סיפור משעשע

Rebecca_y

New member
סיפור משעשע

ביום חמישי ידיד שלי היה אצלי. מיכל התקשרה אלי ואמרה שהיא יוצאת למפגש טנסגריטי. אחרי כמה דקות, הידיד ואני נסענו באוטו שלו. הוא הראה לי מבנה תלת מימדי שהוא בנה ממקלות וגומיות, ושאל אותי "את יודעת מה זה טנסגריטי?" מסתבר שחוץ מ"מעברים קסומים" יש למילה הזאת עוד משמעויות (סגנון אדריכלי בסין העתיקה, וארה"ב המודרנית). במפגש הבא אולי תעסקו בתכנון בניינים?? גם ידיד שלי וגם אני השתעשענו מכפל המשמעויות. אולי הקוסמוס מנסה לרמוז לי להתחיל גם לבוא למפגשים, או לחלופין לשנות מקצוע. רבקה

deep ocean

New member
סיפור מאד משעשע שקרה לי עכשיו

היה איזה שותף ששידר לי דברים מוזרים התנהג באופן ממש שושאיסטי "תטלפני אלי לעבודה, ותבקשי את נתן נ." נ.??? מה אנחנו בשב"כ? בכל אופן היו עוד כל מיני דברים שמעידים על פארוניה בדברים שלו אבל חוץ מזה-זרמתי איתו מדהים בשיחות בקיצור היום הוא טילפן בבוקר אמרתי לו שלא מתאים לי הוא כזה טוב, אוקיי, אני מקבל את זה. בהצלחה. טוב, לפני שעה היה טלפון משיחה חסומה משהו אמר לי זה הבן אדם מטלפן ואז אמרתי לעצמי-אבל למה שזה יהיה הוא?? כבר אמרתי לו שזה לא! נשארתי עם הספק עכשיו קיבלתי שיחה מטלפון חסום זה היה הוא! חהחחה הוא טילפן מקודם (האינטואיציה שלי צדקה) בקיצור....הוא ניסה לשכנע אותי כן לקחת אותו בתור שותף בכלל לא ניפגשנו עד עכשיו דיברנו רק בטלפון והוא ממש ניסה לשכנע אמרתי לו את האמת-שהוא משדר לי דברים מוזרים שהוא אמר תבקשי את נתן נ. וכל מיני שטויות דומות בכל אופן הוא ממש ניסה לשכנע אותי לתת לו עוד צ´אנס זה היה מצב ממש אבסורדי בן אדם שלא פגש אותי רק דיברנו והוא ממש מאמץ את כל הכוחות שלו בשביל שאני אתן לו צ´אנס זה היה מצחיק קצת קשה לי להיזכר בדיוק בשיחה אבל בסוף חתכתי ואמרתי-תשמע התשובה היא שלילית זהו בכל אופן כל המצב הזה היה מאד משעשע בשבילי וגם קצת מוזר

deep ocean

New member
הקוסמוס רומז לך לבוא לתרגל

טנסגריטי :)) אה, והוא רומז לך שאת מאד מתוקה!

למעלה