סיפור על אבא אחד

סיפור על אבא אחד

לפני איזה חודש חודשיים פגשתי בחור בן 45 שאני מכירה אותו הרבה זמן (הייתה לו מספרה והייתי מסתפרת עצלו) לפני איזה 7 שנים הוא טס לאוקריאנה והתחתן עם בחורה בת 19 . גם אותה אני מכירה בחורה שקטה ונחמדה . הם התחתנו ונולד להם ילד עכשיו הוא בן שלוש בערך .ילד חמוד ומקסים. כבר איזה שנה הם מתגרשים והם בבלגן. לפני חודשיים כשפגשתי אותו הוא הציע לי לעבוד עצלו שעתיים ביום ולא כל יום כסף בסדר ומזומן אני מצב שאני משלמת הרבה על הבן שלי הסכמתי. יש לו חברת היכרויות גברים מבוגרים מארץ מחפשים בחורות צעירות מאוקראינה . אני מתרגמת ועובדת עם מחשב. בדרך כלל זה עצלו בבית . והילד תמיד נמצא עצלו . כשאני עובדת עצלו בבית אני תמיד משחקת עם הילד הוא לא מתייחס לילד בכלל אבל ממש בכלל . אפילו לו מבשל לו ונותן לו לאכול נקניקיה בלחמניה . אתמול הוא נשבר וסיפר לי שהוא במלחמה איתה על משמורת . שאלתי מה התוכניות שלו והוא אמר שהוא רוצה לקחת לה את המשומרת ולהעיף אותה מארץ . שאלתי :"למה?" והוא ענה לי שככה זה יהיה לו יותר זול. הייתי בהלם!!! הוא רוצה את הילד כי הוא חושב שככה יצא ממנו פחות כסף! ולא שחסר לו כסף הוא עושה המון כסף על היכרויות . הייתי בהלם ! אני מכירה את ההאימא והיא בחורה מאוד חמודה נקייה וחרוצה תמיד עובדת ומאוד מטפלת בילד . לעומת זאת הגבר הזה הוא ההפך ממנה ,בית שלו מלוכלך יש לו שני כלבים שעושים את הצרכים שלהם במרפסת . אני פשוט בהלם !! אני רוצה למצוא את הטלפון של הגרושה שלו ולנסות לעזור לה וממש לא אכפת לי לאבד את העבודה . אני פשוט בהלם שהוא אמר שהוא רוצה את המשמורת כי ככה יעלה לו פחות כסף

יש ויש

אכן יש גברים שדורשים משמורת או מאיימים בהעברת משמורת, כי אז לא יידרשו לשלם מזונות. באמת יותר זול! אני מבינה אותך ואני מבינה את כאבה של האם, שאולי העובדה שהיא זרה בארץ תקשה עליה לקבל משמורת, אני מעריכה אותך שאת נכונה לתת ממרצך, זמנך וכוחותייך לעזור למי שלדעתך נגרם עוול. אני מאחלת לשתיכן בהצלחה. אבל יש גברים שמטפלים בילדיהם טיפול מסור ופשוט רוצים לשהות יותר זמן עם הילד - יום יומיים בשבוע ללינה וסופשבוע פעם בשבועיים - גם אם האם נקראת משמורנית, האב מבלה עם הילד ומטפל בו כמעט מחצית מהחיים. שלא ייווצר הרושם שכל הגברים כמו הספר שלך, צריך לתת קרדיט לאחרים.

