קאריני ההיפראקטיבית
New member
סיפור מקרה.../images/Emo36.gif
יש לי סיפור מקרה שהייתי רוצה להתייעץ איתכם חברי הפורום היקרים. בת 37, נשואה + 2, מבנה גוף שמן, עובדת בתור מזכירה. ת.עיקרית : מתחים, אי שקט, עצבנות, הרגשה שכל הגוף תפוס (אגב, גם במגע מרגישים טוב מאוד את המתח). היסטוריה רפואית : וויפלאש בצוואר לפני שנתיים וחצי. עובדת 9-8 שעות ביום, אינה כל כך מרוצה מעבודתה כיוון שטוענת שאינה מאתגרת, אבל אומרת שמה לעשות זאת פרנסה
תזונה : מכורה לשוקולדים. א.בוקר : קפה ועוגה. (היא אומרת שהיא חוטפת איזה שוקולד או כל מיני שטויות אחרות ב - 10:00 בערך) א.צהרים : סלטים, גבינות גם אחרי הצהרים היא אומרת שהיא חוטפת עוד איזה שוקולד. א.ערב : זה מתחלף, אבל בעיקר משהו בסגנון סלט, ביצה, טוסט, כריך... ובלילה היא שוב חוטפת שוקולד (חולשת SP משהו...) צמא: שתיה בטמפ' החדר, שותה המון (10 כוסות ביום) קפה/תה : קפה פעמיים ביום, אוהבת מים או מים + נענע. שינה/חלומות: 24:00-6:00 / נרדמת מהר אבל כשהיא קמה בבוקר היא מרגישה כאילו לא ישנה בכלל. אינה זוכרת חלומות בכלל אבל אם היא חולמת וזוכרת זה בד"כ חלומות סיוטיים. יציאות : פעם ביום, תקינות . שתן : הרבה בגלל השתייה המרובה. הזיכרון הוא טוב אבל טוענת שהיא אינה מרוכזת בגלל החוסר שקט. כאבי צוואר (צוואר תפוס), הרגשה שהיא אינה יכולה להחזיק את הראש. דפיקות לב חזקות שמגיעות עד לגרון במצבי stress . כאבי גב עליון ואמצעי, מתח ברצועת כתפיים. מרגישה קשיי נשימה בגלל מועקה, בעונות מעבר יובש ושריפה בעיניים, צפצופים באוזניים - טוענת שהם די חזקים שהיא צריכה להחזיק את האוזניים. במצבי לחץ מופיע לה הרפס בשפתיים, אך כל פעם המיקום משתנה, אין לו מיקום קבוע. עייפות לאחר אוכל, עודף תיאבון. מחזור סדיר (יש לציין שיש לה התקן 7 שנים), 4 ימי מחזור, יום לפני המחזור והיום הראשון של המחזור יש לה כאבי ראש (מיגרנות), כאבי בטן, כאבי גב. שאלתי על רגשות : חוסר סבלנות, מתח, עצבים. יש פה הרבה סימפטומים של Liv מן הסתם, האם חוסר שקט יכול להיות shen disturb ? או אולי Liv Fire שעולה ללב? מועקה וקשיי נשימה, יש קשר לריאות? מה היא האבחנה לדעתכם, האם אפשר לתת לי טיפה הכוונה? תודה קארין.
יש לי סיפור מקרה שהייתי רוצה להתייעץ איתכם חברי הפורום היקרים. בת 37, נשואה + 2, מבנה גוף שמן, עובדת בתור מזכירה. ת.עיקרית : מתחים, אי שקט, עצבנות, הרגשה שכל הגוף תפוס (אגב, גם במגע מרגישים טוב מאוד את המתח). היסטוריה רפואית : וויפלאש בצוואר לפני שנתיים וחצי. עובדת 9-8 שעות ביום, אינה כל כך מרוצה מעבודתה כיוון שטוענת שאינה מאתגרת, אבל אומרת שמה לעשות זאת פרנסה