סיפור עם מסר

chocolata1

New member
סיפור עם מסר

זוכרות את השרשור בו שאלתי אם זה בסדר שרופא/ה מבקשים לעשות בשבילם עבודות שלא קשורות לטיפול... אז, התלוננתי על הרופא שתפס עלי טרמפ וחשב שמגיע לו הכל והדגיש שאני לא מתגמלת אותו מספיק למרות ששילמתי על כל ביקור פרטי. עברתי גיהנום נפשי עם הרופא הזה לקח לי זמן להבין ולעכל שהדברים שקרו לא היו בסדר התלוננתי בפני מנהל המחלקה ובפני עו"ד של הבית חולים. ממתינה למכתב התנצלות ממנו, זו היתה בקשתי. המסר הוא: שמגיע לנו לקבל את הטיפול הכי טוב, בלי שיעמידו אותנו בתנאים ויבקשו מאיתנו טובות חוץ מהתשלום שנקבע מראש (במקרה וזה בפרטי) אם משהו לא נראה לכן בגישה של הרופא אל תהססו להתלונן או להחליף רופא. זו זכותנו!!!! ויש רופאים טובים אחרים (אמנם מעטים)

skylee

New member
הרופא שלך פסיכי , סליחה על ההתבטאות

הגבתי לך גם בשרשור הקודם ואני מגיבה גם עכשיו. אם בשרשור קודם הייתי בשוק. אז עכשיו מצטרפת אליו גם תחושת זעם. מה זאת אומרת לא מתגמלת מספיק ? עזבי לרגע את נושא הפרטי והציבורי.(על אחת כמה וכמה בפרטי הוא מתוגמל היטב). זה ניראה לו באמת הגיוני?! זה המקצוע שלו והתשלום הוא עבור שירותי רפואה בלבד. קניות הוא לא מצפה ממך לעשות לא? או להביא לו סלסלה של שוקולדים בכל ביקור ?! תארי לך שאת עובדת בתור מזכירה בארגון ופתאום יבוא המנכ"ל ויגיד שהכל טוב ויפה עם העבודה במשרד אבל הוא מצפה גם לצאת פעמיים בשבוע לכוס קפה? או גרוע מזה לקבל את יודעת מה . . . שלוש פעמים בשבוע? תקשיבי יקירה הרופא שלך חולה. אין דרך אחרת לתאר זאת. אצלך זה היה בקטע של עבודה משרדית וזה היה יכול להיות גרוע וחמור יותר. וזה הדבר הראשון שקפץ לי לראש אחרי שקראתי את ההודעה שלך. ניצול ציני של תלות של מטופלת הוא דבר חמור. ותאמיני לי שאני ממש לא מההיסטריות או מהפחדניות או מאלו שרואות שחורות באופן תמידי. למקרה ותעלה התהייה הזו.

chocolata1

New member
הוא כבר לא הרופא שלי

ובכלל אני נמנעת היום מלומר רופא/ה שלי. הם לא שלי ואני לא שלהם וכן, היה בסיפור ענין של תלות בי בו, כרופא שנתתי בו אמון עיוור שיתפתי אותכן, כדי להעביר את המסר לשמור דיסטנס עם רופאים מטפלים, זה יתן לנו את חופש הבחירה בהחלטות הטיפול ובבחירת רופאים. בלי להרגיש תלות ומחויבות כלפי הרופא/ה

למעלה