סיפור סיני עתיק

lightflake

New member
סיפור סיני עתיק

האור כמעט ועבר מן העולם בנצחונם של הסינים על העם הטיבטי אבל לבו של העם הטיבטי ניצל והוא עבר מלהאסה לדרמסאלה (אולי קוראים לזה ניתוח מעקפים בלשון האלים) העם הטיבטי כבר בחר יורש לפאנצ'ן למה, המנהיג שנחשב שני בחשיבותו לאחר הדלאי למה בהנהגת האומה הטיבטית הוא מצא אותו כילד, גלגולו של הפאנצ'ן למה הקודם שנכלא בסין ונסיבות מותו לא ידועות הסינים חטפו את הילד הזה ואת בני משפחתו כשהיה בן 6 הם מגדלים אותו אצלם במטרה למנוע ממנו כל לימוד טיבטי חחח... זה קצת מזכיר את יוסף שנלקח לעבדות ע"י מצרים הם לא יודעים מה הם הכניסו לקרבם הטיבטים ניצחו בהחדרת הסוס הטרויאני שלהם כיוון שהילד הזה היום כבר בן 22 בקרוב האומה הסינית כולה תשלט על ידי טיבטי

lightflake

New member
מצאתי תמונה

הצופה.

New member
הסינים מצאו תשובה לדלאי למה

הדלאי ככה לטיבטים אין תשובה נאותה לסינים במקרה הזה והם החליטו להגר לישראל כמו חבריהם באריטראה ולעסוק ברפואה טיבעית של גידול צימחי קנאביס כאוכל לציפורים לטענתם הגילגול הנוכחי של הככה התגלגל לתוך הצמח המוביל להארה ללא כל עוררין ברכות

לבי עם הטיבטים

וחבל מאד שהסינים הורסים את תרבותם. קצת קשה להאמין שילד שגדל בתרבות הפוכה מזו שהוא אמור להתחנך אליה, יוכל להיות מנהיג כפי שרצו הטיבטים. אם יהיה לך עוד מידע על זה, אנא, הבא אותו.

lightflake

New member
אל תדאגי יקירתי

המוסד הישראלי יושב טוב בבייג'ין ומפקח על נושא מקרוב במקרה יש לי חבר במוסד אז אם יהיו עוד עדכונים אני יעדכן אותך

סיפור עצוב ואתה שוגה באשליות

אם הוא נחטף בילדות תהיה בטוח שכיום הוא שטוף מוח. תזכור את הסיפורים על החינוך מחדש של הסובייטים מפי יוצאי ברה"מ, שכללו עינויים ושטיפות מוח ותבין ששפוי אי אפשר לצאת מדבר כזה. ואם תסלח לי על הבוטות- גם אתה נשמע לי קצת הזוי. אתה מדבר על בן אדם כאילו הוא המשיח. הערצת אישים ותקווה לגואל זה כזה פאסה. גיב מי אה ברייק. חוץ מזה- כל האנשים מטומטמים ורשעים וזה כולל גם את המוארים ביותר והרוחניים ביותר. לא יכול לבוא שום מנהיג מקרב בני האדם שלא יהיה רשע ומטומטם. כל המנהיגים הפוליטיים והדתיים הם זבל.

lightflake

New member
פה לדוגמה זה היה מיותר,

הנחתי פה משפט לא פשוט לעיכול וחיכיתי לבדוק מה יקרה אם היית גם משתמש בשכל בזמן שאתה מנסה לספר בדיחה לא היית עושה את זה מה שמגדיל לי את החשש שלא הבנת כלום ואתה פועל ממניעים אגואיסטים

וזה כלום לעומת מה שהדמות שלי עברה היום

בפתיחת המסחר, הדמות שלי עמדה על ערך יחסית גבוה לשאר המניות בפורום אבל חרטטה וערכה ירד. ואז היא התחילה לקוד כה וכה, עד שחשבת שהיא הבינה, והערך של הדמות זינק מעלה. מה שנקרא בועה. ספקולציה. ואז עקב שמועות שלא הבינה, הברוקרים נכנסו לפניקה, למכור למכור, אבל כבר לא היה מי שיקנה, המניה קרסה, צללה, קוזזה, נשחטה. וכל שנותר לה להציע הוא קידה.

חטפו ילד ושטפו לו את המוח. זה שאתה מנותק רגשי

ומשתמש ב"רוחניות" כדי להצדיק את הניתוק הרגשי שלך זה משהו אחר. הסיפור עצוב.

למעלה