סיפור מהחיים...

מאקי

New member
סיפור מהחיים...

כשאני לא גולשת.. אני גם עובדת.. כידוע... ליום ב השבוע היתה מתוכננת סדנא.. של פרלינים עם אחד מאנשי המקצוע.... ביום א התקשרתי לכווננן ולהתכונן ולהפתעתי או יותר מכך.. מסיבות שונות נבצר ממנו ... בתושיה... שאלתי את שי מוולרונה מה מי כמה ולמה... ומי בא?? אשר היה מדהים היה טעים.. הנוכחים לא הפסיקו להתפעל... מהאיש התוצרים ובכלל. אז אשר תודה על העזרה... ותודה על הכל... והסנדוויץ היה משהו.... שאוסיף ואומר שאת אשר היכרתי כאן??? זה ברור.......... לא? מאקי.

chocosan

New member
רוב תודות

על המחמאות- הסדנה מאתמול באמת היתה סדנה כלבבי- הרבה יצירה והרבה השתתפות מה שלפי דעתי יצר הבנה מאוד גדולה בנושא השוקולד(איך לבחור את השוקולד הנכון לסוג המתכון שהם רוצים לעשות). סוף כל סוף גם יש חנות שלא רק מפוצצת במכשירים גימיקיים שעושים את עבודת המטבח ליותר קלה אלה גם מאכלים מקומיים מארצות שונות- אגב העגבניות מאיטליה שקניתי אצלך היוו מצע "לספגטי קון טסוגו" הפשוט והביתי שאני כל כך אוהב מה שגרם לתרזה להגיד שכבר אין לה למה לחזור הביתה למטבח של אמא והיא נשארת פה לתמיד!!!- תודה על הפירגון ומקווה להמשיך לשתף פעולה וליצור סדנאות לאנשים שבאמת רוצים להשכיל במטבח, חומרי הגלם ושיטות העבודה השונות- יום טוב ונשיקות נ.ב- האם את יכולה לשלוח לי בטקסט את הטלפון של (מאיר??) שאיתו דיברתי ארוכות אחרי הסדנה- מתבשל לי משהו מיוחד בראש ואשמח לדבר איתו על זה

למעלה