סיפור על חתול

עדירמר

New member
סיפור על חתול

העניין הוא כזה: פנקס, החתול שלי החליט משום מה שטוב לו לגור במקרר. וכל בוקר כאשר אני פותח את המקרר או המקפיא הוא מזנק פנימה. כאשר אני רוצה להוציא אותו החוצה כל מה שיש במקרר יוצא יחד איתו. הוא גם מתחבא ומתקפל ככה על מנת ליצור קושי בהוצאה שלו מהמקרר. חשבתי לתומי שאם אני אסגור את הדלת הוא יבהל וירצה לצאת. סגרתי את הדלת ל5 שניות וכשפתחתי שוב הוא ישב שם והיה מבסוט ומאושר (לא הפריע לו שקר וחשוך שם). חוץ מזה הוא מאוד סקרן והוא רוצה לדעת איך בני האדם מבשלים אוכל. הפחד שלי הוא שפנקס יכווה מהאש או מהמחבת. פנקס רצה לטעום מחביתה שהכנתי לי ועדיין התבשלה במחבת. איך אפשר להסביר לו שאש זה לא משחק?

tsou

New member
כל חתול שלי תמיד רצה להכנס למקרר

ולאכול מהמחבת - אני ממליצה לא לעודד את הנטיות!! "לא" תקיף (לא צריך לסגור במקרר אפילו לשניה.. וגם לא להדליק אש גדולה כדי להפחיד במקרה וזה היה בתכנון
)

יצורה

New member
../images/Emo6.gif כל כך מוכר

אחרי פעמיים שלסיד נשרף השפם, הוא למד שלרחרח נרות זה לא רעיון טוב (אבל עדיין ממשיך להתקרב קירבה מסוכנת לסירים). במידת האפשר - תרחיק אותו מהמטבח בזמן בישולים או תלמד אותו שלא עולים על השיש.

lior5952

New member
תשמע..

קודם כל, אפילו אם הוא רוצה, אל תתן לו להכנס למקרר - הוא יכול לחטוף דלקת ריאות ואצל חתולים דלקת ריאות זה קרוב למוות. תלמד אותו ככה - כל פעם שהוא נכנס למקרר תוציא אותו ותסגור את המקרר , ככה תעשה במשך חודש ותראה שהוא כבר לא ירצה להכנס. או שפשוט תמלא את המקום שהוא נכנס לשם בדברים. גם החתול שלי סקרן כשאני מכין לי חביטה או כל דבר אחר, אבל הוא כבר יודע שאסור לו לעלות לשיש, [טוב, לפחות שאני נמצא שם] והוא פשוט נמצא לידי אבל לא קופץ. אם אתה רוצה לתת לו לעלות על השיש - קח בחשבון שאם תוריד אותו כשאתה מכין חביטה, הוא לא ידע אם מותר לו לעלות או לא כי זה יבלבל אותו. אבל כל פעם שאתה מכין משהו, שהוא עם אש, תוריד אותו, ואם הוא יקפוץ שוב.. אז תוריד אותו שוב, עד שכבר לא יהיה לו טעם לעלות. בהצלחה!

החתול שלי מת על המקרר הוא כל כך אוהב את המקרר שבקיץ אני נעתרת לרצונו ונותנת לו דקה פה ושם במקום האהוב עליו

למעלה