סיפור מהתחת...

סיפור מהתחת...

או "המשך המסע לחקר מעמקי הישבן" נכון שכבר יוצא לכולם כאן מהתחת לחלוק עימנו את החוויות והגילויים של שנינו (שלי ושל עלמה) לאלו מכם המאזינים שלא צפו בפרקים הקודמים של הטלנובלה שלנו להלן התקציר: אחרי גישושים מהוססים של שנינו החלטנו לנסות פיסטינג אנאלי לפני חדשיים או משהו כזה (סיפור ששורשר אחר כבוד בפורום הזה) מאז ועד היום עברנו דרך ארוכה בחקר הפיסטינג האנאלי (היא מחדירה לי ולא להיפך) הרבה התרגשויות, הרבה הסתגלות פיזית והרבה קירבה ביננו. יש משהו בנחישות הזו שבה היא לוחצת את עצמה אל תוכי, בכאב הזה שהולך ונחלש, ביכולת הפיזית שלי להכיל אותה שגובל כמעט באקסטזה הנה אני מפוסק או עומד על ארבע, והיא נאנחת מעומק המאמץ חודרת עוד קצת ועוד קצת, ואז בקול רועד אומרת לי "אני כולי בפנים" ואני מושיט יד אחורה לחוש את פרק ידה כולו בפנים קצת תנועות ואני מתחיל להכנס לאקסטזה מניע אותה אל תוכי והחוצה, והיא, היא כל כך משולהבת ומרוגשת, רק לפני שגומר מבקש ממנה להוציא עצמה ממני שכן השילוב של כיווצי האורגזמה ביחד עם המלאות הזו יוצרת אצלי ריאקציות קשות לאחר מכן. אחרי מספיק פעמים זה נראה כאילו זה קורה כמעט ללא מאמץ, זהו. אני אוהב אותה על היכולת שלה להיות שם נחושה, על היכולת שלה לרצות לחוות ולהתנסות, על הסקרנות האינסופית שלה ועל האהבה שלה אותי.

S h a m i

New member
אתם באמת מדהימים...

ולא בגלל האקט עצמו, אלא בגלל הפתיחות, הסובלנות, הסבלנות, הרגישות והיכולת להיות כל כך אחד עם השני בצורה הכי פתוחה שניתן. מאחל את זה להרבה זוגות אחרים... רק טוב!!!

האקט עצמו הוא גשר להיפתחות

והכלה. - לא הוא העיקר. - זאת אומרת שהאקט עצמו לא ממש משנה. לאחרונה יוצא שאנחנו חוקרים את הקצוות שלנו, קצוות הפתיחות והקבלה היכולת שלנו להביא האחד בפני השני את הרצונות והצרכים הכי כמוסים שלנו, הכי "קשים" שלנו, היכולת לומר "כך אני רוצה" - עם ההבנה שיכול להיות שזה לא יסתדר עם הצרכים של האחר. זה חדש לי בחיים שלי, היכולת הזו, ואני יודע שזה חדש גם לעלמה. אחד הגילויים החשובים הם שמהרגע שאתה נוטל אחריות על הרצונות שלך, אני גיליתי שיותר קל לי להביא צרכים ורצונות בפני עלמה מאשר להביא אותם בפני עצמי, זאת אומרת שיש בי שיפוטיות כלשהיא כלפי עצמי בעוד עלמה לא שופטת אותי בכלל אלא מקבלת את הצרכים הללו. הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו משננים האחד לשנייה את המנטרה "בלי גבולות" לא יודע אם מצליח להסביר את עצמי, אבל עבורי זה דבר גדול. תודה

