סיפור עצוב (ארוך)

הכגג

New member
סיפור עצוב (ארוך)

קודם כל - התנצלויות: לא מצאתי להיכן לשרשר את ההודעה הזו וסליחה שאני מתפרצת ככה לפורום שלרוב אני שותפה פאסיבית בו כי היה נוח לי רק להציץ אבל היום זה אחרת... עברתי IVF ראשון. לא שלא היתה לי הסטוריה מענינת עד אליו- 4 הזרעות, הריון שהסתיים בבדיקת U.S בשבוע תשיעי שם הרופא אמר בפנים נפולות שהעובר המקסים שלי עם הדופק כבר לא קיים יותר, גרידה, נשימה עמוקה ועוד 4 הזרעות בהרגשה שהצלחה משחזרים... ולא. כלום... ואז IVf ומלא זקיקים, וגרוי יתר ואני מושבתת מעבודה- אבל מה אכפת לי העיקר שיצא מזה ילד והחזרת 2 עוברים "מלמילינים" (כדברי הרופא האוביקטיבי שלי) וביום ה 11 לא יכולה להתאפק ו יש!!! פסון כחול חלש אבל קיים ומפחדת לשמוח וביטא יום למחרת ואי אפשר לבקש יותר- 118!!! ולא מאמינה אבל למה שילך לי? כנראה שאני לא סובלת מספיק וביטא שנייה אחרי יומיים 184 ולמה משלים אותי??? ולמה אומרים לי שעובר זה לא מתמטיקה ולא חייב להכפיל את עצמו והרופא שלי עוד מגדיל לעשות ואומר שמבחינתו אפשר לחכות עד ה US אבל אם אני לחוצה (לא... מה פתאם??!) שאעשה כעבור יומיים. כמובן שאני עושה ו... 262 לא הכפיל... ויום ששי, ואין רופא באסותא באותו רגע (כך אומרים לי) והרופא שלי (הפרטי!!!) שהשארתי לו הודעה בביפר שזה דחוף לא חזר אלי עד היום ואני עם תוצאה בידיים שלא יודעת מה לעשות בה והאחיות מנדנדות אותי "זה לא עלייה יפה", "זה לא חייב להכפיל את עצמו בפעם השנייה תמשיכי הכל רגיל" וכל דרישותי לדבר עם רופא לא נענות "תעשי עוד בדיקה ואז תתקשרי"... אבל אני רוצה לדעת עכשיו: יש בכלל סיכוי? ואם לא- כמה זמן יכול לעבור עד שהכל נגמר ? (רוצה להתחיל שוב ושמעתי שמועות שעד שהביטא יורדת זה יכול לקחת כמה שבועות ואחר כך חודש- חודש וחצי עד שמקבלים כלומר זה יכול להיות רק עוד חודשיים ואז מנוחה ורק אז חוזרים לטיפול ואני כבר אהיה בת 100) זה נקרא הפלה? אם כן- אני בקטגוריה של הפלות חוזרות נוסף על אי פריון ועוד כמה כובעים? א י ך ק מ י ם מ ז ה ???

תמר27

New member
אוייייייייייי ../images/Emo24.gif

אני ללא מילים. אף פעם לא יודעת לנחם ולמצוא את המילים המתאימות. אבל לא יכולה לעבור ליד ההודעה שלך, ואני רוצה לשלוח לך המון המון כוח, ואנרגיות, ומחשבות טובות, וקחי גם מליון פרחים, כי העולם יפה
רק שקשה לראות את זה, ככה מבעד לדמעות. ולא, את לא תהיי בת מאה, את תהיי בת כמה שאת היום + חודשיים, וזה אומר שיכול להיות שתוך שנה (!) מהיום את כבר יכולה להיות אחרי לידה. כואבת איתך.

Yosepha

New member
תשובה../images/Emo50.gif

אם היו מאבדים תקווה לחלוטין, כבר היו אומרים לך להפסיק לקחת תמיכת פרוגסטרון. אם לא אמרו לך, זה אומר שגם הם עוד מקווים! אני מחזיקה לך אצבעות שהבטא כן תתחיל לעלות כמו שצריך. מה שאמורים לעשות לך אם הבטא ממשיכה לעלות, זה אולטרסאונד כדי לבדוק אם יש שק הריון. זה יתן אינדיקציה למה שקורה בפנים. אם חס וחלילה אין שק הריון עד תחילת שבוע שישי והבטא עדיין ממשיכה לעלות, אז צריך להיות עירניים למצב של הריון מחוץ לרחם ולהמשיך לעקוב כל יום יומיים כדי לודא שהבטא לא ממשיכה לעלות. אבל שוב, מאחלת לך שהכל יסתדר ויצליח - ומחזיקה לך אצבעות! יוספה

ריקי בש

New member
כל כך מבינה אותך ומצטמררת...

