סיפור מהחיים

bibi12

New member
סיפור מהחיים

אבל אהיה קצת בוטה........ גבר מחפש אישה מהצד לזיון.......וזיון בלבד מעטים המיקרים שהגברים ממשיכים הלאה (גרושין וחתונה.....במיוחד בגילאים מתקדמים יותר) לעומתם אישה מחפשת ריגושים (פחות עניין של מין) ועכשיו לסיפור התחתנתי עם גרושה עם 2 ילדים שהיו בני 2 ו 4 נולד לנו בן משותף. האהבה היתה לכל אורך השנים - אהבה עד אין קץ לאחר 17 שנה הבת הגדולה החליטה להתחתן אחרי חודש הודיע (אז) אישתי שהיא רוצה להפרד ואף שכנעה אותי לצאת מהבית אף אחד לא האמיןלמה שקורה במיוחד כשידעו וראו איזה זוג היינו אפילו לא המשפחה - וגם הילדים אח שלי החליט לקחת בלש וגילינו שהיא בוגדת והפואנטה - עם מי............ עם הרב שחיתן את הילדה.......... לאחר הגילוי והפרדה לקחתי לגדל את הבן המשותף (שאני משוגע עליו ומוכן לעשות הכל בשבילו) היא פשוט ויתרה עליו ללא מלחמה מרובה הסיפור הוא ארוך יותר ומורכב יותר ואני ניסיתי להעביר אותו בקצרה שלושה חודשים לא הייתי אני אני שבחיים לא בכיתי - בכיתי ללא הפסקה אהבתי אותה אהבה עזה אפילו לאחר 17 שנות נישואין ומשנה לשנה אהבתי אותה יותר ויותר אבל כנראה החיים אכזרים חזקים מאיתנו תקופה ארוכה לא הצלחתי להתגבר............ היום אני חי עם מישהי שאוהבת אותי ביחד עם הבן והיא - היא לבד ומאמין שבתוך תוכה היא מצטערת (או לא) אבל הפגיעה והשריטה שנגרמה היא עמוקה - עמוקה מדי בשביל להרפא לחלוטין לא מאמין לאף אחד שיספר לי שהרפואה היא שלמה לאחר זמן....... הסיפור הוא בכדי להבהיר לכולם - נשים וגברים כאחד תחשבו לפני............ הזיון והריגושים לא שווים את הפגיעה והכאב.........

רות 2

New member
יש שיר... של..

עמוס אטינגר מי חלש ממי לא אחת נאמר, שהנשים חלשות יותר, פגיעות יותר, ופגעי האהבה משאירים בהם סימנים וצריבות עמוקות יותר. ואף על פי כן איני מבין מדוע מיום שאמרה לי שלום אחרון איני מוצא מנוחה לעצמי איני מוצא אחיזה, איני מוצא את עצמי. ועד היום אני מנסה להבין, ועד היום אני מחפש את אותו אחד שהמציא את האימרה, שהנשים חלשות יותר, פגיעות יותר.

bibi12

New member
תודה לך אבל

קשה להיות מרומם רוח אחרי שמשפחה מתפרקת

רות 2

New member
ברור.......

השיר בסך הכל אומר שכאבו של גבר ..ניבגד הוא אותו כאב כמו אצל אישה ניבגדת(במקרה שלך) ובעינין הזיון ןהריגושים.. שאישה /איש מחפשים מהצד ... למה? זו שאלה טובה... ויש מאות תשובות..מאהבה שמתה... ועד לריגוש פיזי ותו לא... במקרא בפורום השכן גרושים גרושות יש שם אדם שמתחבט אם לפרק את נישואיו וללכת אחרי "האהבה.. החדשה שלו...יעינין אותך.. וכאן עוד יענו לך.... אנשים כאן עבדים עסוקים אךהם הם כאן! בשבילך לאוזן קשבת/עין קוראת..

*יערית

New member
כואב הלב...

הבגידות של החיים לוודא דווקא באות ע"י סקס... או רומנים או זיונים מהצד ובטח אני לא צריכה לספר לך על כך. צר לי על ילד שלא יגדל לצד אמו.צר לי על עצם העובדה [שהיא ויתרה עליו..מילא על הגבר אבל על בשר מבשרה? מחזקת את ידייך ומתפללת שרק טוב יהייה לך!!!!!!!!!

bibi12

New member
צר לי ש....

צר לך שהילד לא יגדל עם אימו......... מי אמר שאמא מגדלת את הילד יותר טוב מהאבא ???????????? 1. היא עובדת לא פחות שעות מהאב 2. במקרה הנוכחי גם בימים שהוא הולך לבקר אותה היא לא מגיעה מהעבודה או מהפגישות שלה ורצה לראות אותו......... 3. הילד מקבל הרבה יותר - גם נפשית - גם ריגשית - וגם חומרית יותר ממני 4. שאלתי את הבן (15) בזמן הגרושין אם הוא מעדיף להיות איתי או עם האמא וההחלטה באה ממנו.......... 5. וזה אולי במקום הראשון......אני מת עליו ועושה הכל - הכל בשביל שיהיה לו טוב, לא יחסר לו כלום. וכן, גם אבות יודעים לגדל ילדים. נ.ב. אתמול הוא היה אצלה הבן הגדול בא לבקר עם חבר. בסוף הביקור הוא מבקש ממני לחמניה בשביל הבן הקטן כי אין להם לחם. זה לא שאין לה כסף לקנות - ובדיוק מתחת לבית ישנה מכולת פתוחה........ אבל היא לא מוכנה להשקיע מיל חוץ מעצמה........ חבל שהילדים לא מגיבים, חבל שאמא כזאת נשארת עדיין אמא. מסתבר שהפתגם אמא נשארת תמיד אמא לא תופס בכל מקרה.............

