סיפור עצוב

סיפור עצוב

יש לי שכנים (פחות או יותר) שהשאירו את הכלבים שלהם בחצר (לא מאוד גדולה, בערך5X5) ונסעו להם לחופשה. אף אחד לא דאג לכלבים, והם פשוט שכבו בגינה בסירחון כי הם עשו את צרכיהם בגינה כי אף אחד לא הוציא אותם לטיול. אחרי 3 ימים אחד הכלבים (יש 2) התחיל ליילל, וראיתי שכל היום הוא שוכב על האדמה, לא זז ורק מיילל, וכנראה שגם לא אוכל ושותה. עברו יומיים והכלב כבר היה במצב גרוע. לא נשאר להם עוד אוכל, והכלב המשיך ליילל ממש כל היום, יללות כמו כלב שכואב לו, והוא גם התחיל לסבול מעוויתות כאלה, הוא קיפל את הרגל וישר אותה כאילו הוא עושה את זה בצורה לא רצונית. אחרי עוד יום יומיים חזרתי לשם וראיתי שהכלב שוכב על האדמה, מת, מלא זבובים מסביבו, והכלב השני פשוט ישב לידו ובהה בו. רציתי לעשות משהו, כי זה מסוכן להשאיר גופה של כלב שאולי היה חולהה ליד הכלב הבריא, וזה גם היה ממש עצוב איך שהוא שכב שם, אבל לא יכולתי להכנס להם לחצר. בסוף לקח בערך יומים עד שהגופה שלו נלקחה משם (אני אפילו לא יודעת ע"י מי), אחרי שכבר כל היומיים האלה כל האיזור של החצר הסריח מריח בלתי נסבל של גוויה, וכולם סבלו מזה וכעסו על הבעלים אבל אף אחד לא יכל לעשות כלום, אפילו אני וחברה שלי התקשרנו למשטרה, למועצה ולצער בע"ח (עוד כשהכלב היה חי) אבל הם לא עשו כלום אפילו שהם אמרו שהם יעזרו. התקשרנו בערך פעמיים ביום במשך 5 ימים (עוד כשהכלב השני היה חי) ואף אחד לא עזר לנו ולכלבים. עכשיו הכלב שנשאר יושב בחוץ כל היום, בחום, כמו מיקודם. בכל פעם שאני עוברת שם נהיה לי עצוב, על הכלב שמת, ועל זה שחי, שיגדלו אותו אנשים נוראים כאלה, שאם הייתי יכולה הייתי דואגת שהם לא יגדלו אף חיה, אפילו לא דגים! אבל זה לא תלוי בי ויש עוד מלא חיות שהבעלים שלהם פשוט חסרי שכל דפוקים עם בעיות קשות של חוסר אחריות וחוסר אכפתיות!!!

scorpia

New member
אם זה היה קורה בארה"ב או בריטניה

האנשים האלה מזמן היו מבלים בכלא!!! אבל כאן המדינה אטומה והאנשים. אני הייתי אומרת למשטרה הנכבדת שלנו, שאם הם לא מגיעים, אני פורצת לגינה שם ולוקחת את הכלבים, נראה אותם מאשימים אותי בפריצה!!! אותם הייתי מאשימה ברצח!

enbalush

New member
זו עבירה על החוק!

חובה להגיש תלונה במשטרה, אם את רוצה אני אעשה את זה במקומך, אבל אצטרך עדות, כלומר שם, נגיד של החברה שראתה, אם את לא רוצה להסתבך איתם.

באמת נכנסתי

לגינה שלהם כשהכלב התחיל לעשות את התנועות המוזרות, אז נכנסתי עם חברה שלי כדי לבדוק את הכלב (בדנו לו את החניכיים לבדוק אם הוא אנמי, הסתכלנו אם יש לו קרציות כי יש לנו בשכונה כמה כלבי רחוב אז אולי הוא נדבק דרך הקרציות, בדקנו אם הוא יגיב אלינו, וכו') אבל לא ממש יצא מזה משהו. האמת שאני מרגישה קצת אשמה כי אם הייתי לבד הייתי לוקחת את הכלבים אבל החברה שלי שכנעה אותי שזה יסבך אותנו ושזה נגד החוק והכל... מסכנה, קשה לה "לעבור על החוק" הייתי צריכה לשכנע אותה שרק נבדוק אותו... בכל מקרה, אני ממש לא פוחדת להסתבך איתם, להפך, דווקא בא לי להכנס בהם, וגם חברה שלי מאוד רוצה (כל עוד זה חוקי...) רק לא היתה לי כתובת לפנות אליה... יש מישהו שיכול לעזור? יש טלפון? קראתי איפושהו שאנשים שמתעללים בחיות אז מוציאים נגדם צו כזה שאוסר עליהם לגדל חיות, ואז יהיה אפשר אולי למצוא לכלב בית...

למעלה