סיפור מענין...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
סיפור מענין...../images/Emo13.gif

נורמלי לא נורמלי... במדינה אחת חי לא מכשף שכולם אמרו עליו שהוא לא נורמלי. אותו מכשף מאוד נעלב וניפגע שכולם אמרו שהוא לא נורמלי, ואז הוא החליט להכין שיקוי שהופך אנשים נורמלים ללא נורמלים, ולשפוך אותו לתוך הבאר האנשים שותים ממנה. בבוקר המחרת שתו האנשים מן המים וכולם הפכו ללא נורמלים, חוץ מהמלך והמלכה שלהם הייתה באר מלכותית. המלך ניסה להשתלט על האנדרלמוסיה (לפי דעתו הנורמלית), אבל גם השוטרים שנועדו לפקח על החוקים שתו מן המים והפכו ללא נורמלים. תושבי הממלכה שלפתע החוקים והצווים של המלך הפכו ללא נורמלים בעיניהם, החליטו להדיח את המלך מכיסאו משום שהוא היה לא נורמלי ולהמליך אדם נורמלי. המלך שלא ידע מה לעשות שאל את דעתה של המלכה והיא אמרה לו...בוא נלך עכשיו ונשתה גם אנחנו, כך נהיה גם אנחנו נורמלים בדיוק כמוהם. וכך היה...המלך ונמלכה שתו מהבאר ומיד הפכו לנורמלים כמו כולם, וכל התושבים של הממלכה חזרו בהם מכוונתם להדיח את המלך, משום שהחוקים והצווים שהוא מחליט עליהם הפכו גם להיות חוקים וצווים נורמלים. מעוף
ותחשבו על זה

maof

New member
רחלי הסיפור מוקדש עבורך ../images/Emo141.gif ../images/Emo13.gif

יערית

New member
מזמן מזמן אמרתי לך:)

אתה לא נורמלי ואני נורמלית
בדיוק שותה משקה לא נורמלי

maof

New member
אופססססססססססססס ../images/Emo13.gif

מהבאר המכושפת
מעוף

מצוטטת

New member
Tגיד יש לי גם ../images/Emo35.gif

איך זה שלא משנה מהו
השמפו ש'אתה משתמש בו....תמיד הקצף יוצא לבן....... אה, אה איך

maof

New member
אהה...../images/Emo140.gif

קודם כל ברוך רב שובך
לגבי הקצף של השמפו אפשר חבר טלפוני
או לפחות גלגל הצלה
מעוף

R a c h e li

New member
בוקר טוב.......ושבת שלום ../images/Emo25.gif

לא יודעת הרגיש לי שמחר זה מה שאני הולכת לכתוב אז כדי להקל החלטתי לכתוב כאן
ועכשיו מעופי לא הבנתי כלום

ואללה

זאת אומרת..שללכת אחרי העדר זה מה שנורמלי? וחוץ מזה גם אני רוצה סיפור רק בשבילי..

../images/Emo6.gif

טוב לפחות זה סוף שבוע. רק אני דווקא בסוף שבוע עובדת.. לרוב. מצ'ו..שיהיה לך שבת אחלה סוף שבוע מעניין ופורה.

maof

New member
טוףףףףףףףףףףףף נו את רואה....

זה בדיוק מה שנורמלי בעינין
מעוף

maof

New member
מותקקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo13.gif

זה המכשף הפעם... ולא בטוח שהוא היה רע...ניראה לי שדווקא הוא היה אחלה מעוף

קטי30

New member
נורמלי או לא נורמלי ../images/Emo8.gif

מזכיר ת'סיפור על המדינה שבשנת בצורת נשאר רק נהר אחד שכל מי שהיה שותה ממנו היה משתגע אבל כשאין ברירה אין ברירה מה עדיף למות? או להשתגע? המלך והיועץ לאחר לילות ללא שינה הבינו "שאין לברוח מהצרה" לשתות זאת האופציה האחרונה שנשארה הם סיכמו ככה : לעשות להם סיממן חיצוני בכדי שאחרי שישתגעו כשהם יראו אחד את השני והסימן יזכיר להם שפעם הם היו נורמלים
שבת שלום מעופפי

למעלה