סיפור עצוב בחורבה

bagira11

New member
סיפור עצוב בחורבה

אז רובינו מכירים את החורבה וזה אחד המוסדות היותר וותיקים בעיר אבל הנה סיפור שגרם לשערות שלי לסמור ולווריד במצח לצאת... ביום שבת לפני שבועיים היה בחורבה ערב לילדים ( אני מתכוון עד 18 ) המקום היה מפוצץ בילדים רן קאושינסקי הבעלים מסתובב במתחם שהוא סגר לעצמו לפני הדיסקוטק באישור עצמו ועל דעת עצמו למרות שמספר קצינים במשטרה רואים את זה בעין יפה וסה"כ עם המצב בארץ טוב שמאבטחים כמו שצריך אבל....והנה העיקר למתחם מתקרב גבר מבוגר צד"לניק קצת שתוי מתנדד שמגיע ככל הנראה מאוהל המחאה שכולנו עוברים לידו ומסובבים את ראשינו ואחכ מסתכלים בחזרה ומקווים שזה נעלם הבחור עובר באחד האיך נקרא לזה מחסומים שקאושינסקי הציב משוחח עם המאבטח בחור חסון ( מתאגרף אצל מר קאושינסקי ) המאבטח בודק אותו אפילו נוגע ומתיר לו לעבור ואז מגיע מר קאושינסקי שיחה קצרה עם הצ"דלניק וקאושינסקי מפיל אותו לריצפה קופץ עליו הבחור כמעט בכה לא הבין מה רוצים ממנו הוא קם מתרומם קאושינסקי מלווה אותו לכיוון המחסום ושוב מפיל אותו את אותו שיכור אומלל שלחם לצידנו בלבנון הבחור צועק סליחה ותעזרו לי אפילו המאבטחים מבקשים מקאושינסקי שירגע אבל זה מפליא בו את מכותיו ( קאושינסקי טוען שהיה אלוף עולם או משהו אבל בנינו אין לו שום תואר רשמי התלמידים שלו לעומת זה זה סיפור אחר ) אני שמבלה בחורבה די הרבה מחרים מהיום את המקום בגלל מר קאושינסקי בוש והיכלם לך אם ככה אתה מתנהג ואם העובדים שלך עמדו וביקשו ממך להפסיק ובנוסף אני רק רוצה להגיד לך שהעולם עגול יום יבוא ואתה תהיה למטה!!!!!

tygger

New member
אכן מצב מבחיל ../images/Emo46.gif

לצערנו דברים כאלה קורים כאשר בן אדם מרשה לעצמו יותר מדי. אישית אני מקווה שפעם הבאה שהוא ירשה לעצמו להרביץ לבן אדם ככה, אז אולי הבן אדם השני ישלוף לו אקדח או סכין. אבל כמו שאני יודעים, אנשים כאלה לעולם לא יעשו שום דבר אלא אם כן מישהו יגבה אותם טוב טוב (כמו השומרים שם). אני לא ממש יודע מה עשית בנידון אבל באופן אישי הייתי הולך ומתקשר למשטרה, אוסף עדים ודואג למעצרו של האדם הזה לפחות ללילה. באופן אישי גם הייתי דואג שידעו על כך עיתונים. אז למה שלא תפרסם את זה באי מייל האדום של YNET? חוץ מזה, למה לא עשית כלום באותו רגע?

אמנם איני מכיר את מר קאושינסקי

באופן אישי, אך קשה לי משום מה להאמין לסיפור הזה. לא שאני מראש אומר שלא ייתכן וקרה כזה דבר - אחרי הכל, לא הייתי שם ואני כותב דברים אלה מתוך דעתי האישית. ובקשר להיותו אלוף העולם - הייתה לפני מספר חודשים תוכנית בערוץ 8 על התחרויות הבינלאומיות של האגרוף התאילנדי ואכן מר קאושינסקי השתתף ואם זכרוני אינו מטעני, זכה במקום הראשון (מה שבהחלט יתקבל כ"אלוף העולם"). שלך אילן

tygger

New member
אוקי, עוד מישהו היה שם ?

