סיפור עצוב

adidas88

New member
בכוח

ואיך שאבא שלי תמיד היה אומר "מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח"

wil

New member
יהיה צריך הרבה מאוד כח להעברה

כזו בלי שיתוף פעולה של הנהג - וכמובן שזה עשוי לשבור חלקים פנימיים בגיר. במקרה של חטיפה הייתי יותר חושב בכיוון של משיכת בלם-יד פתאומית בפניה, כדי לגרום לאוטו לעשות צלחת ותאונה.

רן88

New member
ובו זמנית לשחרר את החגורה שלו../images/Emo13.gif

אבל זה יכול להיות מסוכן גם לך, כי אז הוא נזרק באוטו כמו קלקר...

haley

New member
אחח... כמה פתאים *sigh* ../images/Emo3.gif

אגדה אורבנית שמסתובבת כבר שנים באינטרנט ובמיילים.. הנה הגירסא (אחת מהן) האמריקאית, ואחריה הגירסא (אחת מהן) הישראלית המלאה: Jenny was so happy about the house they had found. For once in her life it was on the right side of town. She unpacked her things with such great ease. As she watched her new curtains blow in breeze. How wonderful it was to have her own room. School would be starting, she'd have friends over soon. There'd be sleep-overs, and parties; she was so happy It's just the way she wanted her life to be. On the first day of school, everything went great. She made new friends and even got a date! She thought, "I want to be popular and I'm going to be, Because I just got a date with the star of the team!" To be known in this school you had to have a clout, And dating this guy would sure help her out. There was only one problem stopping her fate. Her parents had said she was too young to date. "Well, I just won't tell them the entire truth. They won't know the difference; what's there to lose?" Jenny asked to stay with her friends that night. Her parents frowned but said, "All right." Excited, she got ready for the big event But as she rushed around like she had no sense, She began to feel guilty about all the lies, But what's a pizza, a party, and moonlight ride? Well, the pizza was good, and the party was great, But the moonlight ride would have to wait. For Jeff was half drunk by this time. But he kissed her and said that he was just fine. Then the room filled with smoke and Jeff took a puff. Jenny couldn't believe he was smoking that stuff. Now Jeff was ready to ride to the point But only after he'd smoked another joint. They jumped in the car for a moonlight ride, Not thinking that he was too drunk to drive. They finally made it to the point at last, And Jeff started trying to make a pass. A pass is not what jenny wanted at all (and by a pass, I don't mean playing football). "Perhaps my parents were right ... maybe I am too young. Boy, how could I ever, ever be so dumb. With all her might, she pushed Jeff say away: "Please take me home, I don't want to stay." Jeff cranked up the engine and floored the gas. In a matter of seconds they were going too fast. As Jeff drove on in a fit of wild anger, Jenny knew that her life was in danger. She begged and pleaded for him to slow down, But he just got faster as they neared the town. "Just let me go home! I'll confess that I lied. I really went out for a moonlight ride." Then all of a sudden, she saw a big flash. "Oh God, Please help us! We're going to crash!" She doesn't remember the force of the impact. Just that everything all of a sudden went black. She felt someone remove her from the twisted rubble, And heard, " Call an ambulance! There kids are in trouble!" Voices she heard.... A few words at best. But she knew there were two cars involved in the wreck. Then wondered to herself if Jeff was all right, And if the people in the other car were alive. She awoke in the hospital to faces so sad. "You've been in a wreck and it looks pretty bad." These voices echoed inside her head, As they gently told her that Jeff was dead. They said "Jenny, we've done all we can do. But it looks as if we'll lose you too." "But the people in the other car?" Jenny cried. "We're sorry, Jenny, they also died." Jenny prayed, "God, forgive me for what I've done I only wanted to have just one night of fun." "Tell those people's family, I've made their lives dim, And wish I could return their families to them." "Tell Mom and Dad I'm sorry I lied, And that it's my fault so many have died. Oh, nurse, won't you please tell them that for me? The nurse just stood there — she never agreed. But took Jenny's hand with tears in her eyes. And a few moments later Jenny died. A man asked the nurse, " Why didn't you do your best To bid that girl her one last request?" She looked at the man with eyes so sad. "Because the people in the other car were her Mom and Dad."

haley

New member
והגירסה הישראלית:

היא ממש שמחה על הבית החדש שהם מצאו. בפעם הראשונה בחייה, הוא היה בצד הנכון של העיר. היא פירקה את המזוודות בהתלהבות, מסתכלת על הווילונות החדשים הנעים ברוח. כמה נפלא! חדר לבד, סוף סוף! ביצפר יתחיל בקרוב- יבואו חברים, יהיו מסיבות פיג'מות וסתם מסיבות-בדיוק כמו שהיא תמיד רצתה את החיים שלה. ביום הראשון של ביצפר, הכל עבר חלק, היא מצאה חברים חדשים, ואפילו מצאה לעצמה חבר! היא חשבה לעצמה:" אני רוצה להיות מקובלת ואני הולכת להיות כזו, כי מצאתי לעצמי חבר שהוא כוכב נבחרת הכדורגל!" כי בביצפר הזה אתה צריך כוח, ולצאת עם הבחור הזה ייתן לה כוח. הייתה רק בעיה אחת- ההורים שלה אמרו שהיא צעירה מכדי לצאת עם בחורים. "אז אני לא אומר להם את כל האמת. הם לא יבחינו בהבדל. מה יש לי להפסיד?" היא ביקשה להישאר עם חברים בלילה ההוא. ההורים שלה עשו פרצוף, אבל הסכימו. היא התכוננה בהתרגשות למאורע הגדול. אבל אז התחילו לעלות זה רגשות אשם. אבל מה רע בפיצה, מסיבה ונסיעה לאור ירח? ובכן, הפיצה הייתה טובה, והמסיבה הייתה פצצית, אל הנסיעה תצטרך לחכות, כי הוא כבר היה חצי שיכור בנקודה ההיא. אבל הוא נישק אותה ואמר שהוא בסדר גמור, אבל אז החדר התמלא בעשן והוא לקח שאיפה מהג'וינט. היא לא יכלה להאמין שהוא מעשן כאלה דברים. עכשיו הוא היה מוכן לנסיעה, אבל רק אחרי עוד סיבוב מהג'וינט. הם קפצו למכונית, לא חושבים שהוא שיכור מכדי לנהוג. כשהם הגיעו לשם סוף סוף, הוא ניסה לעשות מהלך (ובמהלך, אני לא מתכוונת לכדורגל). "אולי ההורים שלי צדקו, אולי אני באמת צעירה מכדי לצאת עם בחורים. אלוהים, איך יכולתי להיות כל כך דפוקה?" היא חשבה. היא ביקשה ממנו לקחת אותה הבייתה, והוא נכנס למכונית והניע. תוך שניות הם עברו את המהירות המותרת. תוך כדי הנהיגה המטורפת שלו, היא הבינה שחייה בסכנה. היא התחננה לפניו שיאט, אבל הוא רק הגביר מהירות. "רק תוריד אותי בבית! בבקשה!" ואז, היא ראתה אור בוהק ולבן. "אלוהים, תעזור לנו! אנחנו הולכים להתרסק!" פתאום הכל הפך שחור. היא הרגישה מישהו מוציא אותה מהתנוחה המוזרה שהיא ישבה בה, ושמעה בליל קולות "שמישהו יתקשר לאמבולנס!" "הילדה הזאת בחיים!" רק כמה מילים. אבל היא ידעה שהיו שתי מכוניות בתאונה. היא תהתה אם הוא היה בסדר, ואם האנשים במכונית השניה עדיין בחיים. היא התעוררה בבית החולים לפרצופים עצובים. "היית בתאונה, וזה לא נראה טוב" הצלילים הדהדו בראשה בזמן שהם אמרו לה בעדינות שהוא מת. "עשינו כל מה שיכולנו, אבל זה נראה כאילו נאבד גם אותך". "אבל מה עם האנשים במכונית השניה?" היא קראה. "אנחנו מצטערים, אבל גם הם אינם". היא התפללה :"אלוהים, סלח לי על כל מה שעשיתי, רק רציתי לילה אחד של כיף" היא פנתה לאחות:" אמרי למשפחות של האנשים במכונית השניה שאני מצטערת, שהייתי עושה הכל כדי להחזיר להם את האובדן שלהם. אמרי להורים שלי שאני מצטערת ששיקרתי." האחות רק עמדה שם- היא מעולם לא הסכימה. היא רק לקחה את ידיה עם דמעות בעיניה. אחרי כמה דקות, היא מתה. איש אחד שאל את האחות:! " למה לא הסכמת לבקשתה האחרונה של הילדה המסכנה?" היא הסתכלה אליו, בעינים עצובות ורטובות. "בגלל שהאנשים במכונית השניה... הם היו ההורים שלה." הסיפר הזה הוא עצוב, אך אמיתי. שימו לב, כי מחר זה יכול להיות אתה. קרא והעבר ל10 אנשים או יותר. הקשיבו לבקשתה האחרונה של המלאך הזה. אם תעשו את הטובה הקטנה הזו למענה, היא תרד מהשמים להגן עליך. אנא עשו זאת, בשבילה. שלחו זאת ל10 אנשים תוך 24 שעות, וראו מה קורה תוך 4 ימים אתם תקבלו הפתעה. זו אמת, גם אם אתם פקפקנים. בהצלחה, וזכרו-תוך 24 שעות 10 העתקים צריכים לעזוב את אימיילכם.. תפסיקו להאמין לכל מה שאתם קוראים!! קצת ספקנות!

למעלה