סיפור מוזר

סיפור מוזר

רוני אני יוצאת לסוף שבוע של פינוק אצל אמא שלי. אמרה לי לילי אישתי. היתרגשות החזה בי משהו בבטן עמוק פראי. תיסתדר לבד ששאלה , כן כן ודי רק תהני המרתי לה, למה יש לך מישהי צחקה. לא אבל טוב לך שאת יכולה למלא מצברים אצל אמא.טוב אמרה אבל לא בטוח. ההיתרגשות שאחזה בי שבא ועלתה בכל פעם שהירהרתי על ליל השיש ובוקר השבת שאני עומד לבלות. כך עבר לו השבוע בעצלתים כאילו היה חודש. יום שישי אינני עובד . בשש וחצי כבר לא יכולתי לישון קמתי הכנתי לי קפה. לילי היצטרפה אלי מנומנמת. מה קרה בדרך כלל אני לא מזיזה אותך עד עשר . משהו בעבודה לא כל כך הולך שיקרתי. אולי אשאר איתך ולא הצא לאימי אמרה , הרגשתי גל של קור בכל הגוף. לא לא אין לך מה לידאוג. סתם משהו חסר חשיבות. לא ארגיש נוח עם עצמי אם זה יפריע לך להיתרפק על אמא צחקתי לה. טוב אז תעזור לי עם הבית ? כן וודאי עניתי.אחרי שעתים הבית היה מסודר ונקי . אתה יודע מה אני הצא עכשיו אז אוכל לעזור לאמא לנקות את הבית. רק על תגזימי עניתי את יוצאת לנוח. ואתה אני לא יודעת מה מתכנן אבל תנוח. לילי היתארגנה אספה תיק לקחה את מפתחות הרכב נשקה לפי ויצאה . ריחה הרענן עמד באויר. ההיתרגשות לא נתנה לי מנוחה שמתי מוזיקה וניסיתי להרגע. עיפות תפסה אותי ונימנמתי על הספה. חצי שעה עברה וודי לילי כבר ברבע הדרך חשבתי . רגלי רעדו קצת שהלכתי לחדר השינה שלנו. ריח של נקי עמד באוויר. המשך יבא. שלכם בידידות

*g99

New member
ממממממ

מתי יהיה המשך? חשבתי לי שאולי תמשיך השבת,אך לצערי לא המשכת... צחקתי לי בקטע שהיא הציע להישאר... אהבתי,ממתינה להמשך. g99...

למעלה