סיפור מהחיים....

סיפור מהחיים....

להלן סיפור מהחיים שקורה עכשיו בחיי, נפשות רבות מעורבות בו וזה מסובך. מי מכם שיש לו את הסבלנות לקרוא ולנסות להשיא עצה - יבורך. אז ככה - היה לי חבר במשך שנתיים נקרא לו א´. חברו הטוב ביותר התאהב בי עוד מלפני שנהיינו יחד נקרא לו ד´. חברתי הטובה ביותר היא לסבית מוצהרת נקרא לה ק´ ולה בת זוג ביסקסואלית נקרא לה ח´, שהיא גם ידידה טובה של חברי א´. חברי א´ נסע ברשותי עם ח´ ל4 לילות באילת. החום, האלכוהול וכו´ - כשהם חזרו הם טענו שלא קרה ביניהם שומדבר, בשיא הכנות אפילו לא קצת. אני וק´ חשדנו מאוד כי התשובה היחידה שקיבלנו לאיך היה היא: נחמד. ק´ גילתה לא מזמן שחברתה ח´ שכבה עם מישהו, ואח"כ עשתה זאת ח´ גם בנוכחות ק´. ק´ מקבלת את זה ומתרצת לעצמה שח´ לא התנסתה הרבה עם גברים לפני ולכן יש לאפשר לה את זה, והיא לא נפרדה ממנה. בנתיים במקביל א´ כועס עלי שלדעתו יש משהו ביני לבין ד´ חברו. אין שומדבר ביננו (חוץ מטונות של מתח מיני שלא מומש...). א´ כועס עלי ועל ד´ ולא מדבר איתו. ניסיתי וניסיתי לגרום לו להבין שאין דבר ביני לבין ד´ אך לשווא. למחרת נפרדתי ממנו (לא בגל זה אלא כי הדברים היו בקאנטים כבר הרבה זמן) לאחר שנתיים של חברות. מס´ ימים אחרי זה ד´ נישק אותי. נסחפנו ושכבתי איתו.א´ לא יודע וגם לא יידע. החלטנו להקפיא את רגשותינו (אני וד´). לא הייתי נותנת לעצמי לעשות מעשה כה כלבתי וזנותי לא´ (לשכב עם חברו !!!) לולא גיליתי את מה שגיליתי. והנה הדילמה: אני וד´ ישבנו לשיחה ודיברנו על בגידות. גרמתי לו להבין באופן ערמומי שאני יודעת על דבר שקרה בין א´ לח´ באילת והוא המשיך לדבר איתי וביקש שלא אכעס על א´ על מה שקרה שם - מה שהוכיח לי שקרה. המשכתי לשחק אותה כאילו שאני יודעת, וד´ אמר ש"נכון שהנשיקה המשיכה רחוק אבל..." ונקטע בהבעת תדהמה על פני. ואז, אחרי שהוא הבין שאני לא יודעת מכלום הוא הוסיף - "אבל א´ עצר את זה" , כדי להגן על אותו א´ בנ**** שבגד בי ולא סיפר. על אותה ח´ אין לי מה לדבר בכלל. בינתיים א´ הולך ומספר לכל העולם שמועות עלי, שאני יוצאת עם ד´ ועוד, שמועות שאין עליהם בסיס, אלא מבוססות על חשדות שלו בלבד. השאלה: האם לספר לק´ חברתי שבת זוגה בגדה בה עם א´ באילת..? כי כבר היא יודעת שהיא בגדה בה ובכל זאת נשארה איתה... אז האם היא צריכה לדעת? והבעיה - אם ק´ תדבר על זה עם ח´, ח´ תדבר על זה עם א´ - האקס שלי, והוא ידע שד´ סיפר לי... ואז הלכו היחסים שלהם לעד.... אני רוצה אצ ד´ ואני יודעת שהוא רוצה אןתי... אבל החלטנו לוותר על זה כדי לא לפגוע בא´... מגיע לו? יש לציין שנפרדנו כידידים מתוך הבנה שזה נגמר, אבל הוא לא כ"כ מדבר איתי... אני לא יודעת מה לעשות. לספר לק´ על מה שקרה? לממש את היחסים עם ד´? להעמיד את א´ במקום?

maayan15

New member
אני קצת מבולבלת...

