סיפור סיפור

dory30

Well-known member
צלצלו לאבא שלי היום בבוקר מהמשטרה, כביכול, וביקשו ממנו שיזיז את הרכב. השעה הייתה 7:15 והוא חנה בחניה שצריך לפנות עד 9:00 (יש שם אתר בנייה) והבהירו שיגיע בקרוב גרר. הוא לא מצא את הרכב וחשש שנגנב. בסופו של דבר הוא נסע למשטרת ת"א, בסבידור מרכז (ליד הרכבת). הרכב לא אותר כנגרר. בסופו של דבר, התברר שמישהו מטעם הקבלן הזיז את האוטו לחניה פרטית של בניין לא רחוק משם. עכשיו הוא מגיש תלונה על גרירה שלא כדין.

אבח"י

Well-known member
צלצלו לאבא שלי היום בבוקר מהמשטרה, כביכול, וביקשו ממנו שיזיז את הרכב. השעה הייתה 7:15 והוא חנה בחניה שצריך לפנות עד 9:00 (יש שם אתר בנייה) והבהירו שיגיע בקרוב גרר. הוא לא מצא את הרכב וחשש שנגנב. בסופו של דבר הוא נסע למשטרת ת"א, בסבידור מרכז (ליד הרכבת). הרכב לא אותר כנגרר. בסופו של דבר, התברר שמישהו מטעם הקבלן הזיז את האוטו לחניה פרטית של בניין לא רחוק משם. עכשיו הוא מגיש תלונה על גרירה שלא כדין.
כל אחד מרגיש שמותר לו הכל.
חוצפה

.Eliana

Active member
כשהתקשרו אליו, הוא מיד הלך להזיז את האוטו? כי אם לא, עשו נכון שגררו. במיוחד אם יש שם אתר בנייה, הרכב שלו בטח הפריע לעובדים. הרי הבהירו לו שבקרוב יגיע גרר. למה הוא לך הלך מיד להזיז את האוטו? או שהוא מיד ירד למטה והרכב כבר לא היה שם? אז בשביל מה התקשרו אליו? גם אם התקשרו אליו ובמקביל התקשרו לגרר, הוא היה מספיק לרדת לאוטו לפני שהגרר היה מגיע, והרי אמרו לו "בקרוב", אז היה לו זמן, גם אם קצת. ולמה "כביכול מהמשטרה"? הוא השאיר מספר טלפון על הרכב? אם לא, אז הדרך היחידה שיכלו להתקשר אליו זה דרך טלפון למשטרה שבתורה איתרה את בעל הרכב לפי מספר הרכב.
יש הרבה פרטים שלא מסתדרים בסיפור שלך.

dory30

Well-known member
כל אחד מרגיש שמותר לו הכל.
חוצפה
מסכים. בינתיים מי שעשה את זה הרס את האוטו, שבוע אחרי שעבר טסט. עכשיו הוא ייגש איתו למוסך (האוטו יגרר למוסך, כי אי אפשר לנהוג בו) וכל זה 10 ימים לפני טיסה ליריד ספרים בלונדון. לא מקנא בו- ועוד ביום סגרירי כזה.

dory30

Well-known member
עדכון: המוסכניק נתן לו דו"ח נזק, שמסתכם בקרוב ל - 4000 שקל. אבא שלי ישלם את הכסף, ימכור את האוטו (כנראה לחבר) וינקום באמצעות מכר מהבריכה שעובד בשב"כ בקבלן ובעובדים שלו, ברוב הסיכויים שב"חים.

R 1 3

Well-known member
עדכון: המוסכניק נתן לו דו"ח נזק, שמסתכם בקרוב ל - 4000 שקל. אבא שלי ישלם את הכסף, ימכור את האוטו (כנראה לחבר) וינקום באמצעות מכר מהבריכה שעובד בשב"כ בקבלן ובעובדים שלו, ברוב הסיכויים שב"חים.
מסוכן להתעסק איתך.. אבל שאלה אם אין לרכב ביטוח שהרי זה שקול לתאונה שפגעו בו.
אפשר לתבוע את מי שגרר, אפילו אם הרכב נגרר ע״י העירייה ונגרם לו נזק (בעזרת שמאי במוסך)
תמיד טוב להשאיר על הרכב מספר טל נייד במקום בולט כך שאם מפריע ינסו להתקשר.

