סיפור פנטזיה

1999

New member
סיפור פנטזיה

יש לי סיפור שהייתי רוצה שיקרה. קודם כל אני דתי וגר בישוב דתי. 2 הגיבורים שלי הם יצחק רב הישוב, 53 כרס, שיער אפור. איתמר 49 כרס שיער אפור. הסיפור מתחיל בביתו של איתמר. שנייהם לומדים גמרא ביחד. תוך כדי הלימוד הם עוצרים ובוהים אחד בשני. איתמר אומר חם לי ומוריד נעלים וגרבים ומתיישב על הכורסא. יצחק קם מקומו וגם מוריד נעלים וגרבים. איתמר בוהה על יצחק שיושב על הספה מולו ומצביע על גופו של יצחק. יצחק פותח את חולצת הכפתורים ואת הציצית מוריד חושף כרס שעירה וטפוחה ומתקרב לאיתמר. איתמר שולח את ידו ומלטף בעדינות את כרסו של יצחק. יצחק מכפתר את חלצתו של איתמר מוריד אותה ואת הציצית וזורק בצד הוא פותח את פיו ומתחיל למצוץ את כרסו של איתמר ואז מפסיק. איתמר מוריד את מכנסיו ואת תחתנו חושף בלבול שעיר שעומד. יצחק מוריד את מכנסיו ואת תחתניו חושף בלובל יפה הביצים מאוד שעירות בצבע אפור. יצחק נשכב על בטנו על הרצפה ואתימר עומד מעליו ואז הוא מכניס את הזין לתוך התחת ומיד מוציא ואז שוב מכניס והפעם דוחף כמה פעמים עד אשר שתייהם נאנכים ואז הם מפסיקים ומתיישבים על הספה. ואז יצחק נעמד על ברכו ומכניס את פיו לזין של איתמר הוא מוצץ בהנאה מדי פעם מוציא להוציא אוויר. ואז כשהוא מוציא נוזל יצא מהזין של איתמר ויצחק בולע עם פיו. הפסקה שנייהם מעשנים סיגריה. ואז הולכים לחדר שינה של איתמר. הם נשכבים במיטה הזוגית ומביטים אחד בשני. איתמר קם ואומר ליצחק אני כבר חוזר. הוא רץ למטבח פותח את המקרר ומוציא שתי יוגרטים תות שדה. הוא חוזר לחדר שינה פותח את היוגרט ומורח אותו על כרסו של יצחק. יצחק לוקח את היוגרט השני ומורח אותו על כרסו של איתמר. כשהם מורחים ביוגרט יצחק נשכב על איתמר ומנשק אותו נשיקה צרפתית ואז הם מתחילים ללקק את היוגרוט. רעש של דלת נפתחת יצחק ואיתמר מיד קמים. איתמר מוציא מגבת ומנגב את היוגרוט מכרסו וכורח את המגבת סביבו ומסמן ליצחק להכנס למקלחת. הוא רץ לסלון רק כדאי לראות את מלכה אשתו עומדת עם שקיות של מצרכים. הוא לוקח את בגדיהם ומחביא באחד הארונות של האוכל. מלכה רואה אותו עם המגבת ושואלת מה קרה. הוא רץ לחדר שינה וסגור את הדלת ואומר "אני מחכה שהמים ירתחו". בינתיים איתמר מתקלח במקלחת מסבן גופו בהנאה. הדלת של השיירותים נפתחת ופנימה נכנס יצחק הוא מפיל את המגבת ארצה ומצטרף לאיתמר. יצחק לוקח שמפו ושם כף ידיו ומתיישב על הרציפה ומתחיל לסבן את שערות הביצים של איתמר דפיקה נשמעת בדלת וקולה של מלכה נשמעת "יצחק אני הולכת לשכנה וכבר חוזרת. הם מחכים כמה רגעים ואז יצחק מכבה את המים. יצחק מביא לאיתמר מגבת ואז הולכים לחדר שינה ומתלבשים. יצחק מלווה את איתמר החוצה ואומר לו "ניפגש בשבוע הבא". שנייהם מחיכים ואיש הולך לדרכו סוף א. למרות שאני מת שזה יקרה זה אף פעם לא יקרה ב. תמיד יש לי את הפנטזיה שאני אלך למקווה ואראה אחד מהם ג. רק הטיפוס עושה לי את זה. לכן אם יש למישהו תמונות כתבה קובץ להוריד של רק גבר, 50, כרס ויכול לתת לי תודה רבה. ד. התמונות בגלרייה הם של בולבלים וכרסים של צעירים ולא מה שאני מבקש תודה רבה מראש.

ז י ק ו

New member
נו, אחלה סיפור..

לא נראה לי שתיהיה לך בעיה לממש את הסיפור ולהעבירו למציאות..

X Talk 1

New member
איזה מניאק אני

אני אגיד לך את האמת: הכתיבה שלך ממש לא סקסית, אפילו אנטי-סקסית. אבל זה שאתה לא יודע לספר, לא אומר שהפנטזיה לא טובה. אתה יודע מה לבקש בפעם הבאה שאתה רואה
נופל. בהצלחה

ז י ק ו

New member
בהחלט מאניאק

הוא יזם סיפור ולא משנה שאין לו התחלה אמצע וסוף הוא לפחות סיפר משהו

ביפור בידיוני

אני חושב שזה קשה לביצוע כי מדובר פה בשתי גברים דתיים על סף חרדיות ואם הם בני 50 אז אני מניח ששניהם גם נשואים ולמרות שיש להם משיכה לגברים הם לא יעיזו לעשות את זה בגלל היותם דתיים אבל זה אחלה סיפור או לפחות רעיון לסיפור

למעלה