סיפור מצחיק!!!

TheIllustrator

New member
סיפור מצחיק!!!

מעולם לא ידעתי זאת... אבל אני עבריין!
צ´מעו סיפור. כפי ששמתם לב, אתמול בבוקר בזמן הסידורים, צילמתי במקביל בניינים בעזרת מצלמתי החדשה. אותם צילומים אשר זכיתם לראות לאחר מכן...(יש עוד מהם אגב, אשר יפורסמו היום) עקרונית, מרבית הצילומים נעשו תוך כדי נהיגה(ורק למען הסרת הספק - לא אני נהגתי!!!
), כפי שאפשר לצערי לראות דרך מרבית הצילומים. (אותם כמובן לא העלתי לפורום, תמונות לא מעניינות) וכנראה בזמן הצילומים, הבחינו אנשי כוחות ביטחון(סמויים או שלא), במכונית אשר אחד מנוסעיה מצלם בניניים. הדבר העלה את חשדם של אנשי כוחות הבטחון. (בטח בתקופה כ"כ מתוחה, לאחר לכידת המפגעים ששאפו לפגוע ברבי קומות בישראל) ובכן... כבר היום בבוקר, מי התאפק על דלתותנו? מי אם לא איש כוחות הבטחון שהיה מעוניין לחקור לפשר המעשיה!
כרגע הסיפור עדיין לא תם, אבל כנראה בהליכי סיום. (כך אני מקווה) אבל בכל מקרה... הנה השגותי מן הסיפור הנ"ל. א. לא ידעתי שזה פשע לצלם בניינים בישראל! LOL
ב. אם תחשבו על זה, אפילו לאחר אירועי ה-9\11, אני בטוח כי ישראל זה המקום היחיד בעולם בו צילום בניינים הוא דבר מדאיג ומחשיד. ג. כולנו צריכים להיות בטוחים ולסמוך על אנשי כוחות הבטחון שבעת זו באמת עובדים בהספק של 110% ונותים את כול-כולם לשמירה עלינו, ובאמת מבחינים בכל אירוע מחשיד ע"מ לשמור על בטחוננו - תודה לכם על נאמנותכם ועבודתכם המסורה!!!!!!!!!! ד. ככלות הכל, אנני סבור כי אוכל לחדול מלצלם בניינים מאחר ואני פשוט מטורף עליהם, ובשורה התחתונה, לא מדובר בפעילות פלילית או בלתי-חוקית. ולסיום... ברצוני להתנצל בפני אותו שוטר שנאלץ לבזבז את זמנו היקר(על אחת כמה וכמה בימים טרופים אלה!!!), בבדיקת אירוע שולי ככזה.
וחברים... מה אתם אומרים על הסיפור?
תגובות!!!! (הסיפור אמיתי לחלוטין!)

kyle

New member
מה ז´תמרת "בתהליכי סיום"?...

חשבתי שאתה באמת איזה ארגון מחתרתי ששואף לפוצץ מקומות מכוערים שלא מתאימים לסביבת גורדי השחקים!...
בכל מקרה, באמת צריך להודות לאנשי הביטחון האלה!
... ד"א, איך הם ראו אותך במכונית? בזמן נסיעה?...

TheIllustrator

New member
My impression

הרושם שלי שאין עוד ממש מה "לחקור" בפרשיה המאד דלילה הזו. כך שהפרשיה מתקרבת לתומה. אבל אותו שוטר טרם דיבר איתי ישירות, ואולי דבר זה יעשה בקרוב. כן, אני הוא ראש ארגן מחתרתי הקורא לשיפוצו של מגדל שלום מאיר!!! די לבניין הצהוב הזה!!! צריך לחדש את החזית שלו, ולצפות אותו בלוחות מתכת עם חלונות מראה כסופות. זה יכול להיות יפה!
כן, בזמן נסיעה... כנראה בכל אופן. (ולא אני נהגתי)

danezeq

Member
חס וחלילה חס ושלום!!!!!!!

לצפות אותו בזכוכית?!!? ככה אתה רוצה להרוס את בית המקדש? לצבוע בלבן!! כמו שהוא נראה פעם!

oren*

New member
גדוללללללללללללללללל ../images/Emo106.gif

מנהל הפורום עבריין מדרגה ראשונה
לקחו לך טביעות אצבעות? בדיקת דם? שתן? מצאו קשר בינך ובין ארגון אל-קעידה? האם ניסית להטמין פצצה בתוך גביע ריק של יופלה? לדעתי, זה בכלל לא היה שוטר אמיתי אלא חשפן שמישהו הזמין לאחד השכנות בבניין שלך, הוא פשוט טעה והגיע לדירה שלכם. לא נראה לך מוזר שכשאמא שלך פתחה לו את הדלת הוא כבר עמד רק עם תחתונים?

למעלה