סיפור על שיר

ravithe

New member
סיפור על שיר

הרבה שירים מקבלות משמעות רגשית, ולפעמים גם חדשה, בעקבות אירועים שונים. האם יש לכם סיפור שמתקשר לאחד השירים של נורית? למשל שיר שנקשר לאירוע מעניין ושכמובן ניתן לחלוק אותו עם האחרים.

ravithe

New member
הנה סיפור קצת עצוב

זה סיפור על מכר שנפטר והמשפחה רצתה להשמיע שיר בלוויה. כל המשפחה מאוד אהבה את נורית והם התייעצו איתי איזה שיר שלה לבחור. השירים שאני זוכרת שהיו על הפרק הם: "ועוד לא אמרתי הכל" "כי האדם עץ השדה" "כולנו זקוקים לחסד" השיר שנבחר בסוף היה "עצוב למות באמצע התמוז" ומאז הוא מתקשר אצלי לאותו מכר ולמשפחתו. תופעה נוספת ומדאיגה שמצאתי אצל עצמי- בכל אלבום אני בוחנת אם יש שירי לוויה, למשל "ב"מה שהשמים נותנים, השיר "סוף הדרך" ממש מתאים. קצת חולני אבל כנראה שהמוות הוא חלק מאיתנו. רווית.

REDbloodedMAN

New member
אכן המוות הוא חלק בלתי נפרד

מהחיים, בכל זאת הוא הדבר היחיד שבטוח כיום לא? :]

דג קדוש

New member
קישור מסוג קצת שונה לשיר של נורית

בחודש אפריל האחרון עברתי תאונת דרכים לא קלה כל כך. בזמן התאונה עצמה האזנתי לדיסק 2 של "המיטב" והשיר היה "גאון", ומאז אפשר להגיד שאני פחות או יותר נזכר במה שקרה. "השיר על הארץ" מזכיר לי אישית את אביב 2005, מעט לפני יישום תוכנית ההתנתקות, בשיא המאבק של המתיישבים על האחיזה על אדמתם. האסוציאציה הראשונה שהשיר מעלה לי היא הנופים החוליים של גוש קטיף והאווירה המטורפת שהייתה אז בארץ.

ravithe

New member
גיא אתה אדם מאוד פוליטי

חשבת לעשות עם זה משהו? או שתחום העיתונאות מושך אותך יותר? או שאתה בכלל כבר ברמן מדופלם? עדכן אותנו.

דג קדוש

New member
../images/Emo13.gif אני לא יודע

אני כל פעם נמצא בתפר של בין לבין וזה בעייתי.
בקשר לברמן - יש לי תעודה אבל עוד לא מצאתי עבודה בתחום. בכל מקרה, אני מתכוון קצת לעבוד בזה כדי לכיף וממש כעיסוק משני ולא כמשהו מרכזי בחיים שלי.

למעלה