סיפור פשוט

shawn

New member
סיפור פשוט

היום אני עומד לספר לכם סיפור שקרה לי רק אתמול. הסיפור מכיל (תסלחו לי על המילה) קטעים מעניינים וכאלו אמממ פחות. טוב היום התחיל אחרי ``בילוי`` נהדר (כרגיל) בבית הספר העוד יותר ``נהדר``. כשחזרתי הביתה ונכנסתי (דרך הדלת) שמעתי קולות- איזה קולות אתם שואלים, עדיף לא לדעת את הלהקה הכי איכס (בלשון המעטה ) בעולם (עד כמה שאני יודע). אה קוראים ללהקה הזו ווסטלייף (למי שלא ניחש). כן אז אני נכנס לסלון ומה אני רואה ? תמונות הרבה תמונות של מי (או מה) של הלהקה הכי נוראה בעולם. ואת אחיות שלי עם עוד הרבה חברות שלהם צורחות כמה זה חמוד וכמה זה חתיך וכו`. כמעט היתעלפתי כיביתי להן את הסטריאו וצרחתי עליהן עד שכמה מהבנות ברחו, והבטיחו לא לחזור לעולם. תודה לאל. כשההורים שלי חזרו אחיות שלי התחילו לבכות ולהתלונן (או מסכנות קטנות , אני הייתי צריך ללכת איתן להופעה מזורגגת ולשמוע בנות צורחות כמו מטורפות כאילו ראו את אלוהים או משהו [מישהו] כזה). טוב זה כל הסיפור בערך אני מודה שקצת שיניתי אותו אבל כך (בערך, בערך ) הוא קרה. הסוף. אמיר

Metal_F

New member
אנחנו דור מזויין (are we?)

ובכן יקירי הסיפור שלך מעציב אותי עד מאד. אני לא מבינה מאיפה הצורך הבלתי מוסבר לצרוח על ילדות קטנות שבסך הכל עושות מה שבא להן נהנות ושומעות את המוזיקה שהן רוצות. מי אתה שתבוא ותגביל את אחותך בצורה כל כך אכזרית? מי אתה שתשפוט מה טוב שבילה ומה היא צריכה לשמוע או לא לשמוע. אם הדבר כל כך הפריע לך היית מבקש מהן להנמיך (בכלל לא נראה לי שהווליום היה גבוה אבל לא עקרוני), נכנס לחדר, סוגר את הדלת, ושומע איזה מוזיקה שאתה רוצה. כמו שלא היית רוצה שיבוא איזה אח גדול יצרח עלייך ויכבה את המוזיקה שאתה שומע, ככה גם אחותך לא רוצה. תבין, אתה לא אלוהים. אתה לא ידוע מה הכי טוב בשביל כולם, וזה לא מתפקידך לשפוט אחרים ולבחור את הבחירות שלהם. מה שתקף לגבייך לאו דווקא תקף לגבי אחותך או כל השאר. אני בטוחה שאם אחותך שומעת ווסטלייף זה כי היא רוצה לא כי משהו הצמיד לה אקדח לראש וכפה את זה עליה. אז על נא לך להיות אח כה עריץ ושתלטן. דיקטטורה לא תוביל לשום מקום (כן כן קארל מארקס - גם קומוניזם לא) אם אתה רוצה לעזור לה עלייך להרחיב את אופקיה ולתת לה מגוון רחב יותר של סגנונות מזויקליים שמהם היא תוכל לבחור. אתה יכול לקחת אותה לשיחה קלה ולהשמיע לה כמה דוגמיות. חבצלת, שטוענת שכפייה מובילה למהפכה, ולימוד יתר למבחנים בהיסטוריה מוביל לזיוני שכל בפורומים.