רות 2

New member
אמת ויציב.... לא לכל אישה

שהביאה ילדים לעולם ..מגיע שם התואר אמא או הורה..... וכך גם לגבי כמה וכמה גברים..... עונים לך כאן ,באינטימיות תמיכה, יענו לך גם בגרושים גרושות... ולהרגשתי ... האישית ... אתה עוד לא יודע איך לאכול/לעקל את העלבון שבאי היושר , את העלבון שבבגידתה בך...... וזה ידידי לא רק עינין של זמן לעיקול....זה עינין של איך אתה מחליט לחיות עם זה ..במרירות... בכעס...(תרצה או לא כך תרגיש תקופה ארוכה) אך אל תתן לזה להיטמע בך להיות חלק מהאני שלך.. אם בחרתה לעסוק בביקורת על התנהגותה ,דרך חייה,תגובותיה, אל תשכח את עצמך בדרך.. היא לא שווה( כנראה)את המחשבות האלה.... חייה את חייך מחדש אסוף את עצמך כעס ,בכה, צחק,צעק................תן לעצמך כל מה שאתה זקוק לו רק אל תתעסק בחייה שלה... בדרכה שלה...

מסכימה איתך ביבי

למרבה הצער יש אמהות שלא ראויות להיות אמהות והרבה פעמים עדיף אבא.

ophra

New member
אבל לפחות הפתגם

"אמא יש רק אחת" תופס גם במקרה שלך....
(כדי שלא יהיו ספקות, זה היה נסיון לקצת הומור במצב הקשה שתיארת....) מחזקת את ידיך ביבי יקר (אויש.... יש לי בעיה עם השם שלך....
) גדל אותו באהבה בסבלנות בתמיכה קבל ממנו ומאהבתך אליו (ושלו אליך) אנרגיות שיעזרו לך לעבור את התקופה הקשה הזו בצורה קלה יותר (אני יודעת שאני קיבלתי, וזה עזר. המון!) בהצלחה! (אנחנו כאן לתת כתף אם תזדקק לה מדי פעם....
) עפ

ivon33

New member
תמנע מללכלך.....

גם אם אתה מרגש צודק, כי זה יעבור לילדים, ימרמר אותם וחבל. היא בכל זאת אמא שלהם. ואתה מאוד מאוד אהבת אותה (וכנראה, שלא סתם). אני בעצמי לא רואה הרבה טוב מגרושי, הוא לא אבא טוב (פעם בחצי שנה טלפון) וגם לא משלם לנו מזונות, אבל הילד לא שומע ממני דעות שליליות.... נראה לי חשוב לגונן עליו ואתה יודע מה, גם על האהבה שהייתה לי אליו :) הרי אהבתי את האיש. הילד הזה בא מהאהבה הזו, אז היא אפשר לרוק על זה היום. ועוד משהו, ששמתי לב! תמיד, כאשר יוצא לי לשוחח עם גברים גרושים הם תמיד מדגישים עד כמה הם נהדרים ונשותהם "חרא" של בנות אדם. ומצד שני אני הרבה שומעת (וגם חווה) מציאות של נשים שמתמודדות לבד עם ההורות והגבר נהנה לו מה"רווקות" החדשה. אז??? איפה בדיוק האמת??? מי צודק??? האם אנחנו כאלה הורים גרועים באמת??? וגם אם אנחנו הורים טובים, לא מגיע לנו צל"ש, פשוט ככה זה צריך להיות!!!

bibi12

New member
כל אחד

יודע רק את האמת על עצמו............ אתן לך דוגמא מעשית אתמול הבן הקטן היה אצלה מגיע הבן הגדול עם חבר לביקור בסוף הביקור הוא מבקש ממני לחמניה לבן הקטן שנמצא שם כי גילו שאין לחם בבית............ וזה לא בגלל שאין לה כסף לקנות....... וגם המכולת מתחת לבית........ היא לא רוצה להשקיע חוץ מבעצמה............ כל פעם שהוא נמצא שם, אני שומע שהוא עושה אוכל לעצמו......... אז כן, זה מציק לי............

זה מציק לך וזה טבעי

אבל מה שבעצם אנחנו מנסים לומר לך שעם כל הכעס שלך עליה עדיין למטבע יש שני צדדים ועדיין היא תמיד תהיה האמא של הבן שלך אמא טובה ,אמא גרועה זו כבר שאלה אחרת אבל בכל מקרה זו האמא היחידה שיש לו!

אוי ביבי ממש עצוב../images/Emo20.gif

אין לי מילים בשבילך רק אחלת לך להשתחרר מהכאב הזה במהרה

maof

New member
קשה לפעמים לומר..........

אין דבר אני ימשיך קדימה לחיים האחרים לפעמים אנשים מיתעוררים מאוחר מידי ומסתכלים אחורה ולפתע רואים שהטוב שהיה כל כך קרוב נעלם הצער על מה שהיה וניגמר כבר לא מכפר ואין דרך להחזיר את הגלגל אחורה....... תנסה לישכוח את הכאב איש ובאמת להמשיך קדימה....... ההפסד רק שלה.............. מעוף

למעלה