סיפור! סיפור! כל קשר בין הסיפור שלי ושל קאזאבובו מקרי בהחלט! תשאלו אותו!
G Goggle Girl New member 26/10/02 #1 סיפור! סיפור! ../images/Emo23.gif כל קשר בין הסיפור שלי ושל קאזאבובו מקרי בהחלט! תשאלו אותו!
G Goggle Girl New member 26/10/02 #2 תיקון קל... (והקפצה! ../images/Emo8.gif) ../images/Emo23.gif אחרי שכבר פירסמתי את הקובץ, החלטתי לשנות את השם x.x The Quest for the Divine Dragon הנה. קפוץ!
תיקון קל... (והקפצה! ../images/Emo8.gif) ../images/Emo23.gif אחרי שכבר פירסמתי את הקובץ, החלטתי לשנות את השם x.x The Quest for the Divine Dragon הנה. קפוץ!
G Goggle Girl New member 26/10/02 #3 *מרביצה לעצמי* שכחתי! אם, אני לא יודעת ממש באיזו תקופת זמן זו ^^;;; אבל יש ספוילרים רק שתזכרו
G Goggle Girl New member 27/10/02 #5 ילדת גוגל... XDDD ../images/Emo23.gif ממשיכה, ממשיכה. *רצה אחרי דבר בלתי נראה, מחזיקה פטיש* גוהאן: *מסביר* זה ה-writer´s block שלה, או ´המחסום הספרותי´ *עוצרת, חובטת בגוהאן, ממשיכה*
ילדת גוגל... XDDD ../images/Emo23.gif ממשיכה, ממשיכה. *רצה אחרי דבר בלתי נראה, מחזיקה פטיש* גוהאן: *מסביר* זה ה-writer´s block שלה, או ´המחסום הספרותי´ *עוצרת, חובטת בגוהאן, ממשיכה*