סיפור עצוב שמח

סיפור עצוב שמח

קצת להוריד את המועקה מהלב. השבוע בעלי אושפז בבית חולים במצב קשה מאוד מורדם ומונשם לפי דברי הרופא הגעתי איתו בדקה ה- 99 לבית החולים. הבובה הקטנה שמאוד קשורה אליו לא הבינה לאן נעלם ולאחר יומיים מהאישפוז היא נכנסה לחדר השנה שלנו ונשכבה בצד שלו במיטה ואמרה את המילה הראשונה שלה אבא. בהתחלה חשבתי שאני מדמיינת, אבל היא חזרה על זה מספר פעמים. אם הוא רק היה יודע, זו היתה התרופה שלו. הוא כל כך רצה לשמוע אותה אומרת את המילה הראשונה, אני מקווה שהוא עוד יזכה לכך. אני לפעמים חושבת אולי לקחת אותה אליו, אולי זה יעזור אבל פוחדת ממה שזה עלול לעולל לה. אשמח לקבל את דעתכם בנושא.

שברת לי את הלב עם הסיפור, יש לך בת מקסימה

מאחלת לכם ובמיוחד לבעלך המון המון בריאות

לגבי השאלה שלך- אני לא הייתי לוקחת, אני לא יודעת בת כמה היא אבל זה מראה ממש לא נחמד לראות את אבא מחובר למיליון צינורות ואם הוא בטיפול נמרץ אז אני חושבת שבכלל אסור להכניס לשם ילדים.
אם מותר להכנס לשם עם טלפון נייד פתוח (בדרך כלל אסור כי זה משבש מכשירים) אז אולי לנסות "לתפוס" אותה ולהקליט ולשים לו ליד האוזן שישמע.

AutismTimesTwo

New member
רק בריאות ודעה פרטית

א. רק בריאות לבעלך לך ולכל המשפחה
ב. אל תקחי את הילדה לבית חולים - זה מקום מזוהם ולא בריא קודם כל, ושנית כמו שאמרו מעלי, זה מראה קשה לילד.
ג. מה שכן, אני מאוד מאמין שגם מי שמורדם או בקומה, עדיין שומע, ולכן הייתי ממליץ לך לספר לו על הבת ועל מה שהיא עשתה. ספרי לו כמה פעמים, כל פעם שאת באה.

רק בריאות.

nirity1

New member

אוי איזה מקסימה. לגבי הביקור תלוי. בת כמה הילדה. איך היא תקבל את הבית חולים.
אני מאחלת לכם רק בריאות

dina199

New member
מאחלת לכם רפואה שלמה

ושאבא של המתוקה הקטנה יחזור הביתה

brum

New member
וואו

קראתי והתמונה של הילדה שלך נשכבת במיטה לא יוצאת לי מהראש , קורע את הלב, מצטרפת להמלצות להקליט אותה ולהשמיע לבעלך שוב ושוב (וכמובן לדבר איתו ולהגיד לו מה היא עושה).

רפואה שלמה

brum

New member
ולגבי לקחת אותה לביה"ח-

כשאני הייתי בת 7-8 אחי הקטן נדרס ולא ידעו אם ישרוד, הורי לקחו אותי לראות אותו (מורדם ומונשם) לא ממש הבנתי עד כמה זה נורא, אבל התמונה של לראות אותו ככה לא עזבה אותי הרבה זמן, עדיף שתזכור בינתיים את אבא שלה "רגיל"

schlomitsmile

Member
מנהל
החלמה מלאה ומהירה לבעלך

והרבה כוחות לך

והקטנה שלכם- מתוקה אמיתית. מראה לנו את כחה של אהבה.
אולי תוכלי להקליט אותה ולהשמיע לו?

רפואה שלמה לבעלך!

ואיזו ילדה מקסימה

לגבי האם לקחת אותה לבית חולים - לא יודעת... בטח יהיה לה מאד קשה לראות אותו כך. אולי להקליט אותה ולהשמיע לו

צליל79

New member
אוי קרעת לי את הלב

החלמה מהירה! הלואי שהוא יזכה לשמוע את המלאכית שלך עוד המוני פעמים .

מאיה1010

New member
איזה סיפור מרגש.... רפואה שלמה לבעלך

ושיחזור הביתה.
מאוד נוגע ללב מה שסיפרת על הקטנטונת.
מאחלת לכם שאת המילים הבאות שלה היא תלמד לומר בזמנים יותר שמחים.
הרבה בריאות.

למעלה