עברתי את זה פעמיים לפני כשנה... הריון אחרי IVF ובמקרים שלי שהיו- בשבוע 9 הבשורה (שוב- אסותא- פרופ' דור במקרים שלי) ש"אני מצטער אבל צריך להוריד אותו כי לא התפתח.." ההלם רציני והרגשתי כאילו נתנו לי עם פטיש 20 קילו בראש!! בסופו של דבר עברתי גרידות. אגב, הבטא כל הזמן עלתה - אף פעם לא ירדה- רק שלא מספיק כנראה ובסוף לא ראו דופק אז זהו. אני מקווה שבמקרה שלך זה יסתיים אחרת- כי יש עוד סיכוי!!! אל תתייאשי ותמשיכי לקוות שיסתדר. מחזיקה לך אצבעות לחדשות טובות ובשורות נפלאות!!! תעדכני אותנו בקורות אותך!! בהצלחה וכל טוב.

ורדיצה

New member
אני לעומת זאת

שמעתי על בחורה שכרגע נמצאת בפורום הריון שגם התחילה הריון עם ביטות שלא הכפילו את עצמן אלא רק פי 1.5. כיום היא כבר בשבוע 25 עם עובר פילפילון. חוץ מזה, אני בטוחה שאם לא היה סיכוי כבר היו אומרים לך את זה. אין להם שום סיבה להסתיר דבר כזה. אז אל תייאשי עדיין. חוץ מזה, גם לאחר 2 הפלות זה עדיין לא מכניס אותך לקטגורית הפלות חוזרות בשופם אופן. תחזיקי מעמד.

יש עוד תקווה ל../images/Emo95.gif

חמודה, אני כל כך מבינה את הלחץ האטומי הזה!!! אבל כל עוד שהבטא לא ירדה אז יש תקווה שהכל בסדר אם הרופא הפרטי שלך הוא פרופ' בידר, אז הוא היה בחו"ל ועכשיו הוא זמין בנייד... כל עוד שלא אמרו לך להפסיק עם הפרוגסטרון אז תנסי להיות אופטימית... מחבקת אותך...

chompi1

New member
../images/Emo24.gif

עובר זה באמת לא מתמטיקה, זה ביולוגיה... וכבר שמענו על הריונות שהתחילו מבטאות ששיחקו ולא הכפילו כמו שצריך ובכל זאת הפכו לעוברים ולתינוקות מקסימים. אז, אני מחזיקה אצבעות חזק חזק שאולי בכל זאת יש סיכוי. ובנתיים שולחת לך
חזק, כי זה מאד לא פשוט להיות במצב חוסר הוודאות הזה שבו את נמצאת. מקווה שהכל יגמר לטובה...

limordc

New member
מתפללת עבורך

ומחזיקה אצבעות להריון בכל זאת מושלם (למרות מה שהיה עד עכשיו..)

הכגג

New member
אתן מקסימות

המון המון תודה על כל המילים החמות. רצתי הביתה הישר מהעבודה לראות אם יש תגובה וחיממתן לי את הלב. אני ממשיכה עם הדרמה שלי, מתפללת חזק חזק ומאחלת לכולנו תינוקות בריאים ושלמים ומתוקים מהר מהר!!!

1דנדוש1

New member
אל תאבדי תקווה

אני כל כך מבינה אותך, את ההרגשה שאת מתארת אם זה לא אז שיגידו ויאללה נבכה נתגבר ונתחיל הכול מהתחלה, אני הרגשתי בדיוק כמוך, אלא, שלמציאות יש קצב משלה, יכול להיות שההריון הזה יפסיק אבל יכול מאוד להיות שהוא ימשיך ויתפתח יש המון סיפורים על הריונות מבטא נמוכה, כולל הילד הקטן של הרופא שלי שהיום רץ לו בתיכו, אז תחזיקי מעמד
עוד קצת גם אני מחזיקה לך אצבעות.

נועם@בת

New member
מקוה שבכל זאת יצא מזה הריון תקין

מחבקת חזק ושולחת כוח לעבור את הימים הקרובים בשלום ובשפיות
. נועם

למעלה