אני מסכימה איתך שיש גברים אחרים

עצלי בעבודה יש גבר אחד שמגדל את שתי הבנות שלו לבד כי אימא לא רצתה אותם . מקרה הזה של הבחור שסיפרתי אליו עשה לי רע, בהתחלה חשבתי שהוא בן אדם נחמד לוקח את הבן שלו אליו הביתה ,אבל אחרי זה ראיתי שהוא לא מטפל בו בכלל ,זה עשה לי רע. בחור הזה טס עכשיו לאוקראינה ויחזור בעוד שלוש שבועות רק אז אני אוכל לנסות לקחת את הטלפון של הבחורה . אני מקווה שנצליח לעשות משהו ואני חושבת שיש לה אזרחות בארץ ,צריך לברר הכל. ועצלי הכל טוב!!! שבוע כבר טיילתי עם הבן שלי לבד (לפני זה פעמיים הלכנו עם הפסיכולוג) מעכשיו אני אראה אותו פעמיים בשבוע במקום פעם אחת ונלך לטייל כל הזמן . ועוד מאט כבר שישי שבת בבית אני חושבת שגג בעוד חודש . מנהל המקום אמר שהם עושים הכל בשביל שהוא יחזור הביתה. פקידת הסעד שלי בטח משתגעת . באפריל יש וועדת החלטה שעד אז הוא כבר יהיה בבית שבתות והכל יהיה בסדר. ובמאי יש משפט ובו בן שלי חייב לחזור . בקיצור הכל משתפר לטובה . היום אני נפגשת עם עו"ד בקשר לתביעה ,רק אני לא יודעת את מי לתבוע את פקידת סעד אישית ,את מנהל הפנימייה הקודמת ,את רווחה? יש לנו המון חומר אליהם והיום נתכנן צעדים ביחד עם עו"ד . אבל כל התביעה רק אחרי שבן שלי יחזור ,בנתיים אני מאושרת מהתפתחויות הטובות . אחרי מלחמה ארוכה וקשה אני המנצחת ,כמה שאני גאה בעצמי שלא התמוטטתי

חזקי ואמצי

כל הכבוד לך. נכון שלא צריך לחשוב כרגע באופן קונקרטי על תביעה, כי היא תסחט את כוחותייך - באמת תתרכזי, גם במחשבות, בחזרתו של הבן הביתה. לאחר שיחזור, כל הסיבות לתבוע עדיין יהיו תקפות, ואז צריך מומחה לנזיקין. אל תשכחי שלפי חוק העובדים הסוציאליים קיים בית דין משמעתי לעובדים סוציאליים - אני מציעה שעורך הדין שלך כבר ירשום לפניו לאתר את בית הדין הזה ולהכין תלונה משמעתית על רשלנות מקצועית - בכוח בית הדין, גם לשלול להן את רשיון העבודה. רק אל תשכחי שהתלונה צריכה להיות מוגשת תוך שנה מיום העבירה. להערכתי, אצלך מדובר, תוך שנה מיום חזרתו.

תודה ענקית../images/Emo23.gif

בן שלי עכשיו כועס שאני לא בורחת איתו ,הוא כל הזמן מדבר על בריחה כשאנחנו יוצאים ואני מנסה להסביר לו שאנחנו לא בורחים ושהוא יחזור הביתה . הוא מאוד כועס אליי וקצת קשה איתו כי הוא לא מקשיב לי במיוחד . מסכן שלי , אני מתארת לעצמי שיהיה לי קשה להוריד מנפשו את הנזק שנגרם לו בזמן שהוא לא היה איתי. כשה שכואב לי אליו ואני אצטרך המון כוחות וסבלנות איתו . יש לי את זה רק שכואב לי הלב על הילד החמוד שלי .

קושדסי3

New member
עיצה

את אמורה להיות גם דמות סמכותית עבורו ולהיות קודם כל אימא שלו, הילד הזה אמור לגדול להיות גבר ולהתמודד גם עם האלימות בבתי הספר - ויש שם אלימות.... אני מציע לך, ובאמת עיצה מתוך רצון לעזור, לבדוק טוב טוב האם את עושה הכל בכדיי להיות במקום שהוא צריך אותך שם. אני לא פקידת סעד ואין לי שום כוונה להיות,ואני גם לא בעל מקצוע בתחום, ואולי אני כותב שטויות, אבל הדרך בה את כותבת עליו קצת מדאיגה....

קושדסי3

New member
אם פק"ס תגיד לך את זה אז תזדעקי עד לב השמיים.

אני לאמקבל כסף בשביל זה והמשכורת שלי לא תלויה באם תקשיבי לי או לא.... אבל, האם חשבת שאולי גם לך יש חלק בכל מה שקורה ? וזאת בלי להצדיק ולו לרגע את התנהלות המערכת.

במקרה בו את לא מעוניינת להיכנס לדיון

עם גולש/ת מסויימ/ת, אני מציעה לא להגיב. זה אינטרנט, על יתרונותיו וחסרונותיו. זירה פתוחה. הודעות פוגעניות, כמובן, תימחקנה ובמידה והציבו לך כזו - יידעי אותי או את מיכל וזה יטופל. תודה! חנה

למעלה