אבל אני אנסה לענות... לדעתי- את צריכה לדבר עם ח´ ולהגיד לה שאת יודעת על הבגידה ושהיא צריכה לספר לק´. את לא ממש צריכה להיתחשב ברגשותיו של א´ אם הוא בגד בך אבל עם הוא וד´ הם ממש חברים טובים הייתי ממליצה שלהשתדל ולא לפגוע בחברות בינהם כי להפריד בין חברים טובים זה פשוט דבר מגעיל לעשות אבל יש לך מחוייבות לחברתך ק´ והיא צריכה לדעת מה הלך באילת. לדעתי ד´ צריך לשוחח עם א´ כי אולי ל-א´ לא יהיה איכפת שאת וד´ תהיו ביחד... מעיין <וואי...זה היה מסובך..>

מיטללל

New member
קראתי פעמיים את מה שכתבת.. אבל בסוף

הבנתי. יש לך שתי בעיות. קודם כל האם לספר לחברה שלך שהחברה שלה {שכבר בגדה בה בעבר} והחבר שלך עשו את ה"מעשה האסור" {יצא לי} באילת וכך בגדו בשניכם. והאם להתחיל קשר חדש עם החבר הכי טוב של החבר הבגדן שלך. מה הייתי עושה במקומך? לדעתי את לא צריכה לספר לחברה שלך מה קרה, למרות שאני חושבת שבמקרה דומה דווקא אני כן הייתי מספרת מעצבים. אבל נראה שאת בכלל לא עצבנית או כועסת במיוחד. כלומר אם את רוצה לספר לה רק כדי "להעמיד אותם במקום" אז לדעתי זה מיותר. למרות שמצד שני.. הייתי מצפה מחברה טובה שלי לספר לי אם החבר שלי היה בוגד בי. בקשר לבעיה השניה שלך, אני לא חושבת שאת חייבת לחבר שלך כלום. בשניה שהוא בגד בך, הוא איבד את כל הזכויות להתחשבות שהיו לו. אבל זאת החלטה של ד´ האם להתחיל קשר איתך ולהסתכן באיבוד הקשר עם א´. אין לי תשובות.. לדעתי זה מסתכם בזה שאת צריכה לעשות מה שטוב לך, מה שבא לך, לנסות להיות עם מי שמושך אותך עכשיו. לנסות לבנות קשר חדש ולהרתחק מכל התככים והבגדנות שיש בחבורה שלכם. ומצד שני גם לא להיכנס יותר מדי לחיים של שאר הנוכחים, שישברו את הראש לבד. מצטערת על התשובה המעורפלת משהו..

Idan91

New member
כן, כן וכן! ../images/Emo187.gif

כן, ספרי ל-ק´ על מה שכרה. כן, ממשי את היחסים עם ד´. כן, העמידי את א´ במקום. ל-ק´ מגיע לדעת מה קרה, היא קצת יותר מידי בוטחת בחברה שלה, כשאין כל סיבה לכך. לא מגיע ל-ק´ להיות עם מישהי שקרנית ובוגדנית, כדאי שתדע עם מי יש לה עסק. בקשר ל-ד´... אין כאן בכלל דילמה! לא להיות איתו בשביל לא ל-פ-ג-ו-ע (?) במישהו שבגד בך, שיקר לך ואח"כ חשד בך ללא הפסקה, ועכשיו הוא מפיץ עליך שמועות? שילך לעזאזל. באמת כדאי להמעיד את ה-א´ הזה במקום.

הלכתי לאיבוד, אני מודה

מישהו יכול להסביר לי את זה בפשטות, עם שמות אמיתיים במקום שמות קוד?

yuvalb9

New member
הרי, את יודעת שזה בעייתי

לגלות את שמות האנשים בקהילת המודיעין... שלא תדעי איזה מבצע ערך השב"כ בשביל שהאות הראשונה תורשה להתפרסם... ככה זה נשים: נותנים להם אצבע, רוצות את כל היד... יובל, שגם היום היה לו יום לא רע בכלל!

maayan15

New member
אבל את חושבת...

שזה פייר ששני חברים טובים יריבו בגללה? כלומר, אומנם היא לא אמורה להיתחשב יותר מדיי ברגשותיו של א´ אבל אם ד´ חשוב לה אני חושבת שצריך להיות איכפת לה ממנו ולדעתי חברים טובים זה דבר שלא צריכים להפריד עם אפשר להימנע מכך.. בגלל זה אמרתי שלדעתי ד´ צריך לדבר עם א´...כלומר, דברי עם ד´ ותראי מה דעתו בעיניין..