אגב מטרדים אותי הוציאו מהבית מוצ״ש 10 בלילה בטענה שיש דליפת גז בבניין וסגרו את הגז לכולם
שכן מטורלל מכניסה שניה הזמין מכבי אש כי היה נדמה לו שיש ריח. הם בדקו ומצאו שאכן יש עם מכשיר מצ׳וקמק
מיד הבנתי שמדובר בריח של נזילה מהביוב בסמוך - אבל הם לא יודעים להבדיל ואז כל מיני שכנים
מנדנדים למה אין להם גז באמצע הלילה.. בסוף כמובן לא היה כלום ופתחו מחדש.

PrivateBaldrick

Active member
הדבר היחיד שיותר גרוע מגרירת האוטו שלא כדין, זה החרא הזה:
וינקום באמצעות מכר מהבריכה שעובד בשב"כ בקבלן ובעובדים שלו, ברוב הסיכויים שב"חים.
זאת הנקמה?! לשלוח את השב"כ שיתעלל באנשים שרק רוצים להתפרנס?!?! לך תגיש תלונה במשטרה על הקבלן במקום לחפש איך להתעלל בעובדים המסכנים!

dory30

Well-known member
מסוכן להתעסק איתך.. אבל שאלה אם אין לרכב ביטוח שהרי זה שקול לתאונה שפגעו בו.
למרבית הצער אין, הוא ויתר על כך מסיבות כספיות בעבר.
אפשר לתבוע את מי שגרר, אפילו אם הרכב נגרר ע״י העירייה ונגרם לו נזק (בעזרת שמאי במוסך)
לך תדע אם לא מדובר בגורם עברייני, לפחות ברמת הפועל. במעמד הגשת התלונה, אבא שלי אמר שהוא חושש מכך שהאיש שהזיק למכונית בצורה כ"כ אנושה, עלול לעשות אותו דבר לבני אדם. הם לקחו אותו ברצינות ובודקים את הנושא, כך נראה.

dory30

Well-known member
כשהתקשרו אליו, הוא מיד הלך להזיז את האוטו? כי אם לא, עשו נכון שגררו.
הוא חשב שזה איום סרק. האדם שאיים התחזה לשוטר, אגב. האיש צלצל ממספר חסום. במשטרה אמרו במפורש, שהם לא צלצלו אליו. ע"פ הגרירה, נראה שזה איזה דאע"שניק. יהודי ואפילו ערבי מישראל, בחיים לא היה מחבל ברכב ככה.

.Eliana

Active member
הוא חשב שזה איום סרק. האדם שאיים התחזה לשוטר, אגב. האיש צלצל ממספר חסום. במשטרה אמרו במפורש, שהם לא צלצלו אליו. ע"פ הגרירה, נראה שזה איזה דאע"שניק. יהודי ואפילו ערבי מישראל, בחיים לא היה מחבל ברכב ככה.
מישהו מתקשר אליך ומאיים שהולכים לגרור את האוטו ואתה לא הולך לבדוק??? הגיוני בסה"כ.
אם זה היה דאע"שניק הוא היה גונב לו את האוטו ולא מחנה אותו בחניה של בניין אחר. יכול להיות שהוא בכלל עשה לו טובה שהזיז לו את האוטו הרחק מאתר הבניה. הנזקים מהגרירה הסתכמו ב-4000 ש"ח. אם היה נופל על האוטו איזה בלוק בטון מגובה, לא היה נשאר אוטו לתקן...

כמה קל להאשים אחרים ולא לראות את הטעויות של עצמך.
אם רק אביך היה הולך להזיז את האוטו, כל זה לא היה קורה.

dory30

Well-known member
לך תגיש תלונה במשטרה על הקבלן במקום לחפש איך להתעלל בעובדים המסכנים!
צודק. ברור שהעובדים הם לא המטרה העיקרית. כמובן שהגשנו נגדו תלונה ביום המקרה.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
כמה קל להאשים אחרים ולא לראות את הטעויות של עצמך.
אם רק אביך היה הולך להזיז את האוטו, כל זה לא היה קורה.
הוא לא האשים אף אחד. כרגע הנושא בטיפול משטרתי. מי שביצע עבירה, הוגשה נגדו תלונה. סוף הסיפור.

למעלה