סיפור נורא נורא עצוב

nas19

New member
סיפור נורא נורא עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

אני כבר על הכביש 3 שנים -- עם מורה נהיגה... עשיתי 1.5 הפסקה . שבוע שעבר נכשלתי בטסט 10 ..... אני לא יוודע מה לעשות. אני משתגע... אני נוהג חלק ממשש טוב ונכשל מדברים קטנים בטסט או מהתרגשות. המורה שלי הסביר לטסטרים את המצב שלי אבל אין שום שינוי... אנשים שהתחילו הרבה אחרי ללמוד נהיגה עכשיו עם רשיון ואני עדיין עם ל. מה יהיה? האם העובדה שאני מתרגש מטסטים תמנע ממני קבלת רשיון לעד???? אנא עזרו לי לחשוב על דרך לעבור את זה.. ומהר ועל הצד הטוב ביותר..... אם אני עובר טסט הזה אז מחכה לי ג'וב טוב מהצבא.... לכן אני בלחץ

ChilD SouL

New member
אוי ../images/Emo4.gif

אולי תנסה להתרגש פחות
זה נשמע נדוש אבל אל תחשוב על זה כטסט תחשוב על זה כעל שיעור עם המורה שלך אולי זה יעזור לך איכשהו. אולי לנסות לדבר עם הטסטר
לא לשאול שאלות על אוטו וכאלה פשוט לשאול משהו שקשור לחיים, כמה זמן הוא במקצוע, האם יש לו עוד טסט אחריי זה או משהו כזה, לנסות להגיע לאווירה נחמדה שלא תרגיש מאויים ותיהיה פחות לחוץ או תתרגש פחות. אמרת שאתה נוהג חלק וממש טוב, אז תכניס לך את זה לראש ופשוט אל תדאג
בסופו של דבר תעבור, מ-ב-ט-י-ח-ה
מקווה שעזרתי איכשהו. והכי חשוב שיהיה

Matan G

New member
אם אתה עדיין לוקח שיעורים...

אני חושב שהגיע הזמן לעבור מורה, או לעשות חושבים בנוגע לכל העיניין.. כולם נלחצים מטסט, אבל בסופו של דבר הרוב עוברים בלי בעיה וגם לך לא צריכה להיות שום בעיה.

Superdror

New member
יהיה בסדר....

להגיד לך לא להתרגש, אי אפשר, להגיד לך לא לחשוש, גם אי אפשר - הרי בכל מקרה אתה תחשוש ותדאג ותהיה בלחץ, גם אני הייתי בלחץ, אך השתדלתי להדחיק את זה. ההצעה הכי טובה לי אליך היא לישון טוב לפני הטסט, להתעורר על רגל ימין, לאכול ולשתות משהו, להיות הכי רגוע שאפשר להיות, אולי אפילו לשחק במשחק או משהו שמרגיע אותך... ואז, לגשת לטסט ולא לפחד ממנו, לעבור אותו. בהצלחה.

MasterD_iL

New member
ניסית כדורי הרגעה?

בהתאם למצב בריאותך, אתה יכול לקחת כדור הרגעה לפני הטסט. תנסה, תבדוק, ולך תדע, אולי זה יעזור!

אל ייאוש

תמיד במבחנים אנו מציגים יכולת נמוכה יותר. כך זה בביצפר, במוזיקה או באליפות השחיה העולמית. מה עושים המקצוענים? מתאמנים בערך פי 10 מהרמה המקסימלית הדרושה להם. בצורה כזו הרמה שהם יציגו תהיה תמיד גבוהה לאין שיעור מהרמה הנדרשת במבחן/תחרות/וכו'. לגבי ה- 10 שכבר עשית, אז קודם דע שהג'וב הטוב של הצבא זה אחד הדברים שדופק לך את ההצלחה עכשיו. פשוט אל תחשוב על זה. למרבה הצער המבחנים הכשולים מצטברים לפגיעה מסויימת בבטחון העצמי. אל תיתן לזה לקרות. כנס לטסט הבא בחיוך אמיתי, דבר לטסטר שלך, תסתכל לו בעיניים. אל תרגיש שאתה קטן לעומתו. הוא מחזיק את הדף שלך ביד והוא יודע שנכשלת 10 פעמים. תן לו להבין שאתה לא מתרגש מעוד כישלון ואתה תהפוך עולמות עד שתצליח. תהיה קר רוח, עוד כישלון אחד פחות או יותר זה לא מה שישבור אותך. תחליט שאתה מתכוון לעבור את המבחן הזה בכל מחיר ולא חשוב כמה טסטים תעשה. לגבי הטסטים שעברת כבר, קבל את זה פשוט כלימוד נהיגה יקר. לא יותר ולא פחות. לפעמים לומדים בחיים בדרך הקשה אבל כך זה נחרט הרבה יותר טוב. הסטטיסטיקה של התאונות היא לא לטובת הנהגים הצעירים. כל שעת לימוד נהיגה נוספת תורמת לך לנסיון ומקטינה את סיכוייך להיפגע. בתקווה שאתה יודע בדיוק את הנקודות בהן נכשלת בטסטים, תרשום אותן ואם היה טסט שאינך יודע מדוע נכשלת זה שווה בדיקה עצמית. מותר לך לדחות את הטסט הבא עד שתעשה עוד שיעורי נהיגה ותדרוש מהמורה לעבור אלף פעם על הנקודות הבעייתיות בהם נכשלת. סיכוי מסויים קיים גם שלאחר זמן רב כל כך בו ביצעת את התיאוריה - שכחת חלק מהחוקים והתמרורים. שווה לעבור על זה שוב. לדעת את התיאוריה יותר טוב מאלה שצריכים להיבחן.

be_roo

New member
הבעיה שלך היא לא נהיגה

אלא התרגשות בעת מבחן. אם זה קרה גם במבחנים אחריך שעשית בחייך, אולי כדאי לקבל יעוץ מקצועי להפחתת חרדות.

למעלה