Idan91

New member
חברים טובים? ../images/Emo187.gif

הרי א´ לא סומך בגרוש על ד´! הוא כל הזמן חשד בו והאשים אותו שהוא בקשר איתה! זה לא נקרא חברים טובים באמת!

maayan15

New member
בסדר..אבל...

גם ד´ לא כזה טלית שכולה תכלת!!...שוכב עם חברה של חבר שלו כמה ימים אחרי שהם נפרדו?!...לא נחמד מדיי לטעמי... אבל עדיין, כנראה שלמרות החילוקי דעות בינהם הם חברים!...אחרת לא היה איכפת להם בכלל עם יהיה קשר בן ד´ למ´ (כותבת ההודעה..)...

Idan91

New member
ד´ בסדר גמור! ../images/Emo187.gif

הוא הרי היה מאוהב בה עוד מלפני שהיא וא´ היו חברים! כבר יותר משנתיים הוא מאוהב בה! הוא לא עשה איתה כלום בזמן שהיא הייתה עם א´, אבל עכשיו, כשהם נפרדו, הוא עשה את מה שהוא עש,ה וזכותו המלאה לעשות את זה, במיוחד אחרי היחס של א´ (לשניהם).

Idan91

New member
הסבר (לאפי ולכולם) ../images/Emo187.gif

כנראה שאני היחידה שהבינה מה הלך כאן (או לפחות חושבת שהבינה), אז לאור בקשתה של אפי, אתרגם... מלנכוליה מספרת על ארבעה אנשים (אקרא להם בשמות...): אורן- היה חבר שלה במשך שנתיים דורון- מאוהב במלנכוליה וגם החבר הכי טוב של אורן. קרן- לסבית וגם ידידה של מלנכוליה. חני- ביסקסואלית, החברה של קרן וגם ידידה של אורן. *יום אחד, אורן וחני נסעו לארבעה לילות באילת, בהם קרה ביניהם משהו.. אורן וחני אמרו לקרן ולמלנכוליה שלא קרה ביניהם כלום, ולמרות זאת קרן ומלנקוליה חשדו שכן קרה. *קרן גילתה שחני שכבה עם בן כלשהו (ואח"כ חני עשתה א זה שוב מול קרן- ?!), ולמרות זאת קרן גילתה הבנה כלפיה בטענה שחני כנראה לא התנסתה עם מספיק בנים. קרן לא נפרדה מחני. *אורן כל הזמן האשים את מלנכוליה ואת דורון שיש ביניהם משהו, שניהם (לחוד) הכחישו, באמת לא היה כלום. *מלנכוליה נפרדה מאורן (לא רק בגלל ההאשמות, בגלל כל מיני דברים). *לאחר הפרידה, דורון נישק את מלנכוליה, הם נסחפו ושכבו. שניהם רוצים אחד את השני, אך החליטו שהם לא יכנסו לקשר רציני כדי לא לפגוע באורן. *במהלך שיחה של מלנכוליה עם דורון, הסתבר לה שבפעם ההיא שאורן וחני היו באילת, אכן היה ביניהם קטע מיני (חשוב לציין שדורון ניסה להגן על אורן במהלך השיחה הזאת). *אורן מפיץ על מלנכוליה שמועות חסרות בסיס שמבוססות על חשדותיו של אורן. *מלנכוליה לא יודעת מה לעשות: מה לעשות עם דורון? האם לספר לקרן מה שחני עשתה? מה לעשות עם אורן?

De-Panther

New member
למה דווקא השם אורן נחשב שם בוגדני??

בעעעעעעעע אנחנו לא כאלה!! טוב בעצם כן אבל שששששששששש...

zimes

New member
יש לי חברה,

שאנחנו מכירות כמה אורנים, ו-כן. זה מתויג אצלינו די בוגדני. או על כל פנים - שאי אפשר, ואין טעם לסמוך עליו. בערך. זה לא אישי. אותך אנחנו לא מכירות.

De-Panther

New member
גם לפי תורת הקבלה אנחנו כאלה ולפי..

תורת הקבלה לאנשים בשם אורן קשה למצוא זיווג מושלם הזיווג הכי טוב שהצלחתי למצוא זה 97% וגם זה אין הרבה... עזבו התעסקות במספרים וקבלה...

למעלה