סיפור מהתחת

סיפור מהתחת

לבנות: ניסיתן סקס אנאלי? מה אתן חושבות על זה, למה יש לנשים תמיד מחסום בקטע הזה... איך הרגשתן? ולבנים: אני חייבת להבין פעם אחת ולתמיד, מה ההבדל?? ולמה ברגע שניסיתם ואהבתם, זה הופך להיות בעדיפות ראשונה? (לי זה קרה, לפחות)

ohadz

New member
לי זה לא הכי משנה...

אני טוען כי זה הרבה יותר משמעותי לאישה.

ohadz

New member
לא מכיר גברים

שזו "פנטזייה כזו מטורפת" בשבילם. אולי בגיל העשרה, בגלל ה"מיתוס" שנוצר סביב זה.

בניסיוני

אלו הן הנשים שכ"כ רוצות"לעשות את זה" רק כדי לגמור עם זה ודי הן סמות להן את האנלי כיעד כמשהו לעשות אבל זה מהניסיון שלי עם הנשים שעברתי

לא תמיד

אני אישית רציתי לדעת סופסוף אם זה עד די כך כואב וזה בלתי אפשרי..אפליו אם זה פעם ב..? לכן יש נשים ויש נשים וחבל שככה היו הנשים שהיית איתן כי לא כולם כאלה.. לי אישית זה סיקרן ויצא טוב מזה..זה מצא חן בעיניי!!

Human Factor

New member
באמת סיפור מהתחת..

לא מושך אותי..לא ניסיתי. מנסה להבין את פשר ההתלהבות הנישאה מדחיפת הבולבולון לתוך הפאקינג שושנית של הרקטום ומתקשה לתפוס. מעדיף את הקליטוריס !!! מעדיף את הלובריקציה של הוואגינה המתחננת.

אוף ../images/Emo7.gif אני מתגעגעת אליו

אני מרגישה כאילו היינו זוג שנה, ונפרדנו. אני מתגעגעת לנשימות שלו, לריח הנקי שלו מתגעגעת לחיוך היפה לכשרון הבלתי נלאה מתגעגעת לידיים שלו, שהיה משתדל ללטף בהן לטירוף שלו, כשהיו זוגות עיניים נפגשות אני מתגעגעת לטבעת, שעל האצבע שלו שהיתה מושכת אותי בכל פעם שהוא היה משלב איתי ידיים בחוזקה כשהיה רוכן מעליי בתשוקה אני מתגעגעת לפתיחות, למיניות המתפרצת, משתלטת.. מתגעגעת לפנטזיות שרקמנו והגשמנו ביחד זה כאילו שרק הוא בעולם ואין מתאים לי ממנו למה הוא כל כך אטום? למה הוא לא רואה כלום? אני אוהבת אותו ולא אהבתי ככה כבר שנים אולי רק פעם אחת מלבדו, באמת ובתמים אוהבת, ועברו רק כמה ימים..

את מפחידה אותי.

תלמדי לשרשר

FinaLMakeRr

New member
מנסיוני...

מין אנאלי זה שונה לחלוטין. אני לא יתחיל להגיד לך שזה תמיד יותר טוב אבל טוב לגוון, וכן זה צמוד בטירוף(אפילו עם וזלין וכל השמנים החמים ודומיו). אני לא יודע למה לנשים יש מחסום בקטע הזה אבל אני יכול לשאר שרוב הפעמים הראשונות שלהן היו עם בחורים חסרי ניסיון(מבחינת מין אנאלי) וזאת גם התשובה הכי הגיונית שאני יכול לחשוב עליה. בשורה התחתונה המון נשים אוהבות.

אתה לא יודע למה לנשים יש מחסום בזה?

הממ....בוא נראה... נראה לי, אבל רק נראה לי, שהן חוששות מהכאב, אולי גם נגעלות ושאר דברים. אולי אתה לא חושב על כאב, אז לך אין מחסום בקטע הזה.. אל תקומו כל אלו שיגידו שאם מנסים אז אפשר לאהוב.. המחסום הראשוני הוא בגלל הנ"ל

ביקורת מחסומים

כל הנ"ל שלך תקף לכול המיגדרים ועדין יש די הרבה הומוסקסואלים שמין אנאלי הוא המועדף עליהם בעצם יש גם די הרבה סטריטים שנהנים מזה עם הכאב שיכול להיגלות נעים ועים הגועל?: נו טוב אז יצאתי כמה פעמים חום כשאוהבים זה לא מפריע

המממ...אמרתי שהמחסום הוא הדבר

הראשוני ולכן לא מוכנים להתנסות. מה שקורה אחרי שמתנסים זה משהו אחר

../images/Emo6.gifחח.עילפת אותי!

מצטערת בישבילך שזה קרה לך אבל אתה צודק אם אוהבים זה לא משנה..גם לפעמיים הכאב לא משנה.. צריך לדעת גם להנות מהכאב הרי אל סתם זה מקום עם מחסומים כי הכאב הזה הוא הרבה פעם מענג למרות הכאב סוג של מאזוכיזם

ניסיתי ותשמעי...

זה חוויה..אבל צריך לעשות את זה עדינות בואי נגיד ככה...שצריך לגרות את המקום הרבה לפני כדי שזה יהיה כיף וגם צריך תנוחה נכונה... אחרת כאבי תופת..חחח..אלב עובר..שטויות.. לי אישית זה כיף אבל פעם ב... וזה באמת מעצבן שא"חכ זה הופך להיות עדיפות ראשונה גם אולי מסקרן לדעת למה? מה כ"כ טוב בזה?

למעלה