סיפור עם סוף שמח

ROCKandROLL

New member
סיפור עם סוף שמח

אתמול הייתי אחד החיילים בטקס החלפת אוגדנר איו"ש, אחרי שנגמר הטקס אני הולך לש"ג לנסות לתפוס טרמפ לירושלים לפחות עם אחד הנגדים,קצינים. אני רואה שם כלב בן כ5-6 חודשים צולע קשות וברגל הצולעת רואים בבירור שיש שבר. הכלב היה חברותי והצלחתי להתקרב אליו. חשבתי למי להתקשר ולא ידעתי, ואז בא קצין אחד ושאל מה הבעיה של הכלב אז אמרתי לו, והוא בתגובה אמר יאללה תעלו שניכם לרכב. הוא החליט לאמץ תכלב ואותי לקחת טרמפ לירושלים, אתמול בערב הקצין ששמו ירון התקשר אליי ואמר לי שהכלב במצב טוב פרט לרגל השבורה שתהיה מקובעת לכמה זמן. אז מי אמר שצה"ל רק שונא כלבים.

דונינה

New member
סיפור יפה לשבת שלום ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לצה"ל
. ובהזדמנות זו מאחלת לכל השבויים שיחזרו
למשפחות במהרה

dim18

New member
איזה גדול../images/Emo45.gif

כל הכבוד לקצין נשמע שנפלת על בן אדם באמת מיוחד, וכל הכבוד לך על זה שדאגת לחפש פיתרון לכלב. מזכיר לי סיפור אחד על חבר שלי מהבסיס שהיה בסבב במוצב שנמצא ממש על גבול הצפון ופתאום שמע יללות ממש חזקות מעמדת שמירה נטושה. אחרי ברור עם המ"פ הסתבר שהייללות היו של גור חמוד בן חודשיים שנמצא ממש על גדר הגבול ובמזל מישהו מלוחמים מצא אותו ואימץ אותו אליו הבייתה. למה לכלבים שאני מוצא בצבא אף פעם אין מזל כזה
, הנה עכשיו יש כבר שניים שהיצלתי אצלי בבסיס ומחכים שיבואו לאמץ אותם אצלינו בצב"ח.

ROCKandROLL

New member
אתה תמצא

ובניגוד לאותו מ"פ, הקצין שלי כבר דפק לי תלונה על זה שהוא תפס אותו משחק עם איזה גור בבסיס (שהיום הוא אצל משהו שהתשחרר והסכים לקחת אותו אליו) חטפתי 5 יום ריתוק בגללו אבל בקטנה סה"כ 5 יום.

dim18

New member
אה זה עוד בקטנה...

אני פעם כמעט הלכתי לכלא בגלל גור כלבים, אחרי שכמעט דפקתי מכות לסמ"פ שלנו בגלל שהוא זרק מהפלוגה גורה נטושה בת חודשיים, ופעם כמעט התחלתי לריב עם הרס"ר בסיס בגלל כלב אחר שהוא החליט לפרוק עליו את העצבים שלו. בקיצור... כמו בחיים גם בצבא יש אנשים טובים ואנשים חרא מזלם של הכלבים במקום שלך שנפל עלייהם בן אדם טוב.

../images/Emo45.gifגם אצל אחי בבסיס קרה דבר דומה..

הם גילו שבבסיס יש גורת גולדן(נראית כמעט גזעית..) בת חודש וחצי-חודשיים.. לשם השוואה אחי צילם אותה ושלח לי-היתה קטנה יותר מבקבוק קולה.. בקיצור במשך 3 שבועות בערך היא היתה איתם שם כי לא היה לאן לקחת(הם היו על גבול לבנון) ולאחר משך הזמן הזה אחד המפקדים שהשתחררו מצה"ל אימץ אותה
ממש שמחתי לשמוע את זה- ומה שגיליתי בדיעבד היה שמי שבעיקר טיפלו בה היו בכלל המפקדים והקצינים

למעלה