סיפור מהחיים........

maof

New member
סיפור מהחיים........

והסיפור הוא כזה.......... לפני הנישואים בתקופת החברות הבחור התנה את הנישואים בזה שהיא (אישתו לעתיד) תעשה דיאטה ותפחית לפחות 6 קילו ממשקלה והיא הסכימה עשתה דיאטה ......והם התחתנו לאחר החתונה (לפני הלידה) הוא ביקש ממנה לעשות "שיפוץ לאף" וגם לזה היא הסכימה......... היום שנה אחרי הלידה הוא מבקש ממנה לעשות ניתוח לחזה "ולשפץ אותו" וכאן הגברת הצעירה קצת נימאס לה ומבקשת לפרק את החבילה ולהתגרש היא טוענת ......שכל הזמן הוא מבקש ממנה לשנות את עצמה מה יהיה לאחר מכן??? שאיבת שומן ? "שיפוץ ישבן" ?? ומה עוד הוא יבקש ממנה ? למה הוא לא מקבל את המציאות ורוצה להבין שגוף של אישה משתנה עם הגיל ובמיוחד לאחר הלידה........... האם כל הזמן היא צריכה לרצות את בנזוגה ולהשתנות עבורו?? מעוף

בוודאי שכן!!!

היא משפצת את עצמה, על חשבונו, ואנחנו בסוף נהנה מהתוצאה החטובה, מבורכת הסיליקון ונטולת הצלוליטיס!!

maof

New member
הרי זאת צריכה להיות בחירה.....

ברגע שכופים משהו על.....בדרך כלל זה נדון לכישלון. וזאת רק דעתי הצנועה בנושא
תחשוב לרגע אם זוגתך לחיים היתה מבקשת ממך לעשות שינויים בכדי שלה יהיה נוח להסתובב איתך בחברה. איך אתה היית מרגיש בסיטואציה הזאת
מעוף

נוגע בך

New member
../images/Emo13.gif תקראי שוב את תגובתי

היא בדיוק כשלך שינוי תמיד מבורך שמגיע מהבנה אישית ומתוך בחירה ולא בשיל אחר. הרי אין שינוי שהוא רק חיצוני ולכן שינוי חיצוני שאינו מרצון הוא בלוף וגורם הרי רק לתסכול.

נראה לי שכל הנוגעים בדבר שרוטים...

אל תשאלו למה? ככה אני חושבת בעצם יש לי עוד דקותיים ואענה תגיד מעוף מה החראתה של השאלה הזו? נגמרו לך השאלות והתובנות ואם אתה מכיר אנשים כאלה אבוי לי לגבי האישה ברור שאין לה הערכה עצמית ובטח ביטחון שהסכימה לתנאי כזה כדי להנשא מי שנותן את גופו לשינוי לטובת אחר אינו מראה רק על אהבה כלפיו אלא תלותיות והתמסרות עד ויתור עצמי והגבר הזה השתלטן והחצוף הייתי רוצה אותו לרגע לידי והייתי מראה לו מאיפה הדג משתין איזה חראתה ואני מתפלא על עצמי שהשקעתי את זמני טוב יאלה גם להשתטות זה נחמד ולהתקשקש לפעמים נותן לנו סיפוק קטן יאלה ביי

maof

New member
ת'אמת אילנה../images/Emo13.gif

שזה לא שלי...רק העתקתי או יותר נכון כתבתי אחרי שהקשבתי
מעוף

למעלה