סיפור מה_חת!!!!

יערית

New member
סיפור מה_חת!!!!

אחי הצעיר בן 23 כמעט,שמר היום על ילדיי בזמן שאני עבדתי. חזרתי מהעבודה וישבתי לחפש עבודות באתר,פתאום אחי אומר לי "ש'מעי קטע,נכנסתי לפורום "שלך" לפני שבועיים מוצ"ש עם חבר שלי והרצנו צחוקים שם עם הגרושות,היתה שם אחת בשם יערית שענתה לי כ"כ ברצינות שנפלנו מצחוק" איך לדעתכם הגבתי?

../images/Emo140.gifעל תעלבי ממנו בכלל

את עונה מאוד יפה וכיף לקרוא אותך הילד בסך הכל צריך להתבגר בטוח שיש תמיד אנשים שעושים צחוקים מאחרים אבל אנחנו עם הנסיון שלנו צריכים לסנן חג שמח

רות 2

New member
האמת.... שגם הבן שלי לפעמים מציץ

בפעם האחרונה אמר שאם לא היא רשום שם ללמעלה גו"ג היא מאמין ש המדובר בפורום לגילאים שלו .... ..בטח היו שירשורים שתאמו לגיל שלו ... אנא עארף.... (אחרי ככלות הכל כולנו ילדים של..)

יערית

New member
אז ככה הגבתי../images/Emo3.gif

עניתי לא "וואלה(עם ל' אחת)?כתבת בפורום וענתה לך אחת בשם יערית?תן לי שנייה לבדוק,מה הניק שפתחתם?" -לא זוכר!עיזבי אותך סתם ניסיתי לסדר למישהו גרוש שאני מכיר מישהי...(איזה גיבור נכון?) "תשמע,היערית הזו שענתה לך זו אחותך(צ'אפחה קפד ראשו על העורף) זו הפעם האחרונה שאתה שם אצבעותיך שם"
הוא התגלגלללללללללללללללללללללללללללל מצחוק ואמר לי מ'פגרת!למה לא אמרת? הייתי מסתלבט על מישהי אחרת
את האמת שמנעיין אותי לדעת איזה שירשור זה היה,מממממ

יערית

New member
אני שומרת על עור הפנים

ככה שהיום ממש מתאפקת מלעשות פרצופים מקמטי עור למינהם
האמת שדיי שיעשע אותי הרעיון שהוא לא ידע מי אני,מי מוצא לי ת'שירשור הזה?
(פיצויים ינתנו בהתאם )

קטי30

New member
ממש קפד ראשו ../images/Emo6.gif מי האח מי האחות

חחחחחחחחח
ערב נפלא
ולק' ( גם עם ל' אחת) מעניין איזה שירשור זה נסי לעשות בחיפוש לפני התאריך שהיה במוצש המדובר

יערית

New member
../images/Emo25.gif

ערב נפלא גם לך ,את האמת שזה דיי הביך ומיד עבר לצחוק מתגלגל:))

למעלה