יש אישור לשמועה הזאת? אדם אחד מבחינתי זה שמועה, אבל יותר מאחד זה כבר ידיעה. אז קדימה כל אותם אנשים החורבה, שמעתם ממישהו? יש אישור לדבר? מה עם כל אלה שטוענים שהם מכירים את האנשים בחורבה? נו? יש דברים בגו?

tankgirl21

New member
זאת סתם שמועה

לי יצא להיות שם כי באתי אם אחותי, באיזהשהוא שלב נפרדו דרכינו ונאלצתי לחפש אותה, חלק מהמקומות היה בחוץ במתחם ומחוצה לו ואם היה משהו בשמועה הזאת כבר הייתי יודעת מזה. חוצמזה שאני מכירה שם את כולם השומרים הברמנים וגם את בעלי המועדון וכן גם את רני, ועוד פעם לא נראה לי שיש משהו בשמועה, אבל אני אבדוק את זה עם רני ועוד אנשים מחר ויחזור אליכם עם תשובה ממקור ראשון.

בקשר לזה...

לפני מספר חודשים, פורסמה כתבה ב"קולי" (עיתון הסטודנטים של הטכניון) על שני סטודנטים שבילו בחורבה, השתכרו ו"חטפו". המעניין הוא, שגם במקרה זה וגם במקרה דלעיל, לא שמעתי דבר וחצי דבר על פניה למשטרה. אם הצדק לצד הנפגעים, אז מדוע לא פנו למשטרה? מהיכרות אישית עם כמה מעובדי החורבה (בארמנים, שומרים וכו´) קשה לי להאמין שדבר נכון. היום אני אנצל את ההזדמנות לשאול אותם את זה. שלכם, אילן

tankgirl21

New member
לא חושבת

גם כן מהיכרות של הנפשות הפועלות, שיש אמת בשמועות לא יודעת מה בקשר לצד"לניק או לשני הסטודנטים, אני לא יגיד שין דברים כאלה ששומרים מחטיפים לביילנים\אוברי אורח אבל רק כשהבן אדם הוא איזה טיפוס שמצדיק.

bagira11

New member
הוגשה גם הוגשה

העיניין בבית משפט אבל במקרה הזה קאושינסקי לא היה מעורב להיפך כגורם מרגיע

tankgirl21

New member
אוקי

אני במועדון הזה 5-6 שנים ומכירה אותו ואת האנשים שעובדים שם. סיפורים נוסח הצד"לניק או הסטודנטים לא יצא לשמוע או לראות, אני לא יודעת עד כמה אתה מכיר את המועדון, אבל לפי היכרות שלי עם האנשים שעובדים שם לא נראה לי שהשומרים או רני היו מעורבים בעיניין, וכמו שאמרתי אני יברר בנושא.

tygger

New member
הממ, יש לי בעיה קלה.

קיבלתי היום אישור מבחור שטוען כי הוא היה ואף ראה את הדברים בעצמו. את הבחור אני מכיר לא מהיום והוא לא סתם טוען דברים כאלה. רק שאני לא ממש בטוח בקשר לאיזה יום הוא התכוון. אז אני הייתי רוצה לבדוק את זה עדיין יותר לעומק. אם אכן זה כך אני הייתי רוצה לשמוע דעות נוספות בקשר לנושא מאנשים פה. מי באמת היה מחרים את המועדון הנ"ל? מי היה מוכן לעשות יותר מכך (לארגן עוד חברים נגד המקום)

bagira11

New member
התחרות שהיתה

התחרות שהיתה היתה בתואר מר קוסמוי כן האי התיאלנדי הקטן ולא שום תואר עולמי סמוך עלי אני מהתחום

למעלה