סיפור מעניין !!

יוני43211

New member
סיפור מעניין !!

באחד המרחבים התקשר אזרח למוקד 100 והודיע על אדם שפורץ לביתו לאחר כמה דקות שראה שניידת לא הגיעה אילו התקשר עוד פעם ובקש שוב ניידת כי אף ניידת לא הגיעה אליו טוב המתין עוד כמה דקות וניידת גם לא הגיעה אליו התקשר ובקש שניידת כבר תגיע אליו בתגובה המוקדנית : נאמר לו שאין ניידות פנויות...טוב לאחר שני דקות התקשר והודיע שרצח את האדם שפרץ לו לבית ולא הספיק לסגור את הטלפון אילה שראה כל הניידות אצלו בבית ... מה אתם אומרים על זה ?? יוני

benpual

New member
טוב מה!

אם זה סיפור אמיתי! אני פשוט מתגלגל מצחוק! מאיזה מרחב זה היה?

הסיפור/בדיחה הייתה כך:

ב"ה שלום, אדם התקשר למוקד 100 ודיווח כי הוא עומד אצלו במרפסת הבית, ומבחין בגנבים שנמצאים במחסן שלו. המוקדנית קיבלה את קריאתו. לאחר כחמש דקות משראה שאין אף שוטר שמגיע, הוא התקשר למשל"ט שוב, המוקדנית החביבה ענתה לו, אך אמרה לו: "אני מצטערת, אין ניידות פנויות כרגע". האדם המאוכזב, הניח את שפורפרת הטלפון, ספר עד עשר, וחייג שוב, למוקדנית שענתה לו, הוא אמר: "התקשרתי מקודם על פורץ במחסן שלי, אין צורך להזדרז יריתי בו למוות" וניתק את הטלפון. אחרי שלוש דקות, היו בחצר שלו, מפקד התחנה, בילוש, זיהוי פלילי וכו' וכו'. הגנב שניסה להמלט נלכד מידית! לאחר שנלכד, שאל אותו המת"ח, מה זה היה? מדוע הזעקת את כולם בצורה כזו? "חשבתי שאין ניידות באזור" השיב האדם המחוייך...

שלום30

New member
אכן בדיחה עתיקה ומוצלחת ../images/Emo45.gif

אני תמיד נהנה לקרוא אותה מחדש.

ghost7

New member
לפני כ-15 שנה (לא זוכר בדיוק)

היה בעתון ספור דומה. אלא ששם התקשר האיש לעזרה, כי אנשים עמם הסתכסך, פורצים עם מכוש את דלת הדירה. קבל תשובה "בא לתחנה להגיש תלונה". ירה דרך הדלת, והרג אחד מהם. אז באמת הגיע משטרה מהר. למת"ח היתה בעיה להסביר לעיתונאים איזו מן תשובה זו "בוא לתחנה להגיש תלונה"...

דיבל

New member
זה לא היה ממש ככה

אמרו לו שהוא יבוא יחד עם הפורצים להגיש תלונה מסודרת

AvihayA

New member
לא נעים לי להגיד ... אבל ...

שמעתי את הסיפור (או ורסיה דומה לסיפור) ממקור ראשון. מפאת צנעת המרחב לא אסגיר את המקורות (מי שמכיר אותי יודע על מה אני מדבר ... וזהו ... לא תשמעו יותר שום פרטים). אבל זה סיפור די קרוב למה שהיה באמת.

חחחח סיפור מצחיק....

הם לא יוכלים לעשות כלום לבנדם שרצח .. כי נוא התקשר כמה פעמיים זכותו לעשות דבר כזה... אם אני היתי במקומו היתי גם עושה משפט על המשטרה... ...תודה אמין...

למעלה