סיפור עצוב קצת

סיפור עצוב קצת

יש לי ידידה טובה מאד שלפני כמה זמן הצעתי לה חברות כי אמרה שנפרדה מחבר וסירבה. עכשיו אמרה לי שהיא חברה של חבר אחד שלי. אחרי כמה ימים פגשתיו ואמר לי שהוא מחשיב אותם לידידים בלבד וממשיך לחפש אחרות. כדי שלא תרגיש מרומה כשתגלה את זה סיפרתי לה מה אמר. היא הגיבה קשה מאד ובהתחלה אמרה שהפרדתי ביניהם, אחרי שהסברתי לה שלא אשמתי הצטערה מאד ואמרה שהיא לא רוצה כל קשר עם החבר. אמרתי לה לא לסמוך עליי ולשאול אותו איזה קשר הוא רוצה אתה, ואמרה שתסמוך עליי. אחר-כך סיפרתי לחבר שאמרתי לה ואמר קצת בכעס שלא אתערב ושיספר לה בעצמו. אני קצת מבואס.

yehonatan7

New member
לפי דעתי

מלכתחילה לא היית צריך להתערב בקשר בין הידידה שלך וחבר שלך. אם יש ביניהם אי הבנה לגבי מהות הקשר ביניהם, אם זה קשר של ידידות או חברות, תשאיר להם לטפל בבעיה. אני בטוח שבמוקדם או במאוחר, היא הייתה מבינה בעצמה שכנראה הקשר ביניהם לא הדדי (היא רואה בו מעבר לידיד, והא רואה בה ידידה בלבד). חשוב שתזכור, שגם אם היא וחבר שלך ייפרדו, זה לא מבטיח שהיא תהיה אתך. יכול להיות שהיא לא תהיה מוכנה לסלוח לך על שהתערבת בקשר ביניהם. אם היא תיסלח, מה טוב :) אולי תהפכו להיות חברים, ואם לא תוכלו להישאר ידידים טובים. להבא, אני מציע לך לא להתערב בעניינים מהסוג הזה. תן לבני הזוג להגיע בעצמם לתובנות בנוגע למהות הקשר :) בהצלחה !

ניסיתי לעזור

כדי שתדע את האמת שלא תיעלב אחר-כך כשתגלה שהוא לא חושב עליה כמו שציפתה, ושהוא יוצר קשרים עם אחרות בלי שתדע. חשבתי שעדיף שתדע את האמת מוקדם ככל האפשר.

ברור

מה אתה נדחף לקשר של אחרים ? בפרט שהיא דחתה את החיזור שלך, זה לא רק נראה רע זה לא רע מריח רע זה רע !
http://www.youtube.com/watch?v=HMDVk0qaoJk

למעלה