סיפור נחמד

Ibiza1800

New member
סיפור נחמד

עצרתי לפני מעגל תנועה אז איזה אחד מאחוריי התחיל לצפצף כאילו סוף העולם הגיע אז המורה שלי מזה התעצבן יצא הביא עליו את הצעקות של הסוףףף!!חחחחח איך השתיק אותו!! ואז הוא פשוט נכנס לאוטו הכי רגוע שיש!!! כן ירבו...

be_roo

New member
כן ירבו מה? אנשים שמגיבים לאנשים

עצבניים אחרים. הכי פשוט זה להתעלם, שימשיך לצפור, אתה יודע שאתה נוהג בסדר, שיתעצבן. להשיב לו בצעקות ועוד לצאת מהאוטו יכול לסיים את הסיפור בחדר מיון.

Ibiza1800

New member
כן אם היינו חיים באירופה

שמעי זה לא שעל הצפירה הראשונה הוא יצא....הבחור פשוט לא הפסיק לצפור!!! וזה לא שנתקעתי פשוט המעגל תנועה היה עמוס וגם אם הוא היה עובר אותי הוא לא היה ממשיך לסוע...אז מגיע לו! אדיוט!

N I R VA N A

New member
מצד אחד

טוב שהוא השתיק אותו ומצד שני זה שצפר יכל להיות עבריין משוגע שהיה יוצא מהאוטו ודוקר את המורה (והיה מקרה כזה רק לפני 3 שבועות) לכן לדעתי עדיף היה לתת לו לצפור ולהשתגע מאשר לצאת ולשרוף עצבים גם לעצמך...

הפתרון מבית אבא שלי....

תמיד שמישהו "מסביר לאבא שלי כמה הצפצפה שלו עובדת טוב" במקרה שאי אפשר לעקוף (כניסה לאי תנועה), בוא נניח שאבא שלי נוהג על הילוך שני-שלישי, הוא יורד לראשון ונוסע יותר לאט, ממש על 5-10 קמ"ש. זה כ"כ כיף לראות במראה אנשים מתרגזיםםםםםם

be_roo

New member
ממש חכם

בגלל שמישהו אחר מצפצף, אבא שלך עובר על החוק וגורם בכוונה תחילה לעיקוב בתנועה. והוא "מעניש" לא רק את המצפצף, אלא את כל אלה שמאחוריו. תפסיקו לחנך אחרים בכביש, זה לא עובד, זה לא משיג שום מטרה, זה לא יגרום לא לנהוג אחרת. במקרה הטוב לא יקרה כלום, במקרה הפחות טוב הנהג השני יחליט להעניש אותכם בחזרה, ובמקרה השלישי תגרם תאונה ויפגע צד חף מפשע. תנהגו כחוק. זה שמישהו אחר מצפצף לא אומר שצריך להגיב. תמשיכו לנהוג כמו שאתם יודעים שצריך ותנו לקרציה לעקוף בהזדמנות הראשונה שיפסיק להציק לכם.ץ

RT30

New member
כן כן...

ממש מתאים לאריה להכנס באדישות שלו לאוטו... זהו אריה (:)

שמישהו צופר לי שאני נוהגת אז..

אני נלחצת והמורה שלי אומר לי תירגעי גם הוא היה פעם תלמיד... וגם לו צפרו אז שימשיך לצפור עד מחר..... ראסמי הוא צודק

למעלה