סיפור נחמד :)

Mr Fender17

New member
סיפור נחמד :) ../images/Emo66.gif

המורה שלי סיפר לי את זה כשלמדתי. מרגש. הוא אמר לי שהיה לו תלמיד כזה מגניב, כל הזמן מספר בדיחות וזה.. ובאמת שהוא היה נהג טוב וכל הזמן היה צחוקים באוטו. הוא הגיש אותו לטסט... (עכשיו מתחיל הקטע היפה) איך התחיל הטסט? כמו כל טסט. שני הנבחנים ישבו באוטו, חיכו לטסטר. והנה הוא בא.. התלמיד "המגניב" היה ראשון בטסט.. הטסטר נכנס אמר שלום, ושאל אותו: "אתה מוכן?" אמר לו התלמיד: "אני מוכן, והמעטפה עם הצ'קים מוכנה מתחת לכיסא". התלמיד המגניב כמו שאמרתי, ילד חמוד שאוהב לעשות צחוקים... אז גם פה ניסה להשחיל בדיחה עם הטסטר.... לא הלך. הטסטר אמר לו: "איזה צ'קים?" התלמיד אמר: "צ'קים צ'קים מה שאתה חושב..." בקיצורר... הטסטר שאל אותו: "אתה מנסה לשחד אותי?" התלמיד: "לא, לא, צוחק בוא נתחיל". הטסטר בתגובה אמר: "אני רואה את זה בתור ניסיון שלך לשחד אותי, בוא נעלה למעלה נראה מה יגיד המנהל". התחיל ריב קטן, גם המורה שלי בא לטסטר וניסה להרגיע אותו אך לשווא.. מה קרה בסוף? מנהל משרד הרישוי בת"א אמר לתלמיד: "הפעם יצאת בזול, הבחינה שהייתה אמורה להיות לך היום נפסלה, חצי שנה לא תוכל לגשת לבחינה נוספת וכמו כן תיאלץ לעשות מחדש בחינה עיונית(תיאוריה), תגיד תודה שאני לא קורא למשטרה". קיצר, גם אם נכשלתם 10 טסטים ואתם חושבים "אני ישים לו 1000 שקל ליד האנדברקס ואני אגמור עם זה" אל תעשו את זה בחיים! בסוף כולם עוברים :] וגם סיפור נחמד... ואמיתי!!!!. מקווה שנהנתם :)

אבל הוא לא באמת שיחד אותו

ולא היה לו כלום מתחת לכסא, כלומר הוא סתם צחק אז מה רוצים ממנו.

adidas88

New member
חשבנו על זה

הפתרון הכי טוב זה לשים כסף בתעודת זהות... אם הטסטר ישאל אם זה שוחד אומרים -מה פתאום זה כסף שיש לי שם תמיד זה כמו ארנק בשבילי. אם הוא לוקח את הכסף ומכשיל אתכם-תתלוננו שהוא גנב את הכסף. אם הוא לוקח ומעביר -מה טוב
כמובן שזה היה בצחוק ואף אחד לא צריך לשחד טסטרים כדי לעבור אבל סתם מחשבונת

ChilD SouL

New member
רעש וצלצולים...

סה"כ התלמיד צחק ולא היו שום צ'קים, איך בדיוק כל הנזק הזה
אי אפשר להוכיח כלום ללא הוכחות.
אגב, אצלנו הערבים חופשי משחדים טסטרים ערבים. איזה מישהו פעם סיפר לי שהוא נתן לטסטר 1000 שקלים חדשים בשביל שהבן שלו יעבור טסט.
עצוב.

למעלה