סיפור קצרצר

LiRi 1

New member
סיפור קצרצר

ביום שישי שידרו בערוץ 33 את המחזמר "Into The Woods" או בתרגום חופשי-"אל תוך היער" של סטיבן זונדהיים הדגול! מכיוון שאני לא מעודכן תמידית בלוח השידורים של ערוץ 33... לא ידעתי מאותה הקרנה... (סתם לרקע כללי- כפי שנכתב פה בעבר...השתתפתי בעיבוד של המחזמר כאשר חתכו לו את המערכה השנייה והחליפו את השירים בשירים מקוריים...אבל בעלילה נשארה זהה) בקיצור, אבי היקר מפז שכנראה כן מעודכן באותו לוח שידורים דאג להקליט לי את אותה הקרנה. יש לציין שעד אותו יום מעולם לא ראיתי את המחזמר למרות שכבר הכרתי את כל השירים... ובאותו יום...צפיתי במחזמר כאשר נהינתי כמעט מכל רגע....שחקנים מוכשרים להפליא, בדיחות קורעות, תפאורה מרשימה ביותר (דברים זזים-עניינים) תלבושות מדהימות...והכל מלווה בסיפור המצחיק של סיפורי האגדה שנפגשים ובמוזיקה המדהימה!!! של זונדהיים. למרות שרק ראיתי את זה בווידאו הצלחתי מאד להנות ומי ייתן ואוכל לראות ת זה באורות ברודווי המנצנצים...זה חזר להציג טוב, לא יצא כזה קצרצר...אבל בהחלט פרקתי עול...נגיד ליאור

ben321

New member
גם אני

הקלטתי וראיתי בהחלט מחזמר מרשים ומצחיק מוסיקה מרשימה של סטיבן זונדהיים, לא קליטה במיוחד אבל איכותתית ביותר, תפאורה מדהימה, שחקנים מצחיקים, הטקסט הוא מצוין, קליל וכייפי אני חושב שזה היה קצת ארוך מידיי, לא?

LiRi 1

New member
כן....אני מסכים

היו שם איזה שיר או שניים שהיה אפשר להוריד...

למעלה