כמה מילים על היפתחות

כפי שכבר השכיל עלם לכתוב, האקט הוא בעיקר "בונוס" למקומות עמוקים הרבה יותר. היכולת הזו להכיל את כף ידי היא לא במישור הפיזי. זוהי היכולת להכיל רעיון, להכיל גבול שמתרחב או מתפוגג לחלוטין, היכולת להכיל אותי כולי. והיכולת להכיל את עצמו ואת הידיעה שנעוץ לו אגרוף בתחת. לאחרונה אני לומדת את המקום הזה על בשרי.. יותר נכון ישבני :). כשעלם מסובב אותי על הבטן ומבקש ממני לעמוד על ארבע אני מגלה שבתוך האי נעימות הפיזית או איזה סוג של כאב שחשה יש מקום מענג עד מאד- המקום שלי שרוצה ומסוגל להכיל את עלם בתוכי, בלי גבולות, בלי דעות קדומות, בלי פחדים שמקורם קדום הרבה יותר. היכולת לקבל והיכולת לתת תוך כדי הקבלה הזו. ובאמת, כשנושרות להן בזו אחר זו כל המגבלות שנמצאות בעיקר בראש, אני מגלה שגם פיזית זה מקום שפשוט מהנה אותי עד מאד. סקס הוא פעולה טכנית עד מאד שבסיומה מגיעים לסיפוק פיזי וזה באמת מאד קל לעשות אותו עם מי שרק רוצים. סקס שיש בו מקום לחקור וללמוד ולהתנסות ולחוות ולהביא את כל כולך אליו מתאפשר לטעמי רק במקומות בהם יש הדדיות וקבלה מלאה שלנו ושל מי שאיתנו. ככה אני חושבת. :) את עלם אני אוהבת בגלל היכולת שלו להיות הוא ולהביא את כולו אלינו. אוהבת את הבטחון שלו בעצמו ובעצמו מולי להביע את המאוויים הכי כמוסים שלו ולאפשר לי להיות שם ולנסות לממש אותם. טוב, אני אוהבת אותו בגלל עוד כל מיני סיבות אבל זה ליום אחר. :) שב"ש

Liroy26

New member
כל כך מזדהה עם הדברים שלכם!

ממקום שונה אולי כי אצלי דווקא זה מתוך רצון להגשים פנטזיות. זה הרי לא סוד שלירוי נורא אוהב משחקי שליטה (עיינו ערך הגלריה המושקעת שלי) אבל תמיד זה היה במסגרת של הומור מסוים. אף פעם לא ממש באמת ניסיתי. אחרי הפרידה מהנסיך החלטתי שזהו זה, יש לי דירה משלי, אני רווק טרי, הגיע הזמן לנסות! כל הקונספט של ה-BDSM שהוא מורכב ועשיר מתחיל במושגים כמו עבד-אדון, שפחה-מלכה וכיוצ"ב. בסופו של דבר אזרתי אומץ, נכנסתי לצ'אט של IOL תחת הניק "אדון במשרת כנוע". היה מוזר לאללה כל המפגש הראשון עם הבחור. לא אלאה אתכם בפרטים הקטנים (ולו מפאת איבוד מיידי של כמה מחברי הטובים..
) אבל להלן תקציר של מסקנות הועדה: קודם כל אני בכלל רציתי 1.80 שרירי וחלק קיבלתי 1.73 שרירי אמנם אבל שעיר לאללה. נו מילא. א. אם אתם קובעים עם אדם מסוים במקום ציבורי ובזמן ההמתנה אתם בוחרים לשבת על משהו צר כמו למשל גדר בטיחות, חוטיני הוא לא בחירת לבוש נכונה. הרגשתי את הכליות שלי יוצאות מהתחת. ב. כבר בכניסה לחדר השינה הוא נכנס לעמידה מוצא - על ארבע. אהבתי! ג. היכולות האוראליות הנפלאות שהוא הפגין בכל הקשור לטיפול באצבעות הרגלים שלי לא באו לידי ביטוי במהלך המציצה. למען השם! זה היה כמו לאונן עם נייר זכוכית!! (לנשים בינינו שאין מתחברות לעצמת הכאב, תנסו להעביר פצירה על הדגדגן) ד. הוא גנח בצורה נפלאה!! עדין, כנוע. כמו שאבא אוהב! יתרה מזאת הוא לא התווכח לרגע וביצע כל תנוחה שרציתי העיקר לספק אותי. היה מעולה!! ובהחלט לא אשכח את אותה פעם ולו בזכות המזכרת סימלית, שחומה וריחנית שהוא השאיר לי על השמיכה. אבל יודעים מה? נהניתי! כל האקט של ללבוש מעין סוג של תחפושת לכמה שעות ולהיות מישהו אחר לרגע, להתנהג מעט אחרת, לדבר מעט אחרת היה חדש עבורי. זה היה מעין סוג של מסע לעולם חדש ומרתק. היה מעולה.

למעלה