וידויו של קומוניסט חלק א

עריצות???? הכלל הראשון של קומוניזם הוא עריצות? או דיקטטורה??????? הרי עריצים שינו את כל המחשבה של מארקסיזם קומוניזם בעיקרון היא שיטה להקלה על העם ונכון אני ממש לא בעד לצעוק על ילדות קטנות סתם ככה ונכון אני דיי מסכים עם חבצלת שאתה צריך להרחיב את האופקים שלה לתת לה לשמוע כל מיני סגנונות כל מיני קטעים (כולל קלאסית אני מעריץ נלהב של קלאסית ובמיוחד שלוב של קלאסית עם רוק כבד עיין ערך נייטויש) וחבצלת תקראי את המניפסיט הקומוניסטי בשבילי אולי תלמדי משו פשוט לקרוא פעם אחת להבין על מה מארקס דיבר בעצם מה הוא רצה אני יכול לעשות לך הרצאה אבל זה לא המקום והנה בודום צ`יילד אני כותב בשורות של יותר משני מילים למדתי משו זה הכל לעכשעו סיי יה וחבצלת אני בטוח שציפית לתגובה שלי אם איי רייט?

taya

New member
חבצלת?

דעו לכם שאין דבר מעצבן ומיותר יותר מאחים גדולים, אני לא ארחיב את הדיבור על אחיי הגדולים והתסביכים הנפשיים שהם גרמו לי במהלך שלטון הדיקטטורה שלהם, תקופה של שבע שנים ארוכות. (במחשבה שניה אולי כן ארחיב את הדיבור). ובטח שזו זכותו המלאה לכבות להן את המוסיקה ולגרש אותן, בלי קשר לטיב המוסיקה, הוא האח הגדול שלהן למען השם- מותר לו הכל. חבצלת, לך אין אחים גדולים, אז את לא יודעת, אבל לאחים גדולים מותר הכל. אני שנים סבלתי אבבא (abba) בביתי, ואין לי זכות לשמוע נירוונה בווליום מעל 23, באמת. אני האחות הקטנה ואני סובלת מהמרות הנוראה של אחותי הגדולה, שחוץ מזה שהיא חרא בנאדם, היא גם הבת המועדפת, וכולם אוהבים אותה ושונאים אותי. וזה שעכשיו באופן פתאומי מספר הדיסקים שלי צנח באיזה חמישה דיסקים חייב להיות קשור אליה איכשהו, אני צריכה לברר את העיניין. אחים גדולים טובים רק בשביל לגנוב מהם סיגריות, כסף ובגדים. חוץ מזה, מצדי שילכו לעזאזל, שונאת אותם כל כך. טאיה, שסטתה קצת מהנושא.

טאייה המממממ וגם חבצלת אולי איכשהו

ככה אני ערן לא משנה מה השם משפחה האח הגדול בבית ואיכשהו אני מרגיש כמו אח קטן גרתי מגיל 12 בקיבוץ אבל עכשיו חזרתי הביתה ואני גר עם סבא סבתא ואחותי הקטנה והיא לא נותנת לי לשמוע מוסיקה קניתי דיסקמן קניתי מערכת וחיברתי אוזניות ואני מעיז לשמוע למוסיקה ברעש בשני אופנים או שאחותי הפוסטמה ישנה ואז אפאחד לא מעיר אותה כולל קורנל שצורח או מי שלא יהיה כולל הסולן של צ`ילדרן אוף בודום או כשהיא לא בבית והיא המון בבית ולא לשכוח שאני מנגן שוב עם אוזניות אז אני מוזר ואצלי הדיקטטורה הפוכה ומכל הקטע הזה מה גיליתם???????? שקוראים לי ערן שאני גר עם סבאסבתא שאני מוזר והכל הפוך אצלי ושאני אוהב את כריס קורנל והנה שוב כתבתי בשורות ארוכות צ`ילדרן אופ אתה גאה בייי????

Metal_F

New member
חבצלת זהו שמי, האין זה שם עולמי?

כנראה שלא. כמה דברים: אתה ממשיך להפתיע אותי לטובה...כריס קורנל שולט!!!! הוא אחד האנשים המוכשרים באמת (והמעטים) של שנות ה90 (ובכלל). מטאל גותי (=רוק כבד + מוזיקה קלאסית) זה אחד הדברים הכי יפים שיש (מונספל, נייטוויש, ווית`ין טמפטיישן, דיסמל אפוני וכד`). אגב נעים מאד ערן. אתה לא מזור אתה אפילו חמוד. אה ושאלה קטנה כשאתה אומר שאתה זקן למה אתה מתכוון...? כמה זקן...?

למעלה