סיפור מהחיים

dory30

Well-known member
אתמול חלפתי ליד מודעה של הלבשה תחתונה לנשים שהושחתה. פניתי לעיריית ת"א. היום הם חזרו אליי ואמרו שהסירו את המודעה. הבאתי אכזבה וביקשתי שיימצאו את המשחיתים על סמך שימוש במצלמות. בתגובה השיבו לי שהם לא אגף אכיפה. כנראה שאפנה למשטרה, כדי למצות את הדין עם המשחיתים- שפעלו באתרים נוספים והשחיתו מודעה של מופע סטנדאפ שנועד לגייס כספים עבור חולי סרטן.

מ ש ה 53

Well-known member
נראה שאתה משועמם במיוחד. האם למשטרה יש עניין באיתור המשחיתים בעידן ההפגנות ובעת בה א.ב.ג. מתכוון להקים צבא משטרתי משל עצמו? הצחקתני...

dory30

Well-known member
נראה שאתה משועמם במיוחד. האם למשטרה יש עניין באיתור המשחיתים בעידן ההפגנות ובעת בה א.ב.ג. מתכוון להקים צבא משטרתי משל עצמו? הצחקתני...
ממש לא. אז, אם לראות רצח או אונס לא לדווח? הבנתי. אני מתעלם מדבריך התמוהים וממשיך להיות אזרח טוב. בהצלחה עם הגישה הזאת.

מ ש ה 53

Well-known member
ממש לא. אז, אם לראות רצח או אונס לא לדווח? הבנתי. אני מתעלם מדבריך התמוהים וממשיך להיות אזרח טוב. בהצלחה עם הגישה הזאת.
אם אתה משווה עבירות זוטרות לפשעים חמורים... נראה שאתה חי על פלנטה אחרת. היום המשטרה נמנעת אפילו מלעבור בבתים שבוצעו בהם פריצות. אז כדאי שתתעורר...

dory30

Well-known member
אם אתה משווה עבירות זוטרות לפשעים חמורים... נראה שאתה חי על פלנטה אחרת. היום המשטרה נמנעת אפילו מלעבור בבתים שבוצעו בהם פריצות. אז כדאי שתתעורר...
גם זאת עבירה מינורית?

דיברגנט חדש

Well-known member
אתמול חלפתי ליד מודעה של הלבשה תחתונה לנשים שהושחתה. פניתי לעיריית ת"א. היום הם חזרו אליי ואמרו שהסירו את המודעה. הבאתי אכזבה וביקשתי שיימצאו את המשחיתים על סמך שימוש במצלמות. בתגובה השיבו לי שהם לא אגף אכיפה. כנראה שאפנה למשטרה, כדי למצות את הדין עם המשחיתים- שפעלו באתרים נוספים והשחיתו מודעה של מופע סטנדאפ שנועד לגייס כספים עבור חולי סרטן.
האם הדוגמנית הייתה תם שקד? ;)

דיברגנט חדש

Well-known member
לא שמתי לב. מאחר ואני לא מצופי הריאליטי, זו פעם ראשונה שאני בכלל שומע את שמה.
אושיות נינג'ה, היחידה שעלתה לגמר, אתמול בחלק הראשון, לא הצליחה לעשות את הקיר שהיינו שלב 7, כי הזמן נגמר לה ולא הצליחה לנשום.
אגב, היא גם מהנדסת חשמל, לכן הסטיגמה לגביה של דוגמנית לא תופסת.

dory30

Well-known member
אושיות נינג'ה, היחידה שעלתה לגמר, אתמול בחלק הראשון, לא הצליחה לעשות את הקיר שהיינו שלב 7, כי הזמן נגמר לה ולא הצליחה לנשום.
אגב, היא גם מהנדסת חשמל, לכן הסטיגמה לגביה של דוגמנית לא תופסת.
שיהיה לה לבריאות, אני מפרגן. בהזדמנות זאת, אמליץ על הצ'ופצ'יק של הקומקום. סדרה דוקומנטרית בהוט וביס על הגשש החיוור. הוריי גידלו אותי על זה. ראיתי פרק ראשון ולא הפסקתי לצחוק.

דיברגנט חדש

Well-known member
שיהיה לה לבריאות, אני מפרגן.
היא אחת שכל חייה התביישה בגופה, תמיד הסתירה את השרירים שלה, שמה את הידים תמיד מאחורי הגב שחס וחלילה לא יראו לה את השרירים עד הנינג'ה שריפאה אותה מדימוי הגוף השלילי שלה וכיום היא דוגמנית להלבשה תחתונה כאשר מנופפת את שריריה.
יש לציין שכל חייה עסקה בספורט תחרותי כגון ג'ודו והתעמלות אמנותית (קרקע), דבר אשר נותן מבנה גוך שרירי.

למעלה