סיפור על חטאים

michaeld1

New member
סיפור על חטאים

מה דעתכם על פינה של סיפור על חטאים ושיתוף האחרים בעולמנו הפנימי, דברים מהלב? מה החטא/ים הכי מפריעים לנו? תדירותם? איך זה שתמיד אני חוזר ונופל באותו חטא/ים? האם אנחנו ערים לכל החטאים שאנחנו עושים? האם אנחנו מבינים איזה נזק אנחנו גורמים לעצמנו ולישוע האהוב בעצם עשיית החטא? מה עשינו/עושים/נעשה כדי להשתחרר מהם? האם אנחנו מתפללים/מתפללים טוב כדי להשתחרר מאותם חטאים? האם אנחנו יודעים לבקש מחילה על החטא? האם בקשתנו למחילה היא אמיתית וכנה? דעתכם?

salt of earth

New member
רעיון נחמד

למרות שהפורום הוא עדיין חדש יחסית והחברים צריכים להכיר עוד יותר כדי שירגישו נוח לשתף בדברים פנימיים. אני מציעה לשכלל אותו עוד יותר ולכלול גם חוויות רעות, חוויות טובות, וכמובן شهادات

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנושא מצויין וחשוב מאוד../images/Emo45.gif

וזה משהו שקצת התלבטנו להחדיר אותו לפורום בהתחלה מהסיבה שהזכירה מלח, אלא אם הקבועים פה יקחו את זה כאחריות אישית ובכל שיתוף כזה נראה 7 או 8 תגובות רציניות..זה יהיה מספיק מאוד בשביל ההתחלה
. השתתפות כנה מצריכה אומץ, פתיחות והרבה כנות עם ישוע
אני תמיד בעד יוזמות חדשות ומבורכות, הפורום של כולנו, והאור טמון בתוכנו.. בואו נאיר את כל הרשת

lion 7

New member
נושא גדול ויפה

אתה מתכוון לקוו בין המותר להלא מותר . דברי הכתובים מהם התורה בעבר , שמה מה מותר ומה לא , יחסית לאדם המתהלך לפי הגוף/בשר .. הברית החדשה חידדה אף יותר את הבקשות (בעבר נצוו, היום זה רק בקשות .יודע למה ? כי רוח הקדש מדריכה את האדם הרוחני) , חידדה להתר למשל ניאוף . לפי התורה אם שכב אדם עם אישה בלי שום מסגרת אז הוא נואף ובמובנים מסויימים , מותר לסקול אותו .. לפי ברית ישוע הרוחנית החדשה , אם מסתכל על אישה במטרת קנאה מינית או תאווה מינית אז הוא נאף ואין לא זכות במלכות השמים .. נראית לי הראיה של ישוע היא קשה מאד ואין אף אחד יקיים או יתהלך , כך טענו אותם חברה שהיו איתו כל הזמן .. לא ידעו שיש עוד ישוע אחר יבוא להדריך את המאמין או הנוצרי .. איך נדע שזאת חטא ואיך נדע שזה מותר , כתוב שכל הדברים מותרים לי אולם לא כולם יאים לי .. אני חושב שלחטוא זה לאהוב דבר שהוא בעצם לא חטא , קח למשל קניית אוטו , זה מותר לא ? אולם לשבת שעות בנהיגה להנאה , ולעשות ווקס או לקנות באלפי שקלים , תוספות מיותרות לאותו כלי , בכדי להראות שהוא יפה מאד .. פשוט להתאהב בו , לסגוד למרצדס הזה או לב. מ .וו ה748 , שכל מטרת חיי היא האוטו זה .. כאן זה חטא , כאן הדבר הזה נהיה אל ובלי מודע , אתה נגרר בתמימות לאהבת אל חומרי שישוע מבהיר , שהוא הראשון בחיינו .. נושא מענין מה שהבאת מישיל .. אלרב יברכך ..

למעלה