סיפור מופלא ! ! !

mr nice guy

New member
סיפור מופלא ! ! !

כעקרון הסיפור לא מתקשר ב-100 אחוז לפורום, אבל בגלל שאני חבר יחסית קבוע כאן והסיפור בהחלט קצת על טבעי הרגשתי שזה בסדר לפרסמו כאן. למי שלא ראה בידיעות, יש כתבה על אחד שנכנס לתרדמת בשנת 1984, והתעורר השנה לאחר 19 שנה של תרדמת. אם הסיפור הזה הוא מופלא בפני עצמו- מה שיותר נחמד לראות שהבנאדם התעורר בדיוק בתאריך בוא ארעה התאונה ושקע בתרדמת. התאונה ארעה ב-13 ביוני 1984, הוא חזר מהתרדמת ב13 ביוני, 2003. אגב, הוא בהתחלה אמר כמה מילים בודדות, כמו אמא ופפסי, ולאחר מכן דיבר רהוט כמו כל בנאדם אחר, התאונה עצמה גרמה לשיתוקו אבל בהחלט סיפור מופלא. ראיתי פרק ממש דומה לזה בסדרה "דרכים נסתרות" אם מישהו ראה הוא מבין על מה אני מדבר, בכל מקרה אני מקווה שהסוף שלו יהיה שונה מהסוף של האישה מהפרק.

I am a freak

New member
זה באמת אירוע יפה.... ../images/Emo13.gif

אתה יודע- צירופי מקרים כן קורים...
שבת שלום,

mr nice guy

New member
כן אבל זה אחושילינג צירוף מקרים :)

גם באותו יום, שישי, באותו תאריך, לועזי ועברי, גם ביום השישי ה-13. וגם הוא אמר פפסי כמילה שניה!! חחח סתם זה לא קשור.

I am a freak

New member
חחחחחחחח

אני חשבתי שהעובדה שהוא אמר "פפסי" כמילה שניה היא הכי חשובה....
נו... מילא... חיחי... שוש.

spirit of air

New member
לדעתי אין צירופי מקרים, כל דבר

קורה בגלל שאנחנו גרמנו לו לקרות, במישור זה או אחר(מיוחס ל"צירופי מקרים" שקורים לנו). מקרה של תרדמת.. לדעתי מדובר בגלגול בתוך גלגול. הנשמה נלקחה מהגוף, ואז חזרה כעבור 19 שנות חיים, שבהן למדה את הלקח שהייתה צריכה ללמוד כדי להשלים את הלמידה בגלגול הזה.

I am a freak

New member
חיחי

ברור שאין צירופי מקרים (לפחות בשבילי)- בגלל זה קרצתי לו...

למעלה