סיפור קפקאי

• פותח הנושא goke
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

goke

New member
סיפור קפקאי

סיפור קפקאי
שלום, לפני כ - 4 חודשים הוזמנתי לראיון בחברה A. הראיון היה מוצלח ונשלחתי לחברה B, אשר חברה A מהווה מחברת outsorcing עבורה ובה באמת יועדתי לעבוד. כל התהליך היה מוצלח והסתיים בחתימת חוזה עם נציגת חברה A. כיוון שהעבודה בחברה B הייתה תלויה במעבר של תחקיר בטחוני, תאריך תחילת העבודה בחוזה נרשם כחודשיים וחצי מיום חתימת החוזה. הסכמתי לכך, כיוון שהתפקיד המיועד בחברת B קסם לי מאוד. כמו-כן, ביטלתי תהליכי חיפוש עבודה מול חברות אחרות (חלק מהם בשלבים מתקדמים מאוד). היום המיועד הגיע ותוצאות התחקיר עוד לא ששו להגיע. המתנתי שבועיים נוספים והתחלתי שוב לחפש עבודה, חושש שמא גילו עסקי סמים אצל חבר של בן-דוד שלי מדרגה שלישית או קרוב משפחה בממשל האיראני. בתקופה זו הצלחתי למצוא מקום עבודה שמצא חן בעיניי, עברתי את כל המבדקים והמתנתי לקבלת הצעת עבודה. כעבור שבועיים נוספים (כלומר כמעט 4 חודשים מיום חתימה על החוזה) נתבשרתי על כך, שהתחקיר אושר והנני יכול להתחיל לעבוד. מיהרתי (כנראה מרוב טפשותי) לבטל שוב את התהליכים. מלא שמחה ואושר הגעתי למקום העבודה החדש (חברה B). אולם שם נתבשרתי כי כיוון שהמסמכים עוד לא הגיעו, אינני יכול להתחיל עוד לעבוד. התקשרתי לנציג חברת A, אשר היה איתי בקשר והוא הוסיף גם, כי תחילת העבודה בחברה B מותנית במעבר מבחני מיון בחברה X, אשר חברה B עובדת איתה בצוותא. האמון שלי בחברה A מאוד נפגע עקב השתלשלות הארועים הנ"ל. כמו-כן כאמור לא עבדתי כל התקופה הנ"ל תוך כדי ציפייה לתפקיד הנכסף ומצבי הכלכלי מרושש. האמון שלי בחברה A מאוד עורער עקב שרשרת הארועים הנ"ל ואיני יודע, אם אני רוצה להמשיך לעבוד איתם. מה עליי לעשות? תודה מראש על התגובות. מקווה שלא תחזרו על טעויותיי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה