סיפור מהחיים

mmeny

New member
סיפור מהחיים

אני כאמור חולה אפילפסיה,ומעביר שיעורים פרטיים המתמתיקה. ביום שני העברתי לבחור רוסי שיעור,לקראת סופו הרגשת שהידיים שלי מקפצות ללא שליטה,בכל זאת המשכתי(אני לא מלמד אותו פעם ראשונה),עד שזה כבר היה מוגזם(כנראה שלא ישנתי מספיק או לא לקחתי דפלפט). ואז שקמתי ללכת פתאום נפלתי והדבר היחידי שאני זוכר זה שחצי שעה אח"כ התעוררתי אצלו בבית על הספא בסלון שמסביבו אמא שלו(שהיא אגב אחות במקצועה) מאוד לא נעים ודיי נורא

ufo11

New member
ואוו... צריך לשמוח שאמא שלו היא

אחות. זה לא טוב שקרה לך ההתקף, אבל אפשר להתנחם שלפחות זה קרה בבית שיש מישהו שקצת אולי יכול לעזור במידה כלשהי... איך אתה מרגיש עכשיו?

mmeny

New member
אני מרגיש מצוין

אני רוצה להוסיף שאין לי כמעט התקפים,אני מטופל בדפלפט,ופעם אחרונה שהיה לי משהו זה היה לפני שנה שעבדתי כמו מטורף,אז גם כן נפלתי והתעלפתי אבל בעיקרון אני מחשיב את עצמי בריא,חוץ מאלו לא היו לי התקפים ב5 שנים האחרונות,יש לי רישיון נהיגה וכו' זה קרה בגלל שהייתי קצת מתוסכל על צרותיי המקצועיות ובתגובה לא לקחתי כדורים(דבר לא חכם במיוחד)

qt1

New member
ברוך הבא mmeny ../images/Emo24.gif

לא נעים- לא נורא , תחזור לשם אני מקווה...
מה קורה עם צרות מקצועיות? תרצה להרחיב? לשתף??? ושוב ברוך הבא

ufo11

New member
אמממ.... אז זה די רצוי שתקפיד על כל

עניין הטיפול והשינה... במיוחד לאור העובדה שאתה נוהג...

Blueberry Kiss

New member
אני עצובה לשמוע שהיה לך התקף..

ועוד בסיטואציה לא נעימה שכזו, אבל מזל שהייתה אחות בסביבה. מקווה שלהבא לא תשכח לקחת כדורים (ולא תחליט לא לקחת כדורים) כי אי לקיחת כדורים לא תוציא אותך מהתסכול..

mmeny

New member
הצרות המקצועיות

סימתי תואר במחשבים ומתמתיקה ואני לא מוצא עבודה בתחום,במקום זה אני עסוק בשיעורים פרטיים,מפרסם את עצמי בעיתון רץ מבית לבית בשביל פה 80 פה 70 פה 100 זה קצת מתסכל

Blueberry Kiss

New member
מה עם הוראה?

אולי בינתיים עד שתבוא הצעה טובה יותר תלמד בבית ספר? חוצמזה שיש כל מיני ארגונים של מורים פרטיים למחשבים ולמתמטיקה שאתה יכול לנסות להצטרף אליהם ואז לא תצטרך לפרסם את עצמך בעיתון (ומה רע ב-80 ש"ח לשעה?) חוצמזה אתה יכול גם להיות מורה מחליף בבית ספר (בלי קשר לידע המקצועי.. כלומר, אני מניחה שהשיעורים הפרטיים הם בעיקר בשעות אחה"צ ואולי אתה רוצה לעבוד גם בבוקר) מרוויחים באופן סביר (משהו כמו 30 ש"ח לשעה אבל זה עדיף על כלום...)

Blueberry Kiss

New member
ועוד משהו קטן..

אתה יכול להרשם בבתי ספר שונים אצל היועצת...אבל אז תצטרך להציע מחיר נמוך יחסית (40-50 ש"ח) לתלמידים מתקשים , שבדרך כלל גם מצבם הכלכלי פחות טוב.. אני מכירה מישהי שנרשמה ככה בבית ספר ושולחים לה די הרבה תלמידים משם... ועדיף שני תלמידים של 40 מתלמיד אחד של 70, לא? אם ממילא אתה לא מוצא עבודה אז תשרוף על זה שעתיים, ותרוויח יותר.

qt1

New member
יש גם דרך האינטרנט מורים../images/Emo22.gif

בדקת את זה???

qt1

New member
../images/Emo52.gifmmeny תיקון...

זה לא קצת מתסכל! זה מאוד מאוד מאוד מתסכל ואני מבינה אותך , אבל אי נטילת תרופות כפי שכתבו לך - לא תפתור את הבעיה ואתה יודע את זה. תכניס את עצמך למעגל קסמים של חוסר תרופה בדם וסתם תיפול כל הזמן. תמשיך לחפש... אל תתייאש, גם מתי כספי לימד נגינה כשהוא היה בחו"ל
והיום הוא מכין נינט טייב 2
... שמור על אופטימיות זה הכי חשוב. ועל הבריאות כמובן...
חיבוק

mmeny

New member
אני לא יודע אני לא רוצה ללמד בבי"ס

איך אני יסתדר בכיתה עם 40 תלמידים צווחניים אני לא אוהב להיות שוטר אם יש תלמידים דרך היועצת בתעריף נמוך יותר אז בכיף

ufo11

New member
מתי כספי גם מלמד באזור ראשון לציון

במקום שנקרא "דיאז":)

qt1

New member
לא דיברנו עוד על../images/Emo168.gif ../images/Emo8.gif

אבל מה עם לימוד דרך האינטרנט באמת? לא שיש בזה ים כסף אבל זה יכול להתאים לך אולי?

hashy

New member
הי מני. היה נכון...

אני מצטרפת לכל הנאמר ואת הצעותיי המקצועיות שלחתי לך במסר אישי כדי לא לסטות מהנושא ויש לי עוד משהו להציע ... נראה לי שמעבר ללא לקחת את הדפלפט עשית עוד איזושהי טעות בשיעור שבו קיבלת התקף והוא שהמשכת הלאה אחרי שהרגשת לא טוב מבלי לעצור. כמו שבטח ראית זה לא משתלם (גם כלכלית) ואני מציעה לך בפעם הבאה כשמתחיל הרעד בידיים לעשות הערכת מצב חדשה - אולי לנוח שעה ואח"כ להמשיך, לשתות תה קמומיל וכו'.... כמו כן, נראה לי חיוני לקחת אתך תרופה "ספייר" בתיק או בכיס לכל מקום שאתה הולך. אני עושה את זה כבר שנים ובכל תיק יש לי ספרים כאילו וגם אצל ההורים שלי וגם אצל הבנזוג שלי בתיק. אם משהו קורה אפשר אז בקלות לקחת עוד חצי כדור או כדור... 30 ד' וכבר מרגישים יותר טוב. מקוה שתמצא עבודה בקרוב או לפחות תתייצב עם השיעורים. אל תשכח לדאוג לתנאים הסוציאליים שלך כדי שאח"כ לא תהיה חייב לביטוח לאומי בריביות רצחניות נ.ל.

S E M 151

New member
זה יעבור

את התואר יש לך ואף אחד לא יוכל לקחת לך את זה! תמשיך לנסות לשלוח קורות חיים לכל מפעל חברה, ובכל מקום בארץ. תנסה גם את מוטורולה בפארק התעשיות בעומר - ישירות אליהם. בסוף זה יסתדר. והסוף לא יקח יותר מדי זמן.

נכון, ממש לא נעים, אבל

בעצם כולם יגיבו לפי האיתות שמקבלים ממך. אש תאותת להם שזה קרה וזהו, נגמר. כעת עוברים לסדר היום, זה מה שיהיה. בכלל אין סיבה להזכיר את זה, חוץ - אולי - מלהודות לאמא שהיא הגיבה ללא פניקה מיותרת. עם כל האי-נעימות, טוב שזה לא ממש מסוכן, כמו התקף חזק של אסטמה למשל. זה קצת אירוני שאף אחד לא מתבייש לומר שיש לו אסטמה ולהוציא את המשאף, ובעצם התקף רציני של אסטמה בבית של הבחור הזה היה מחייב אותם להבהיל אותך לבי"ח מייד ולקוות כל הזמן שלא תחנק בדרך! תחזיק מעמד, חני

למעלה