סיפור קטן.

אא ניר

New member
סיפור קטן.

סיפור קטן, לכאורה לא חשוב. זוטר, איזוטרי. סיפור קטן, ממדינה קטנה, מדינה מפוחדת, מדינה שרודפת אחרי הזנב של עצמה. סיפור קטן, לכאורה לא חשוב. זוטר, איזוטרי. אבל מפחיד, מפחיד, מפחיד...

ילוטייל

New member
תראה, ניר...

אני לא מחבב את אלה ששלחו את החוקרים ולא את דרכם. אבל, כאשר אנשים כבר התפרעו [גני התערוכה כינוס קדימה..העלוב קצת..] אזי יש לבדוק ובזהירות בעיקר כשמדובר בהורים שכולים. אם לא היו שכולים אני מבטיחך שהיד שהמדינה הייתה נוקטת הייתה קשה יותר. מדובר בטקס זיכרון. כל התפרעות, גם אם תבוא מהורה שכול, אינה מקובלת ואינה מכובדת. כמובן שלאחר ה'ביקור' אומר ה'מבוקר' מה פתאום אני? אני אעשה משהו? למה דווקא באו אליי... מעניין באמת למה. אולי תבדוק אצל איזה הורים שכולים לא היה צורך בביקור.. גמר חתימה טובה וגם הורה שכול יכול לפעמים לסלוח או לבקש סליחה.

קטי30

New member
לא לימדתי אותך לשרשר../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

ואחרי שקראתי אותך אני רוצה להוסיף ולומר בעניין שעם כל מה שכתבת אני יכולה להבין תמניע של אותם הורים אני לא רוצה לדמיין לעצמי איזה אנדרלמוסיה אני הייתי עושה חלילה אם הייתי במצב הזה מלח מים שום בצל טפו טפו טפו שלא נדע מצרות ותחלואות. הדמוקרטיה משנה פניה לעיתים קרובות מידי והכאב הוא גדול מידי. לא חושבת שאפשר לדון לולי אנשים כאלו במצבים כואבים שכאלו אני לא חושבת שזה מפחיד אני חושבת שזה גועל נפש לכל דבר יש דרך לעשות אותו והדרך הזאת היא מבחילה
לדרך שבחרה בה המשטרה
עוד לא עוד קצת ;-P ועוד דבר קטנטן לולי יש לך מזל שאתה לא ג'קו כי אחרת היו רוגמים אותך
יום טוב מאמי

אא ניר

New member
כלל לא מסכים.

אמנם כשהיינו ילדים, לימדונו שהגשמתנו כאזרחים, האורגזמה של האזרחות היא ההצבעה ביום הבחירות. בולשיט. לפוצץ עצרת פוליטית של מפלגה, זו דמוקרטיה. קריאות ביניים לנאום של ראש ממשלה, זו דמוקרטיה. התארגנות אזרחית, זו דמוקרטיה. ההצבעה ? חרטבונה בריבוע. נכות. דמיין. מצלצל ראש הלשכה של אולמרט, לעוזר המפכ"ל, נוזף בו על חדירת גורמים שליליים {כאילו} לעצרת ההיא, ומבקש שזה לא יקרה יותר. שיותר לא יהיו "מחדלים" בצורת הפרעות לראש הממשלה. עוזר המפכ"ל מפעיל מודיעין ומזהה את ההורים השכולים, ומבקש ממפקדי המחוזות ללכת "לברר" האם צפויות הפתעות. זה שאתה טוען שהפרעה בטקס זכרון זה לא מכובד ולא מקובל, זה בסדר. אבל זה שהמשטרה מתגייסת כך לטובת דמות פוליטית והתדמית שלה. זו בושה בושה. בושה. בושה.

ילוטייל

New member
אמרתי את מה שהיה לי להגיד

וכך אני משרשר. לא יודע לשרשר אחרת. הג'קו מאקו ששמעתי עליו - מעולם לא ראיתי אותו ואני מבין שחצי עם חזה בו בטמבליויזה ואפילו שלח סמסים להצביע עבורו. אם זה העם - מה יש לי לומר יותר. ג'קו + העם = עמישראל. ראיתי מספיק משפחות שכולות בחיי וגדלתי בשכונה בה בכל בית שני נהרג או נפצע בן. לא ראיתי דבר כזה בחיי וחבל על הזמן. כנראה כשהשכול מתערב בפוליטיקה הכתום לוחם בסגול וכאלה - מתערערת נפשם של אנשים. גם אני אומר אבל - למתפרעים: בושה בושה בושה

אא ניר

New member
תסביר לי בבקשה,

מדוע להפריע לנאום של ראש הממשלה זו בושה. בבקשה.

ילוטייל

New member
תראה

גם אמא של גוני הרניק קראה קריאות 'רוצח' לשרון ובגין אמר ש'אינו יכול עוד'. ואיני מסכים עם זה. אבל הכל משתלב עם זה שהמדינה פשוטת את הרגל. ומי שלא רואה את זה עיוור.

בגלל שמדינה פושטת רגל

ואולי רק בגלל זה הגיע הזמן שאנשים ימעו יפנימו ואולי יחליטו כולם לקום ולצעוק ואז אולי נעשה שינוי

אל תשפוט אדם עד שתעמוד במקומו!!!

קל מאוד לומר מה שאמרת...מהצד!!! לא אתה ולא ראש ממשלה טיפש יכולים לתת לאיש הזה לפרוק את הרגשות שבתוכו אם זו הדרך שהוא יכול לשחרר מעט אז ברכה ושראש ממשלה ירד כל כך נמוך אומר שהוא יודע שהוא שפך דם לחינם!!!!

למעלה