחד! בדיוק כמו בסרט עם נורטון ובראד פיט, הכל הזיות כתוצאה מבדידותו התהומית. אבקש מכם להפסיק להגיב לו, זה הרי חסר תועלת, תוצר של מדיניות הנהלת תפוז הכושלת. עם הזמן הוא ייעלם, וישוב בשלל זהויות חדשות, מה שאומר שכנראה ולעולם הוא לא ייגע בפות. אך בצערו אין אנו מתכוונים להשתתף. מבחינתנו? שייקח את האבן שלו, ועליה ישפשף.

Daniel Bryan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תותח על

../images/Emo6.gif איזו השקעה

במיוחד אהבתי את "בדיוק כפי שעושַה אותָה האבן בעצמה מדי שבוע בעזרת לויין". דני, היצירתיות שלך מתבזבת לשווא על האנשים האלה.

BLidor

New member
הפסקתי לקרוא בשורה השניה

אתה חייב למצוא תחביבים.

BLidor

New member
מצטער אם דברי נתפסו לא נכון

כתיבה זה תחביב נהדר, אם כי אני חושב שעדיף למענך וגם לטובת הפורום שתנתב אותו למקומות נכונים יותר. רשמת בעצמך "אבקש מכם להפסיק להגיב לו, זה הרי חסר תועלת" ואז הקדשת לו שיר שלם, אז מה הטעם?

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo45.gif

השיר הכי טוב שאי פעם נכתב!!!!! אחי הרגעת אותי, במיוחד בבית האחרון. אני תומך בלא להגיב, לא לדבר, לא להתייחס ופשוט להתעלם מהטרולים של הפורום הזה.

Cry to the Sky

New member
בויה

כל הקטע הזה לא מוציא אותך יותר טוב מהטרול..אתה אומר שהוא באובססיה על מיז בזמן שאתה יותר וחושב כמוהו מה לכתוב עליו ומקדיש לו זמן.

dannygoosh

New member
לפחות אני יצירתי

מבחינתי עדיף לי להוציא פה תסכול על טרולים בצורה של שירים וסיפורים מאשר תגובות משעממות לאנשים משעממים. חוץ מזה שאני גם נהנה מהכתיבה עצמה, אז זה כמו תראפיה עבורי

Cry to the Sky

New member
התחפשתי לקדאפי באותו יום

ואז הלכתי ככה ישר לחתונה של איזה מישהי שעובדת איתי בערב ונכנסתי חינם - ג' יפית:נסו בעצמכם זה להיט!

Sid

New member
נחמד, אבל המסכנים האלו לא שווים כבר שום יחס

hirshfe

New member
אין לזה מקום הפורום

בשביל זה יש את הקומונה או פייסבוק

neighbours

New member
מכים כמעט אם נכול

אבל יחד עם זאת יש יוזרים ותיקים שאוהבים "לחמם" את אותם טרולים וזה לדעתי מה שגורם למבול הטרולים שהופעיו לאחרונה בפורום.

kendog keds

New member
מעשה בחבר פורום חביב שלא הפנים

שיש דבר אחד ממנו הטרולים הכי נהנים מאנשים שנותנים להם תשומת לב מיוחדת ואפילו כותבים להם שיר כאילו יש להם יום הולדת אבל אחרי שנים אפשר לומר בלב שלם שכלום לא עובד על טרול, רק להתעלם כי כל הודעה שמגיבים לו קופצת וכך תורמים כל הגולשים לשרשורפלצת אז אם יש לך חשד שמישהו הוא טרול שסתם מתריס תתעלם ותעשה עם היד את התנועה של מאריס

gladiator956

New member
YOU RAP TO ME?

YOU RAP? מילים של דה רוק, חבר'ה , תשאירו את זה למקצוענים אה

למעלה